Goede prijs/kwaliteit en service✅

Goede en deskundige voorlichting in de zaak, nakomen afspraken mbt levertijd en netjes in de tuin afgeleverd Top service

Besteld en netjes op tijd dat afgesproken is afgeleverd en zijn blij met onze stoelen.

Doen wat is afgesproken!

Beleefde correcte medewerkers bij de aflevering van de meubels

Ik heb online een tuintafel gekocht. Dus geen persoonlijke hulp gehad. Website is duidelijk, en het werkte erg gemakkelijk. Levering goed ook helemaal goed. Tafel was eenvoudig in elkaar te zetten. Ik ben dus zeer tevreden.

We zijn prima geholpen, goed advies en mooie producten gekocht.

In de showroom prima advies gekregen van de adviseur. Hij nam de tijd om ons te helpen en dacht goed mee. De gekochte tuintafel met 6 stoelen werden, zoals afgesproken, de woensdag na het bezoek afgeleverd. Uitgepakt en in elkaar gezet: Zeer tevreden over de producten!

Ze laten je in de winkel alles op je gemak bekijken. Levering netjes en op tijd goed geregeld

Goede begeleiding en vriendelijke mensen.

Niets op aan te merken...

Vriendelijk en professioneel personeel.

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door Brian en Twan.Mooie winkel met verschillende modellen.Goed advies gekregen van beide mannen.Ons tuinset kon al snel geleverd worden met als verrassing voor ons een mooie buitenkeuken.De levering verliep ook prima.Dit waren ook ervaren jongens.Wij zijn heel tevreden en blij . Zullen zeker reclame maken voor jullie!

Goed geholpen. Snel geleverd. En zeer snelle reactie op mail. Top!

Prima levering en mooi op tijd

Prima winkel

Ze doen wat ze beloven.

Meubelen werden netjes volgens afspraak geleverd op het afgesproken tijdstip.

Klantvriendelijk en zeer goede service

Goede service en klantvriendelijk.

In het verleden ook al eens een loungeset gekocht. Goede service en professioneel geholpen (locatie Den Bosch)

Snelle levering..en mooie kwaliteit meubelen

Vriendelijk personeel. en bezorgers.

Prima geholpen

Gezellige en nette winkel Prima geholpen

Goede service, problemen werden gelijk opgepakt en goed opgelost. Zijn zeer tevreden.

Mooie spullen!

Spullen werden snel geleverd, hadden ook service dat het in elkaar gezet werd dus was helaas niet goed gegaan. Na 2x bellen kwamen ze volgende dag netjes alles in elkaar zetten en uitleg geven!

Formidabel

Goede ontvangst en begeleiding in de winkel Bergen Op Zoom. Correcte levering

Prima ervaring met vrij jonge verkopers van Tuinmeubelshop te Heerlen (Zuid-Limburg)

Tuinmeubelshop Heerlen is pas 8 weken open. De jonge, vriendelijke verkoper vroeg ons of hij ons kon helpen. Wij zeiden dat we graag even wilden rondkijken. We hadden op internet al een bepaalde tafel voor buiten onder de overkapping bekeken. We hadden onze zinnen gezet op een tafel van 2,20 meter lengte en 0,90 meter breed. Die konden we niet zo snel vinden en de jonge man heeft ons naar zo'n tafel geleid. Die had een glasplaat als tafelblad. Maar hij had ook in hout en Trespa zo'n tafelbladen. Nou wat nu te doen! Hij bood ons een koffie aan zodat ik en mijn echtgenote even de tijd hadden om een overweging te maken. Zittende bij de Trespa tafel had een andere bezoeker voor ons het advies om niet voor het Trespa tafelblad te kiezen. Het is de tafel met glazen glasplaat geworden. Is kosteloos bezorgd 5 dagen later. We zijn er erg blij mee. Gr. E. Meijs

Top, goede service, fijne uitgebreide showroom

Top, goede service, fijne uitgebreide showroom

Diverse stijlen in de winkel, en precies wat wij zochten.

We konden rustig rondkijken in de winkel. De tafel werd snel en op tijd geleverd.

Prima afhandeling , zoals afgesproken was.

Een mooie tuintafel gekocht

Een mooie tuintafel gekocht die snel geleverd is. Minpuntje: Tafelpoten klopten niet, snel gereageerd door Tuinmeubelshop, helaas moet ik wel een week wachten tot de tafelpoten omgeruild kunnen worden.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire