De tuinset is in een woord GEWELDIG mooi, niet alleen in de winkel maar vooral ook in onze tuin
De medewerker in de winkel was vriendelijk en netjes en hulpvaardig. Hij luisterde naar de klant. De heren die de set naar ons thuis brachten, waren ook vriendelijk, netjes, beleefd en hebben de spullen in de garage gezet. Prima dus.
Maar de tijd tussen mijn winkelbezoek en de levering verliep niet zo vlekkeloos. Slechte communicatie, het aangegeven telefoonnummer en vervolgens optie 2 zou je moeten helpen, maar kunnen geen info geven. Je wacht op je tuinset zonder te weten wanneer deze komt.
Door vaak te bellen, zijn ze toch maar tot actie over gegaan en ben ik teruggebeld door iemand die mij wel kon vertellen wanneer ik de set thuis zou mogen ontvangen. De uiteindelijke levering gebeurde niet op de afgesproken tijd. Kan gebeuren door bv files, maar geen belletje of berichtje. Ben ik ook wel zelf achteraan moeten gaan. Tuinmeubelshop hielp mij niet, gaf mij een telnr en ik kon er zelf achteraan gaan. Dat heb ik gedaan en uiteindelijk is de set 2 1/2 uur later dan de afgesproken tijd geleverd. Nogmaals kunnen de chauffeur en zijn compagnon niets aan doen, maar laat even iets weten als er wat tussen komt. Conclusie: COMMUNICATIE kan en moet veeeeeeeeeel beter. Mvg