goede ervaring

na een aankoop bij tuinmeubelschop en enkele weken wachttijd is het toch nog op tijd afgeleverd en een goede service Kunnen we er toch nog lekker van genieten

prima geholpen en netjes bezorgd

Met mijn 96 jarige tante, waren we op zoek naar stoelen voor haar balkon en een tafeltje. In de showroom in Utrecht werden we keurig geholpen en kregen zelfs koffie / thee. De informatie was keurig en we kochten wat we wilden. De spullen werden vervolgens op een afgesproken tijd keurig thuis geleverd. Zelfs op de verdieping waar mijn tante woont. Heel netjes!! We raden deze winkel dan ook zeker aan.

Product snel geleverd!

Stoel snel geleverd met eigen transport. TOP!

Goed advies en een lichte verstelbara tuinstoel die opgevouwen ook blijft staan

Top van koop tot aflevering

Er wordt naar je geluisterd en geadviseerd. Niks op dwingen gewoon achter het product straan

Very satisfied with the entire shopping experience

Amazing collection. Easy purchase and delivery. Totally recommended!

De levering was perfect en niet anders verwacht een zeer mooie set stoelen van goede kwaliteit en niet te vergeten een mooie prijs top

Paradijs op bestelling!

Goede kwaliteit meubels voor een goede prijs. De bank zit heerlijk en was zo in elkaar gezet. En de bezorgers, die verdienen applaus! Die hielpen zonder moeite om alles achterom te brengen, zo afgeleverd in de tuin en onder de overkapping, echt geweldig! Nu kunnen we heerlijk van onze tuin genieten van onze nieuwe lounge dining set.

Aflevering exact op de tijd en keurig afgeleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie kwaliteit tuinmeubels en snel leverbaar Verder aardige mensen en service gericht ook hebben wij een paar stoelen met de laagste prijsgarantie gekregen.

Geweldig!

Geweldig!

Zeker aan te bevelen

Héél tevreden,de service is perfect.

Prachtige tuinsets

We hebben 2 relaxstoelen met bijpassend tafeltje gekocht vorig jaar en zijn daar zo blij mee dat we nu ook een eettafel hebben gekocht, snelle service en daar zijn wij blij mee

Gewoon heel goed !!!

Vlotte en duidelijke manier van bestellen. Snelle levering en mooie kwaliteit van materiaal.

Goeie service. Bezorgen op de afgesproken tijd toppie

Prachtige tuinmeube!s!

Hele fijne stoelen, ziten heerlijk en zijn een lust vooe het oog! Erg blij mee en al menig positieve reacties gehad1 Regelrechte aanrader....

Top winkel!

Zoek niet verder; als je hier je loungebank niet vindt, vind je hem nergens! Leuk personeel, enorm veel keus, goede prijzen, goede kwaliteit en snelle levering.

Vriendelijk kundig correct en netjes en beleefd

Ik was er samen met mijn vriendin en werd heel vriendelijk en netjes geholpen en gehoord. Beslist niet opdringerig. Keurig netjes uitleg en nam ook alle tijd . Wij waren heel tevreden.

Op zich liep alles goed, maar was er uiteindelijk een fabricagefoutje

De aanschaf en begeleiding was heel goed en de bezorger verdient een dikke tien! Bij het in elkaar zetten liep ik tegen wat problemen aan. De maatvoering van de Midden-Oosten waren volgens mij met de verkeerde mal geboord (schroefpalen) Ik moest de schroeven er in dwingen. Daarna blijkt bij het hoekstuk gaten te missen, die ik moest bij boren. Gelukkig ben ik daartoe in staat, maar bij elkaar toch wat missers. De tuinsteden zit verder geweldig goed en zijn we er tevreden mee.

Goede voorlichting en perfecte bezorging

Plezierige ontvangst en een zeer snelle en perfecte bezorging

Superblij met onze nieuwe tuinder.

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen in de winkel. Heel snel geleverd en goede service van de bezorgdiensten. Ze hielpen zelfs met uitpakken. Top!

Je hoeft maar online te bestellen of een mail met foto’s te sturen voor een probleem en ze lossen het gelijk netjes voor je op

Heel veel keus, prachtige uitgebreide showroom!

Hartelijk ontvangst en een goed en eerlijk advies! Kortom; voor een ieder die op zoek is naar tuinmeubelen, bent u bij de Tuinmeubelshop aan het goede adres! Wij genieten inmiddels al van onze mooie stoelen!!

Afspraken worden nagekomen, kwaliteit is wel dingetje

Behulpzasmheid en nakomen afspraken zijn goed. Maar producten zijn niet vrij van beschadigingen. Ook zitten niet alle bevestigingen vast. Verstandig alle bouten en schroeven na te draaien!!!

Vanaf nu ontbijten in het zonnetje!

Blij met de nieuwe tuintafel! De bezorgers waren heel voorzichtig en brachten de doos tot op het terras. 'We leggen 'm extra op de kop, zodat de poten bovenop liggen' Goed bedoeld, maar de poten lagen juist onderop. Geen enkel probleem hoor! Het is een mooie lichte tafel, de poten waren simpel te bevestigen. Super blij mee, vanaf nu ontbijten we aan deze hele mooie tafel in het zonnetje!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire