Vriendelijkheid zowel in de showroom als ook zeker de bezorgers.

Vriendelijke en behulpzame, niet opdringerige verkoper. Lekkere koffie. Bezorgers netjes afgeleverd op de plek en duidelijke uitleg betreffende garantie en bij klachten direct bellen.

Leuke jongens die me stoelen kwamen brengen. Vriendelijk en beleefd. Toppie!! Heb ze nog een bakkie koffie gegeven. Heel blij met me aankoop.

Super goeie deal, super vriendelijk personeel

Mooie tuinset gekocht die we in het filiaal in Utrecht hebben bekeken. Snelle deal, goeie aanbieding en zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Goede communicatie en levering correct en op de afgesproken tijd.

Goed geholpen in de winkel, alwaar we werden verrast door de mooie collectie. de levering kon erg snel, wij zijn erg tevreden.

Mooie tafel en stoelen

Netjes ingepakt en snel geleverd prachtige stoelen en tafel past heel mooi in onze tuin.

Duidelijk en vriendelijk geholpen.

We werden vlug geholpen. Duidelijke uitleg over de producten.

Geweldige service

Na een email berichtje met een vraag gestuurd te hebben, binnen een uur al een antwoord ontvangen.... geweldig !!! Ook bij vorige aankopen super.

fijn geholpen in een mooie winkel

we waren op een nieuw tuin set uit. we zijn fijn, niet opdringerig geholpen. en hebben een mooi nieuw tuinset gekocht. wat ook heel snel en netjes geleverd kon worden. zeer tevreden.

Onze afspraken zijn volledig en deskundig afgerond.

Super service !

Heel positief snel en duidelijk antwoord zeer klantvriendelijk ik had steeds contact met vast persoon en wel Stefanie. Er was aan mijn kant iets misgegaan met wat oordoppen die de hond lekker vond. En er werden wat doppen nageleverd geheel uit service echt toppertje!!

fijn bedrijf

was schade aan tafel, maar perfect opgelost

Veel keus, snelle leverring

Mooie kwaliteit

Fantastisch geholpen,

Later één andere loungeset uitgezocht,was geen probleem. Gezellige mensen.aanrader

Zeer goed geholpen, bij binnenkomst meteen koffie aangeboden gekregen

Prachtig product in duurzame kwaliteit.

Mooie eettafel van duurzame kwaliteit.

Netjes, vriendelijk en snel

Vriendelijk personeel. Keurige zaak. Netjes afgeleverd zonder kosten. Service

Super vlot!

De levering van mijn tuintafel Sophia ging snel en vakkundig. Het zelf in elkaar zetten was ook eenvoudig.

Snel geleverd, goed product en een nette prijs.

Top.

Mooie tafel met super service

Fijne winkel, zeer vriendelijk personeel, goed geholpen

In de winkel kon ik op mijn gemak alles bekijken en proberen. Al mijn vragen werden beantwoord zonder op te dringen. Heel relaxed. De stoelen werden precies zoals afgesproken geleverd. Wij zijn erg blij met de stoelen. Goede kwaliteit ook.

Bijzonder prettig!

zie boven

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire