Vriendelijk en klantgericht

zeer goed

Snelle levering, vriendelijke communicatie.

Na aanleiding van een bestelling, communicatie gehad via de mail. Snel correct en vriendelijk geholpen.

geweldig geholpen

Goede verkoper Mark uit sliedrecht

Meubels tevreden maar..........

De aflevering van de stoelen viel mij vies tegen. Waar is de service dat het wordt uitgepakt en alle verpakkingen retour wordt genomen. Voortaan koop ik alleen nog bij bedrijven die het woord KLANTENSERVICE hoog in het vaandel hebben staan. Na mail wisseling een toezegging van een kadobon twv 30.00 euro. Netjes opgelost.

Top vrijdagavond gekocht woensdag heerlijk al van kunnen genieten zo snel en goed

Helemaal TOP

Zeker aan te bevelen !

Wij werden heel vriendelijk en netjes geholpen door een jong dame. Deze dame dacht ook met ons mee en gaf ons ook goed advies. Wij hebben een prachtig loungeset gekocht. De levering van de loungeset was ook naar behoren. Kortom alles zoals afgesproken. Zeer vriendelijk personeel.

Alles snel en correct afgehandeld. Voldoende info ontvangen over de voortgang. Ook de bezorging (op een camping) was goed geregeld.

Super in uitleg en behulpzaam

Toen ik vroeg of iemand mij kon helpen bij de tuinmeubels, werd daar direct gehoor aan gegeven. Ik kreeg fijne uitleg / deskundig advies en er werd met me meegedacht. Ook super fijn dat ik mijn oude tuinmeubels mee retour mocht geven. Top tuinmeubelshop en inderdaad een specialist!

Erg goed verpakt en tafel was niet moeilijk om in elkaar te zetten. Ga zo door!!

Perfecte service en levering

Mooie stevige tuinstoel met voeten bankje hmm héérlijk

Zeer goede en kwalitatief een rijke stoel

Wij zijn er heel blij mee

Mooie parasol met voet goed in elkaar te zetten

Goed geholpen klantvriendelijk.

Hans nam er de tijd voor om alles uit te leggen en door ons de juiste beslissing te laten nemen.

Vriendelijk en gezellig personeel .

Heel vriendelijk en niet opdringerig . Al medere keren geweest en het blijft er gezellig kopen.

Prima uitleg tuinstoelen. Heel snelle bezorg datum afgesproken. Bezorger was mooi op tijd.

Wij misten montagemateriaal, na contact met de medewerker vd cruquiusvestiging heeft hij gezorgd dat het gelijk gebracht werd en onze bewoners gelijk dezelfde dag konden genieten vd loungeset, ik zeg topservice!!! Ook de hulp in de winkel zelf was erg vriendelijk en servicegericht toen we de set kwamen bekijken.

Onverwachte service

De chat bij het bestellen was al goed! De levering overtrof mijn verwachting! Het product moest naar mijn balkon, de bezorgers hebben het zonder morren daar naar toe gebracht! Dat overtreft dan alle verwachtigingen! Chappeau voor deze mannen. En.... het product zit heerlijk!

Prima service van Martijn (Cruquius)

Gedegen informatie, vriendelijk gepresenteerd en blij met aankoop.

Genieten

Vorig jaar hadden wij het tuinset van het merk Lagos gekocht; 5-delig. Nadat we de tuin veranderd hadden, hebben we besloten om er een tussenstuk bij te nemen. Zéér goed geholpen (Sliedrecht) en een snelle levering. Wat bijzonder was, was dat je bij de kussens vrijwel geen kleurverschil zag. Nu kunnen we nog (met) meer genieten, dan dat we al deden. Geen moment spijt gehad van deze aankoop!

Prima producten, snelle en correcte levering

Tafel en tuinstoelen gekocht bij de vestiging in Cruquius. Fijn personeel, goede producten. Ook de levering was zeer correct.

Mooie tuintafel, goede kwaliteit / prijsverhouding.

Zeer tevreden over onze aankoop. Mooie tuintafel. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Snelle levering.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire