Vlugge levering topzetel en goede communicatie!!

Goede prijs/kwaliteit, snelle en nette levering

Wij hebben een loungeset besteld bij tuinmeubelshop. Het was een goede aanbieding en de reviews waren ook goed dus we besloten de gok te wagen. Hier hebben we geen spijt van gehad. Snelle levering, vriendelijke bezorger, en het loungeset is precies zoals op de foto. De kwaliteit is ook goed zowel van het frame als van de kussens. Wij zijn er erg blij mee!

Super tevreden

Heel leuk en vriendelijk geholpen. Snel en compleet geleverd. Heel tevreden met onze twinset.

Prima geholpen en mooi op tijd afgeleverd. We zijn er blij mee.

Via de website had ik een tuinstel uitgekozen. In de winkel werd dit toch een andere met apart twee leuke ronde tafels. 3 dagen later werden ze keurig afgeleverd en konden we genieten in de tuin.

Goede service, komen afspraken na.

Prima zaak

Fijne winkel en personeel

Hele fijne winkel en snel en vriendelijk geholpen. Al snel onze loungeset gevonden. Bleek goedkoper te zijn, dus we hadden nog mazzel ook. Bezorging ging ook prima, jammer Lleen dat je met al die dozen zit. Had fijn geweest als die meegenomen werden. Maar 100% tevreden hoor

Makkelijk via website te regelen, goede prijs, en op afgesproken tijd geleverd.

Zeer goede hulp en advies

Wij zijn naar Tuinmeubelshop gegaan, omdat we al eerder tevreden waren met een aankoop. Nu voor tuinstoelen. Eerst gaan "proefzitten" en advies krijgen,. Paar dagen later besluiten om te kopen. Service is zeer goed

Prettige winkel

Goed geholpen door een jonge man liet ons rustig kijken. We zijn heel blij met onze nieuwe stoelen Een aanrader om daar eens te gaan kijken!

Goeie verkoper, en kwaliteit

Wij zijn pas geleden bij jullie geweest en zijn super geholpen door verkoper Frans, loungeset gekocht en binnen week geleverd hele goeie kwaliteit

Zeer vriendelijke, snelle en correcte werknemers, zowel online, via mail en de chauffeur, TOP!

Zeer goed geholpen online en via de mail, om nog een beschermhoes bij te bestellen, snelle bezorging en ook een correcte chauffeur! Heel tevreden en nu genieten van ons tuinset!

uitstekend.

Per abuis iets verkeerd besteld. Ben goed geholpen om het om te zetten naar iets anders. Hartelijk dank hiervoor.

Goede service en flexibel

Nieuw tuinder gekocht. Vriendelijk personeel. Meedenkend over de meest geschikte oplossing. En geen probleem omtrent latere levering. Daarnaast geen aanbetaling.

Tevree

We kwamen binnen en er werd volop alles klaargemaakt om bezoekers als wij te ontvangen na wat te hebben rondgekeken werd er lekkere koffie aangeboden toen was de koop snel gesloten het was een aangenaam bezoek en zeker de moeite om dit te herhalen

Keurig afspraak nagekomen

Goed advies en keurig volgens afspraak geleverd

Super snel

Prima geholpen

Één woord is al genoeg! Prima!

Op zoek naar een comfortabele stoel voor op het balkon? Hebben rustig kunnen rond neuzen en vonden de perfecte Hartman stoel! Lekker licht en comfortabel. De levering ging snel en goed, allen weel erg vroeg in de ochtend! Rond 7 uur stonden de twee erg enthousiaste mannen voor de deur!

Service en Kwaliteit!

De verkoopster in Den Bosch was zonder verkooppraatjes helder en kort..het monteren thuis was een verademing.

Top service, en supersnel

Beveel het iedereen aan!

geweldig

Fijn bedienng

Gewoon netjes

Gewoon netjes

goed produkt,goede prijs,correkt geleverd,en op tijd.

zie bovenstaand

Prachtige tuinmeubelen, goede service

Prachtige tuinmeubelen, goede service

Goed geslaagd!

We zijn goed geslaagd bij Tuinmeubelshop. Er is ruime keus. Via de website heb je al een goed overzicht. In de winkel zijn we netjes en vriendelijk geholpen. Aflevering aan huis was prima.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire