keurig en vakkundig geholpen

heel nette winkel met keurig personeel

Goede service!

Goede service,afspraken nakomen.

Loungebank uitgekozen in de winkel. Thuis laten bezorgen binnen 3 dagen geleverd. Top service de meneer die het kwam afleveren nam ook de kartonnen dozen weer mee terug en hielp mij met uit de dozen halen. Enigste jammere is dat er geen klemmen bij de loungebank zit waardoor de elementen los van elkaar staan. Dat wordt tyraps kopen met een ijzerdraad.

Vlot, vriendelijk en tevreden

Vanaf de eerste orientatie t/m de levering is alles zeer goed verlopen. Vriendelijk personeel in de winkel en keurige bezorging aan huis!

Niks op aan te merken

Goede ervaring Top buitenbank

uitstekend

Keurige nette en overzichtelijke winkel. laten je rustig rondkijken en goed advies. bezorgen keurig op tijd door nette bezorgers.

Netjes

Keurig van de chauffeur een 20 minuten van te voren gebeld dat hij kwam .Netjes binnen gezet voor mij .top hoor.!!

Goed advies en keurige levering

Goed advies door werknemer in Almelo en super levering 5 dagen later volgens afspraak

Heel goed ervaring

Goed producten en levering service

Vriendelijke showroommedewerker, snelle levering door nette chauffeur

Simpelweg uitstekend.

Supermooi!

Ik ben superblij met deze loungeset het was wel ff puzzelen om het vast te maken maar nou het staat ben ik er superblij mee en het zit echt geweldig.

Prima geholpen.

Met mijn moeder ben ik 2 stoelen voor buiten gaan kopen. We werden netjes welkom geheten en konden in alle rust rondkijken. De verkoper voelde ons goed aan en wist precies wat mijn moeder nodig had. Lekker snel zaken gedaan en snel thuisgeleverd. Ook de bezorging was prima verzorgd. Nette bereidwillige chauffeur. Kortom we zijn zeer tevreden!

Goed en vriendelijk in winkel geholpen

Ruime keuze en rustige sfeer. Minpunt is de bezorging. Zou zijn tussen 06:21 - 08:21. Als gepensioneerde wekker gezet. Bezorger belde om 07:30 uur dat hij bij het verkeerde adres stond zo'n 80 km van ons woonadres. Uur later bezorging door een vriendelijk bezorger.

Super fijne hulp, en duidelijke uitleg over de producten!

Wij werden super geholpen in de winkel, heel blij met onze nieuwe tuinset voor op het balkon!

Prima stoelen

Was op zoek naar mooie stevige stoelen en die heb ik bij de tuinmeubelshop gevonden. Keuze is gevallen op de Presto Lucardo. Mooie stoel, maar goede stoelen zijn tegenwoordig overal mega duur. Dus 4 sterren. Kwaliteit top, maar wel voor een hele forse prijs

Uiterst vriendelijk ontvangen onder het genot van een cappuccino!

Geweldig geholpen in de winkel door een uiterst vriendelijke verkoper ongeacht of wij wel een aankoop wilde doen met ontvangst van een heerlijke cappuccino! Klasse!

Goede services

Goede services. Vriendelijk en behulpzaam. We kregen bij binnenkomst frisdrankje aangeboden. Gratis en snel thuis bezorgd en op tijd

Top.

Snelle levering van mijn mooie tuinset.

Ruime sortering en vriendelijke service.

Grey wash Teak tafel besteld en op de geplande datum geleverd tot in de tuin.

Zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs

We hebben een lounge set gekocht. Alles verliep volgens de afspraak. De set was goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Onze tuin is nu versierd met een mooie lounge set dankzij tuinmeubelshop.

Kijk niet verder mensen, bij tuinbeubelshop slaag je altijd

Wij zijn heel goed door Richard geholpen. Vriedelijke en aardige verkoper. John en Yvette Kijk niet verder bij tuinmeubelshop slaag je altijd

Goede en snelle service!

Goede en snelle service! Duidelijke website en vriendelijke medewerkers. Hier ga ik zeker weer eens bestellen!

Goed gereged

Alles goedgeregeld,genoeg keuze,is iedereen aan te raden om een kijkje te nemen

Geweldige service!

Na lang zoeken in België toch besloten om een bezoekje te brengen aan de tuinmeubelshop in Bergen op zoom. Aangenaam verrast over de kwalitatieve keuze die aanwezig was maar ook prijsvriendelijk! De verkoper Frans was ook heel erg behulpzaam en liet ons rustig rondkijken. Hij dacht ook na met ons over de mogelijkheden waardoor je direct gehoord voelt. Als kers op de taart was er de snelle, vlotte levering. Die mannen waren vriendelijk behulpzaam en aangekomen binnen de tijd die was voorgesteld. Ik schrijf nooit zo'n lange review maar hier wilde ik toch mijn tevredenheid afschrijven!

Goed en snel

Levering op afgesproken tijd keurig afgeleverd

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire