Diverse winkels bezocht, maar bij de "Tuinmeubelshop" in Bergen op Zoom uiteindelijk gevonden wat we zochten! Prettig zaken doen met de verkoper en uitstekend geholpen. Komen afspraken na.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Heel degelijke kwaliteit en super om zitten.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We zochten iets goeds met een mooie kwaliteit. Via allerlei handelaren en tuincentra tóch bij Tuinmeubelshop beland. Snelle en nette levering, top.
Na het inplannen van een hele dag shoppen om de juiste tuinmeubels te vinden zijn wij bij van de Garde in een half uur geslaagd. Het assortiment sloot naadloos aan bij onze vraag en zijn ook nog zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Super fijne ervaring. Producten nog mooier dan gedacht. Meer dan de prijs waard. We kunnen lekker gaan genieten van onze mooie tuin. Goede service ook ☺️
Prettig.
Mijn ervaring is goed
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Website is duidelijk, in de winkel wordt je ook goed geholpen, en de levering is snel .
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Bovenstaand zegt eigenlijk alles, luisteren meedenken geen agressieve verkoop. We willen even nadenken geen enkel probleem. Wij hebben dit als zeer positief ervaren. Afleveren ook een keurige jongeman die de dozen in de tuin plaatsten. Al met al 5 sterren voor het geheel, tip blijf dat familiebedrijf uitstralen heel belangrijk in deze tijd. Zolang je normaal blijft ga je vanzelf bijzonder worden!!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tijdens het bezoek aan de showroom in Den Bosch werden we goed geholpen maar was er ook genoeg ruimte om zelf op zoek te gaan naar de juiste tuinmeubels. Nadat we onze keuze gemaakt hadden werd het op ons verzoek in 2 leveringen ingeplant ivm onze vakantie. Beide leveringen waren correct, op tijd en met vriendelijk personeel.
We zijn zeer te Vreden , want zelfs de kussen zaten erbij , wat we niet verwacht hadden .En vriendelijk personeel met de aflevering.
Super! Goed geholpen, snelle en goede levering!
Levering was correct.
De mevrouw in de zaak heeft ons heel goed geadviseerd. Toen wij de keuze hadden gemaakt voor deze tuinset, hoorden we dat er een lange levertijd was. Zij heeft toen nog gebeld met andere filialen om na te gaan of zij deze set nog in voorraad hadden. Dat was helaas niet mogelijk, maar zij heeft alles geprobeerd. Chapeau. Ook de aflevering thuis was perfect. En uiteraard zijn we superblij met deze heel mooi afgewerkte meubelen. Een dikke aanrader
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Uitstekend, prima afhandeling, zelfs toen wij een stoel teveel besteld hadden werd deze direct op ons verzoek geannuleerd en de reeds betaalde aanschafkosten binnen 1 dag terugbetaald, Dat noemen wij klasse. Overige prima stoelen die wij gekocht hebben. Een bedrijf als aanrader. Zeker !!
Op het terras van de Stayokay in Haarlem, zaten wij op een loungeset die bij de Tuinmeubelshop vandaan bleek te komen. De set bleek nog leverbaar en ook nog eens met een fikse korting. Hoewel ons afleveradres in eerste instantie te ver weg bleek te zijn, werd er een genereuze uitzondering gemaakt en kwamen ze keurig op de afgesproken tijd voorgereden. We zijn dolblij met de fraaie en heerlijk zittende set en de super service. Hartelijk dank Tuinmeubelshop!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Na een bezoek aan de winkel in Den Bosch, waarbij hulp en uitleg ruim voldoende waren om wat later een bestelling online te plaatsen. De aflevering was een verademing wat betreft de opstelling van de medewerkers. Meubels werden op de 1e etage uitgepakt en op het terras van ons appartement geplaatst. Daarna werd ik geholpen om het verpakkingsmateriaal in de gemeentelijke papiercontainer te gooien. Kortom geef die jongens een pluim voor hun opstelling en inzet. Ben helaas als 74 jarige wel anders gewend dus koester deze medwerkers
Super vriendelijk geholpen bij mijn aankoop telefonisch super tevreden met de bezorging
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij werden zeer goed geholpen in de winkel en onze bestelling is in goede orde ontvangen. Prima!!!
Snel geholpen, goed geadviseerd en snelle levering.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Een hele mooie zaak met heel veel keuze. Zeer vriendelijke verkoopmedewerker. Klantenservice denkt mee om vragen te beantwoorden en op te lossen.
Bestellen via de webshop ging makkelijk en eenvoudig. Ook de betaling was geen probleem. Weekje moeten wachten op de bestelling maar de leverwas op afgesproken tijdstip. Heerlijk genu van de loungeset
In de winkel onze bank en tafel besteld. Geweldige service en ook netjes thuisbezorgd. Zowel in de winkel als het personeel die bij je thuis komt even vriendelijk.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Onlangs een dining tuintafel gekocht. Eerder een loungebank en vuurtafel gekocht bij dezelfde tuinmeubelshop en super tevreden met alles
Dit is pas prettig winkelen. Wij troffen DE topverkoopster, Anja Lukasse. Zij kwam vragen of wij iets specifieks zochten en vertelde dat zij beschikbaar was voor advies. Na enige tijd kwam zij nogmaals vragen of zij iets voor ons kon betekenen. Wij hadden wat vragen en heel snel bleek dat zij heel goed wist waar zij mee bezig was. Zij wist wat er in de zaak te koop was en kon feilloos het verschil in kwaliteit en de levertijden aangeven. En heel belangrijk,... totaal geen opdringerig gedrag. We hebben ons heel vrij gevoeld en uiteraard bij haar besteld. We bedachten 's avonds dat wij ook een nieuwe tafel wilden. De volgende dag terug naar Anja. Weer prima advies, ze had weer een heel goed humeur en weer hele lekkere koffie. Heel erg bedankt Anja en zeker tot ziens.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire