Wij zijn super goed geholpen in jullie winkel in ekkersrijt goede informatie leuke prijs , en de de levering van de meubels was ook goed keurig nette en vriendelijke jongens zeker een aanrader om bij de tuinmeubelshop je tuinmeubels te kopen. Wij zijn super tevreden !!!! Met vriendelijke groeten Fam. van Veggel
Beste Fam. van Veggel, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! We zijn blij dat u tevreden bent met de hulp in onze winkel in Ekkersrijt en dat de levering goed is verlopen. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Geniet van uw nieuwe tuinmeubels! Zonnige groet, Tuinmeubelshop
Chauffeur belde netjes toen hij in de buurt was en heeft alles op de eerste verdieping afgeleverd.
Beste Maarten, Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat de chauffeur netjes contact heeft opgenomen en alles op de eerste verdieping heeft afgeleverd. We streven naar een goede service en waarderen uw opmerkingen zeer! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de zaak hebben wij rustig rondgekeken zonder direct een een verkoper op je hielen. De volgende dag zijn we terug gegaan en super geholpen door de verkoper die veel moeite voor ons heeft gedaan . Ook tijdens het afleveren goed op de hoogte gehouden.
Beste Jan, Dank u voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat u rustig rond kon kijken en dat onze verkoper u goed heeft geholpen. We vinden het belangrijk om onze klanten de tijd en ruimte te geven om hun keuzes te maken. Ook blij dat de communicatie tijdens de levering soepel verliep. We staan altijd voor u klaar! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Dolblij met de hardhouten bank. Hoge kwaliteit materiaal en eenvoudig te monteren. Een echte aanrader!
Beste Leo, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw hardhouten bank en dat de kwaliteit en montage aan uw verwachtingen voldoen. Uw aanbeveling waarderen we enorm! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Werd in de winkel goed geholpen. Flexibel met mutaties in de order. Nu alleen nog vraag open staan met wat oplever punten. Maar dit komt na mijn verwachting wel goed.
Beste Erik, Dank u voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel en dat we flexibel konden inspelen op uw mutaties. We begrijpen dat er nog enkele opleverpunten openstaan, en we doen ons best om dit naar uw tevredenheid op te lossen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Alleen jammer, dat de bestelling ietwat later kwam.
Beste Nel, Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw bestelling later is aangekomen dan verwacht. We streven ernaar om onze levertijden te verbeteren en waarderen uw begrip. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prima service, komt afspraken na. Mooi set en bezorgers heel vriendelijk.
Beste Deb, Hartelijk dank voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en dat de bezorgers vriendelijk waren. Geniet van uw mooie set! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Kwaliteit van de tuinset is prachtig en stevig, goed werkende website en eenvoudig om n leverafspraak te maken. De aflevering door hele vriendelijke en vrolijke chauffeurs verliep heel goed en prettig!
Beste Miriam Duivenvoorden, Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw tuinset en onze website. Het is goed om te horen dat de aflevering soepel verliep en onze chauffeurs vriendelijk waren. We waarderen uw opmerkingen enorm! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Via de webshop onze tuinstoelen besteld. Via de mail zijn we goed op de hoogte gehouden. We konden zelf aangeven op welke dag de stoelen konden worden gebracht. Alles werd voor ons in de tuin gezet. De stoelen per twee verpakt. Blij mee!
Beste N. Kruithof, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en de communicatie via de mail. We doen ons best om het bezorgen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Geniet van uw nieuwe tuinstoelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We werden goed en geduldig geholpen in Veenendaal. We zijn heel blij met onze prachtige louncheset! Veel komplimentjes voor gekregen. Ook de levering ging precies volgens afspraak. Top!
Beste Heleen, Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! Fijn om te horen dat u goed en geduldig bent geholpen in Veenendaal. We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw prachtige loungeset en dat de levering volgens afspraak ging. Geniet van alle complimentjes! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prettig contact en nette bezorging.
Beste Renee, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons contact en de bezorging. We staan altijd klaar om u te helpen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We zijn vriendelijk geholpen in de winkel door een dame die kennis van zaken heeft en een eerlijk advies geeft. De bezorging was netjes optijd maar wel aan de vroege kant. (06:45u) Helaas geen mogelijkheid om een andere bezorgtijd af te spreken.
Beste Joost, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en tevreden bent met het advies. We begrijpen dat de vroege bezorgtijd niet ideaal was en waarderen uw feedback hierover. We werken eraan om onze bezorgopties te verbeteren, zodat we aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Product kwam op tijd in de juiste staat aan. Hulp in de winkel was goed we hadden de tijd om zelf rond te kijken en konden direct vragen stellen waar nodig.
Beste Emile Mallant, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw product op tijd en in goede staat is aangekomen en dat u tevreden bent met de hulp in onze winkel. We streven ernaar om een fijne winkelervaring te bieden, en het is geweldig dat u dat heeft ervaren. Zonnige groet, Tuinmeubelshop
Mooie loungeset gekocht in onze moeilijke overkapping qua maten. Maar door de hulp van de vriendelijke dame en met haar oplossing toch nog kunnen slagen.
Beste Petra, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat onze medewerker u heeft kunnen helpen met de perfecte oplossing voor uw loungeset. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u nog meer hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Een mooie zaak met kwalitatief goede tuinmeubelen. Eerlijk advies. Geen overbodig geslijm, gewoon duidelijk. Hier hou ik van.
Beste Laura van Esveld, Dank voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u onze kwaliteit en het eerlijke advies waardeert. We streven ernaar om onze klanten op een transparante manier te helpen. Uw feedback betekent veel voor ons! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Gewoon goed
Beste Frenk, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! We zijn blij dat u tevreden bent. Als u in de toekomst vragen heeft of meer hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Heel tevreden over bestelling en levering. Alleen 1 minpuntje: we hadden de leverdatum verzet, dat ook bevestigd gekregen. En toch kwam de levering op de oorspronkelijke datum. Dat vergde dus wat kunst- en vliegwerk van onze kant. Daarom 4 ipv 5 sterren want dat was wat minder handig
Beste Sannie, Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw bestelling en de levering. Het spijt ons dat de leverdatum niet correct is verwerkt en dat dit extra moeite voor u heeft gekost. We nemen uw feedback ter harte en zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
De glasplaat van de tuintafel was licht beschadigd. Zonder problemen direct omgeruild.
Beste Marcel, Dank voor uw review! We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle omruiling van de glasplaat. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we doen ons best om onze service zo goed mogelijk te maken. Zonnige groet, Tuinmeubelshop☀️
Vriendelijk personeel en genoeg keuze.
Beste Nico, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je ons vriendelijke personeel en de ruime keuze waardeert. We doen ons best om een fijne winkelervaring te bieden. Hopelijk zien we je snel weer! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zeer prettig en deskundig geholpen, goede uitleg en de tijd genomen om ons te helpen
Beste Ruud, Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je zo prettig en deskundig geholpen bent. Onze klanten de tijd en aandacht geven die ze verdienen, is voor ons ontzettend belangrijk. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Bij het bestellen van de loungeset is er wat fout gegaan bij het kiezen van een leverdatum, na telefonische contact te hebben gehad met Tuinmeubelshop is alles weer in gang gezet en een week later is mijn loungeset geleverd. Bij montage is gebleken dat er geen bevestigings bouten voor de leuning bijzaten na een belletje werden deze snel nageleverd en kon ik de loungeset samenstellen. Ook zaten bij de bestelling 2 krukjes die er normaal niet bijzitten, bedankt voor de bankjes en goede verzorging. Nogmaals bedankt voor de goede service en deskundig advies.
Verschillende filialen bezocht allemaal TOPPIE, voorlichting, dienstverlening en service! Echt helemaal niets op aan te merken, ook aflevering helemaal super. Ga zo door Tuinmeubel Shop
Beste Fam. Huijskens, Wat een fantastische review! Het doet ons enorm goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze voorlichting, dienstverlening en aflevering in al onze filialen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en jouw complimenten zijn een geweldige motivatie om zo door te gaan! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prima service. Kopen zonder aanbetaling Duidelijkheid over levertijd Nette levering Goede instructie bij montage Nu nog wachten op mooi weer om te gaan genieten van nieuwe tuinset
Beste Daniël, Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de duidelijke communicatie over de levertijd. Het is fijn om te horen dat de levering en montage ook naar wens waren. We hopen dat je snel van je nieuwe tuinset kunt genieten, zodra het weer het toelaat! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk ontvangen, de dame die ons te woord stond had goede kennis over de modellen en kwaliteit van de tuinmeubels.
Beste Benno, Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad bij ons! We zijn trots op ons team en hun kennis over onze producten. Het is geweldig dat dit bij jou opviel. Jouw waardering betekent veel voor ons! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zeer goed en vriendelijk geholpen. Bij aflevering even probleem met meenemen van plastic stoelen. Stond nl niet op de bon. Was in de winkel wel afgesproken. Toch meegenomen. Dus tevreden met deze flexibiliteit
Beste Saskia, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je vriendelijk geholpen bent en dat we de situatie met de plastic stoelen hebben kunnen oplossen. We streven er altijd naar om flexibel en klantgericht te zijn, dus het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire