Topservice en kwaliteit!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tevreden over de bestelling en de levering
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online . We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ruime keuze aan meubels en voor elke prijsklasse wel iets te vinden. Tijdens mijn online bestelling ging er vanuit mijn kant iets niet goed waardoor de order niet gelukt was. Niet veel later werd ik gebeld door tuinmeubelshop of de order gelukt was. Toen ik aangaf dat het niet het geval was gaf de medewerker meteen aan dat het geen probleem was en hij toch meteen de order door ging zetten en ik bij aflevering kon betalen. Afleveren ging ook prima, binnen het aangegeven tijdvak en door twee vriendelijke heren die wisten waar ze mee bezig waren. Al met al een goede shop om zaken mee te doen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Fijne zaak met vriendelijk personeel. Ook de bezorging was perfect . Vriendelijke en vakkundige mensen die alles goed uitgelegd hebben.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ontzettend goed geholpen bij de store in Almelo. Binnen 4 dagen stond de set al in de tuin!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We zijn bij diverse winkels wezen kijken voor een nieuwe diningset. Waar andere winkels je of in de nek grijpen of nauwelijks aandacht geven was de benadering in Den Bosch zoals je dit hoopt. Gericht op goed advies, kopje koffie erbij zonder te pushen op verkoop. Echter bij de levering werd een stoel beschadigt afgeleverd. Dit werd touwtrekken en irritatie want dit loopt via de landelijke serviceafdeling. Uiteindelijk was ik die zo spuug zat dat ik het filiaal in Den Bosch heb gebeld. Direct zijn ze in de auto gesprongen en een half uur na mijn telefoon stond hier een geheel nieuwe stoel op mijn terras. Dit is service en aftersales van de bovenste plank! Geen pluim voor de organisatie......... dubbel chapeau voor vestiging Den Bosch en de medewerkers daar.
Ruime keuze - snel geleverd en ook dat was een prima bedrijf met vriendelijke mensen! Aanrader
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zowel het advies als de levering en communicatie daaromtrent is allemaal super geregeld!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Heel blij met de tuinset. Hij is robuust en zit heerlijk! Goede snelle levering. Alleen jammer dat ze de dozen niet mee terug nemen; die zijn echt gigantisch.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Prettige rustige sfeer, goed advies en uiteindelijk een mooie koop gesloten met 10% summer korting.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij hebben al 2x eerder tuinmeubelen bij Tuinmeubelshop gekocht. Dit hebben we toen door middel van een bezoek aan de winkel gedaan. Deze keer hebben we online besteld en daar zijn we ook zeer tevreden over. Korte levertijd, duidelijke communicatie en zeer behulpzame medewerkers bij aflevering! De eettafel en de stoelen zijn in het echt nog mooier dan op de foto’s en de stoelen zitten heerlijk!
Het hele team in Almelo heeft ons prettig geholpen bij de aanschaf van loungesets en zijn zeer betrokken. M.n. Twan heef oplossingsgericht en efficiënt voor de klant gehandeld. Loungesets zijn stevig met een chique uitstraling en met de dikke kussens zitten ze heerlijk.
In Heerlen geholpen door Leon van de Laak. Super tevreden over de service en kwaliteit van ons dinerset en loungeset! Zeker een aanrader.
Goed geholpen en geadviseerd. Geen opdringerig personeel. Kopje koffie, en we kregen alle tijd, om te overleggen. Wilde alleen maar even kijken in de winkel, maar hebben gelijk een mooie set gekocht. Er is een kleine schade aan ons tuin set, maar ze komen het bij ons thuis oplossen. Wij zijn zeer tevreden, door snel antwoord en afspraak is al gemaakt. Wij hebben ons set gisteren ontvangen, en zijn er erg enthousiast over.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Onlangs in de showroom Utrecht geweest om nieuwe eettafel stoelen uit te kiezen voor onze gerenoveerde achtertuin. Verkoopster heeft me vriendelijk geholpen en de stoelen kunnen laten zien die ik voor ogen had. Daardoor snel een keuze kunnen maken en uiteindelijk zijn ze heel snel thuisbezorgd. Wij zijn heel blij met de nieuwe stoelen en de service van Tuinmeubelshop. Echt een aanrader.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goed geholpen
Kort gezegd duidelijke afspraken en klantgerichte insteek, tevens levering v d stoelen volgens afspraak!
Heel blij mee!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zowel Liesbeth als Richard gaven deskundig advies ze nemen alle tijd voor je en het assortiment is zeer uitgebreid. Afhandeling en de communicatie is prima in order zelfs het transport met bijbehorende collega’s zijn klantvriendelijk!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede prijs kwaliteit en binnen de week tuintafel geleverd.Tuinstoelen vermoedelijk beschikbaar binnen de 2 weken
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Heel kleine korrektie met een gat voor schroev. Maar meteen opgelost. Ik zul weer bij jullie wrllen bestellen. Franz
Snelle levering maar schroeven gaat niet zo lekker dus het in elkaar zetten is een dingetje zeg maar
Gewoon goed
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De gekochte tuinstoelen hadden wij in de winkel gezien. Meteen verliefd er op. Ze zitten heel fijn, zijn stevig en hebben dikke, goede kussens. Het voldoet helemaal aan onze wensen. Uiteindelijk online besteld. We werden steeds keurig op de hoogte gesteld. De bezorgdag konden we zelf uitkiezen. Een heel groot voordeel was ook de korte levertijd. 3 werkdagen na het bestellen stonden de stoelen al thuis! Ook over het tijdstip van bezorgen werd goed gecommuniceerd. Online de chat gebruikt. Hier werd ik ook snel en netjes te woord gestaan. Kortom wij zijn heel tevreden met de keuze van de stoelen maar ook met de keuze voorde tuinmeubelshop
De levering ging heel snel en het in elkaar zetten was heel gemakkelijk, ze hebben de stoelen netjes achterom gezet en waren heel beleefd en aardig.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire