Meedenken

Geen hijgende verkoper in je nek, maar pas nadat je hebt aangegeven geholpen te willen worden, mensen die met je meedenken over de juiste oplossing/aankoop

Kundig personeel, geduldig geholpen en geadviseerd.

Bij het plaatsen van de parasol bleek het draaimechanisme niet te werken. Bij het bedienen van het voetpedaal en parasol bleek er geen beweging in te komen. Contact opgenomen met Dennis en van hem het telefoonnummer van de servicedienst gekregen. Ook daar weer heel vriendelijk geholpen door Marlize, zij heeft het afgehandeld met de leverancier. Binnen 2 dagen ontving ik een nieuw exemplaar. Geweldig goede ervaring.

Prijs kwaliteit en afspraak nakomen betreffende levering!

Kundige winkelstaf die goed advies geeft en een planning meedeelt die nagekomen word!

Netjes en vriendelijk geholpen in de winkel. Bezorging was ook correct

Goede zaak met ruime keuze.

Super blij met tuinset en heel vriendelijk geholpen top..

Top geholpen, nette levering.

Snelle, nette service. Mooie meubels.

Geweldig goede en fraaie lounge set.

Heel plezierige ervaringen met de verkopers in de winkel, gevolgd door een aankoop die volledig aan de verwachtingen voldoet. (Nu het bijpassende goede weer nog, dan is het plaatje compleet!!).

Goed geholpen, keurig geleverd! De zomer kan beginnen!

We zijn heel aardig en goed geholpen in de winkel. Alles was snel geregeld en keurig bezorgd.

Snel en goed geleverd.

De bestelling was telefonisch gedaan. Drie dagen later op tijd afgeleverd. Prima geregeld!

Doen wat ze communiceren

Levering overeenkomstig hetgeen is besproken en prima kwaliteit. Daar kun je van op aan. Kortom: zeer tevreden.

Ziet er prima uit

Prima advies gekregen. Vooraf en ook achteraf bij aanschaf hoes.

Kwaliteit

Komen afspraak goed na. Uitstekende kwaliteit. Vriendelijke bezorger. Hoefde de bank niet zelf in elkaar te zetten, helemaal prima!

Mooi product en snelle levering

Mooie producten in de webshop. Tevens werden we goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Niets is te veel

Prettige ontvangst in de showroom. Niets was te veel. Er werd zonder problemen met stoelen gewisseld tot wij onze ideale tuintafel en stoelen combinatie konden zien. Geen haastige verkoopdwang maar tijd voor de klant. Kopje koffie erbij en een prettig gesprek.

perfect geregeld

goede communicatie, alles netjes geregeld, komen hun afspraken na... kortom... echt helemaal prima

Ontzettend tevreden met de aankoop van de tuinset

Behulpzame en vriendelijke verkopers en de winkel zit er keurig uit. We zijn ontzettend tevreden. We raden aan om hier je tuinmeubelen te kopen

Kwaliteit en ruime keuze onder een dak.

Van goedkoop tot duur. Voor elke smaak hebben ze wel wat.

Geweldig!

In één woord geweldig.

Prima kwaliteit en service

Mooie loungeset aangeschaft voor een prima prijs in de winkel in Sliedrecht. Levertijd was wel wat lang maar het wachten was zeker de moeite waard. Bezorging was keurig geregeld, vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Mooi op tijd geleverd

Zijn blij met de New Castle lounge set zitten super.

mooie winkel en ruime keuze

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!!

Eerst in de showroom even gekeken daar zeer vriendelijk geholpen door het personeel. Na ons setje gevonden te hebben hem eerst gereserveerd tot dat onze tuin klaar was om hem vervolgens definitief te bestellen. Al snel kon er een afspraak gemaakt worden voor bezorging ook de jongens die hem kwamen afleveren waren erg vriendelijk en geduldig! Al met al super geholpen! ☺️

Super Garten-Lounge

Klasse Verkäufer, gute Beratung. Erstklassige Ware, guter Service und klasse Auslieferungs-Fahrer. Kommen gerne wieder.

Communicatie, informatie en zeker ook de levering helemaal top!

Ik ben twee keer in de winkel geweest en werd vriendelijk geholpen. Ik heb twee bestellingen gedaan op 1 dag: een 5 delig tuinset en 2 eetstoelen met 'bistro' tafel. Wel een beetje jammer dat ik zelf met de optie van het tafeltje moest komen. Er werd mij verteld dat de eetstoelen wellicht nog 5 weken konden duren. Maar uiteindelijk werd alles bezorgd binnen 1,5 week. Ook zeer nette bezorger, die alles uitgelegd heeft over de garantie en alle spullen in de achtertuin heeft gezet. Superblij met alles! Nu het mooie weer nog ;)

Degelijke kwaliteit voor een redelijke prijs

De winkel in Den Bosch is ruim opgezet en je ziet de kwaliteit aan de spullen af. De verkoop gaat zoals het hoort maar zelden gaat, zeker in die branche: adviserend. Niet opdringerig maar transparant en informatief.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire