Onbeschofte verkoper

Wij zijn vanmiddag in jullie winkel in Utrecht geweest omdat we een probleem hebben met onze tuinstoelen ( Coco Olivine). We zijn daar "geholpen" door een wat oudere man ( in vergelijking met de rest van het personeel) en hij was behoorlijk onbeschoft.Terwijl wij met hem in gesprek waren nam hij de telefoon op en daarna ging hij naar andere mensen toe. Terwijl wij nog steeds bij de balie stonden. Blijkbaar is jullie policy om aardig en behulpzaam te zijn als er iets verkocht moet worden. Maar als er iets aan de hand is dan mogen jullie blijkbaar onbeschoft en niet meer behulpzaam zijn. Als dit jullie manier van werken is dan heb ik er nu al spijt van dat we iets bij jullie hebben gekocht.

Mooi aanbod met goede prijzen

Een mooie set gevonden, levertijd helaas langer dan verwacht maar dankzij het slechte weer nog niet veel hoeven te missen. Vriendelijke bezorgers, alles compleet en netjes weggezet in de tuin. Bij het uitpakken een schade geconstateerd, na melding via de website snel opvolging en binnenkort een service medewerker op bezoek, alle vertrouwen dat het goed wordt opgelost.

Zeer goed geholpen en op tijd geleverd

Zeer goed geholpen en op tijd geleverd.

Hele goede service

Ik ben in de winkel goed geholpen. Aangezien mijn tuinstoelen wat later werden geleverd, heb ik leenstoelen gekregen, dat vind ik fantastisch.

Fijn adres met goed advies

Fijn advies, behulpzaam. Ik iedereen aanraden om naar jullie showroom te komen.

Zeer tevreden met de tuinset

Snel en vakkundig

Volgens afspraak geleverd, goed zitcomfort

Goeie service

Goed en prettig geholpen.

Deskundig, prettig en snel geholpen. Verkoper wist wat er op voorraad was. Goede service en alles op tijd geleverd.

Mooie kwaliteit

Het wordt netjes afgeleverd en is een mooie kwaliteit. Mijn tuinset is super mooi.

Perfecte tuinmeubelen en goede service.

De loungeset werd op tijd geleverd. Prima assortiment in de showroom. De verkoper was kundig. Zeer goede kwaliteit van de loungeset. Wel even zelf in elkaar gezet. Geen enkel probleem.

Fijn geholpen in de winkel en een prima aflevering en bezorging van het gekochte artikel.

Topservice!! Fijn geholpen!

Fijn geholpen, keurige en snelle levering.

Mooie stoelen snel geleverd

De stoelen zien er prima uit en de levering was heel snel binnen een paar dagen

Ruime keuze, vriendelijk personeel en op afspraak geleverd.

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om nieuwe tuinmeubelen te kopen, maar ik zag zulke fijne loungestoelen staan die ook nog eens heerlijk zitten dat ik om was. De kortingsactie was een extra zetje. De medewerkers in de showroom waren vriendelijk en niet opdringerig. De communicatie per mail over de aflevering is goed, je kan je voorkeursdatum opgeven.

Goed en vriendelijk geholpen.

Goed en tevreden.

Heel vriendelijke service!

Wij zijn duitse mensen en hebben een tuinbank voor ons vakantiehuis in Nederland gezocht. In de winkel in Bergen op Zoom zijn wij heel vriendelijk door de medewerker worden ontvangen, hebben rustig naar een bank kunnen kijken en de service was heel goed. De bestelling van onze nieuwe tuinbank Preston was door de medewerker snel en makkelijk onder zicht op onze belangen gedaan. Het was geen probleem bij de bestelling onze duitse mobielnummer aan te geven, wat in Nederland helaas niet altijd klopt. De termijnafspraak voor de gratis levering en bijzonderheden voor de toegang naar de vakantiepark konden wij bespreken. De levering zelfs was op de juiste tijd en het pakket wordt door de jonge man uitgepakkt en de lege karton weer meegenommen. De tuinbank is heel moei, van goede kwaliteit en de delen makkelijk op te zetten. Alles in een: Wij zijn heel tevreden en blij met onze nieuwe tuinbank.

Prachtig tuinset, tegen een goede prijs.

Goede keuze en mooie set

Bij binnenkomst was het de set die meteen opviel. we bestelde hem meteen. Bij levering wel opletten je moet hem zelf inklaar zetten. Er was wel een probleem maar dat is keurig opgelost. We zijn er blij mee.

Goede prijs, prima kwaliteit!

In onze zoektocht naar een mooie tuinset hebben we veel winkels afgelopen. Totdat we in Wormerveer bij de Tuinmeubelshop kwamen vonden we alles wat we tot nu toe gezien hadden aan de prijzige kant. Bij de Tuinmeubelshop viel dat alles mee en staat de kwaliteit evengoed hoog in het vaandel. Elke combinatie was mogelijk om de tuinset naar je eigen smaak in te richten. De verkoper was zeer behulpzaam en vol ook met eigen ideeën om de juiste set bij elkaar te zetten. Dit alles maakte het ook dat we nu een mooie en complete set in onze pas gerenoveerde tuin hebben staan waar we erg blij mee zijn. Voordeel was ook dat de set al meteen compleet is, dus met kussens en al. Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, maar toch een gunstige prijs? Schroom dan vooral niet om de Tuinmeubelshops te bezoeken.

goede service en zeer fijn geholpen ook inzake brengen meubels

goede service en zeer fijn geholpen ook inzake brengen meubels

goed verzorgd

goed verpakt en bezorgd

Mooie collectie en prettig zakendoen!

Fijn geholpen bij de winkel in Nunspeet, goed en snel thuisbezorgd!

Goede Set

Deze set had ik jaren eerder moeten kopen, toen had ik al naar zoiets gekeken. Is wat duur maar zit heel lekker. Wat zal ik veel buiten zitten, als de zomer mooi wordt, laten we dat hopen dat ik er veel gebruik van kan maken.

Kom nog eens terug

We werden keurig aangesproken als we hulp nodig hadden stonden ze voor ons klaar toen we om uitleg vroegen stonden ze ons keurig te woord en hadden alle tijd voor ons werd zelf een drankje verzorgd. Levering keurig binnen 14 dagen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire