Alweer tevreden met de service en blij met onze aankoop

Ik begin met ons enige minpunt. Er is geen lift aanwezig in het pand, wat er voor zorgde dat mijn man via het babypark een helling moest lopen. Dit verdient echt aanpak! Eenmaal boven duizend verontschuldigingen van het personeel hiervoor. Zij kunnen hier natuurlijk ook niets aan doen. Wij werden weer hartelijk ontvangen en kregen een kopje koffie aangeboden. Kortom je snel iets aansmeren en wegwezen is er niet bij! Nadat duidelijk werd waar wij naar op zoek waren werden wij gelijk naar de juiste hoek begeleid. Daar vonden wij al snel wat paste bij onze wensen. Wij kregen de tijd om onze keus te bepalen, er werd door de medewerker gesjouwd met stoelen om de voor ons perfecte combinatie te krijgen. Helemaal top winkelervaring dus! Op de afgesproken dag en tijd stonden de mannen voor de deur om onze meubels af te leveren. Deze waren keurig en stevig verpakt. Op het uitpakken en monteren na werden de pakketten op de plek neergezet waar wij ze wilden hebben. Montage van de tafel was zeer eenvoudig, dus na een halfuurtje konden wij genieten van onze tafel en stoelen! Kortom, zoals de titel al zegt...Alweer tevreden met de service en blij met onze aankoop!

Top winkel/bedrijf

Uitstekend en zeer geduldig geholpen in de winkel, kwalitatief prachtige tuinset, goede bezorging en werkelijk een kers op.de taart in onze tuin!!!

Goed geholpen in de winkel in Utrecht, snelle levering en uitstekende service!

Nadat we alles thuis geleverd hadden gekregen, kon het grote uitpakken beginnen. Alles zat keurig en degelijk verpakt. Helaas bleek de plaat aan de onderkant van de voetenbank kapot te zijn. Na direct telefonisch contact te hebben gehad, een mail gestuurd met foto en binnen no time een reactie terug met een geweldige omruilgarantie voor een moment die we zelf konden aangeven. Kortom een geweldige en tevens snelle service!!!

Snel goed geleverd.prima kwaliteit

Hulpzame service en mooi product

Goed geadviseerd in de winkel (wormerveer). Thuis de keuze gemaakt en gemakkelijk telefonisch onze wensen besproken en bestelling in orde gemaakt. Netjes geleverd. Genieten van de loungeset!

Erg goede service en geholpen in de winkel ( Veenendaal) . Ook de levering ging erg goed. Ondanks dat het wel een erg zware tafel is.

Perfect!

Van de winkel tot aan de bezorging is alles perfect gegaan. Fijne (niet opdringerige) verkopers in de winkel die gedegen advies geven zonder dat je het gevoel hebt iets te moeten kopen. Duidelijke communicatie via mail waardoor je op de hoogte wordt gehouden over de levertijd. De bezorgers waren vriendelijk en niet opgejaagd. Een complete fijne ervaring! Waarschijnlijk gaat deze tuinset erg lang mee maar mochten weer een nieuwe nodig hebben, gaan we zeker weer terug.

Duurde lang maar dan, heb je wel wat

We kochten de meubels in mei. We werden goed en vriendelijk geholpen. Er zou een levertijd van 2 weken zijn. Ik snap dat de organisatie afhankelijk is van de leverancier. Wat ik jammer vind is dat ik er steeds zelf achteraan moest om te horen wanneer de set geleverd zou worden. Ze zijn uiteindelijk 28 juni geleverd. De bezorgservice is perfect.

doen wat ze beloven

Ondanks de wachttijd die op de website aangegeven stond voor de lounge set, werd ons beloofd dat ze de set in 2 weken konden leveren. We hadden er een hard hoofd in, maar inderdaad, binnen 2 weken konden we genieten van een prachtige lounge set. Echt een top service! Ook steeds een snelle reactie op vragen en we werden keurig op de hoogte gehouden van de levertijd. En het allerbelangrijkste natuurlijk dat de set van erg goede kwaliteit is en dit ook uitstraalt!!!

Ontzettend vriendelijk personeel in filiaal Sliedrecht. Kundig, en de bezorgdienst was ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

Prachtige tuintafel!

De tafel is gemakkelijk te monteren en staat geweldig mooi in onze tuin.

Vriendelijk en vakmatig

Fijn, zoveel keuze in tuin- en balkon stoelen, tafels, etc. bij elkaar te zien. Keuze voor eenieder!

Netjes op tijd en keurig verpakt afgeleverd

Netjes op tijd en keurig verpakt afgeleverd

Mooie tafel

Mooie stevige tafel tegen perfecte prijs-kwaliteit verhouding. 50 euro voor de levering in België vinden wij echter overdreven mits de levering in Nederland gratis is. De leveringskosten zijn echter wel duidelijk bij de bestelling.

Service

Van de aankoop tot aan het leveren service!

Wederom een geweldig tuinset

Na de aankoop van een dining set hebben we ook 4 heerlijk verstelbare loungestoelen met een salontafel gekocht. Omdat de kwaliteit, de service en de levering weer goed is geregeld, hebben we dus weer gekozen voor tuinmeubelshop. Een blije en zeer tevreden klant.

Prima !

Levertijd was lang, maar dat wist ik van te voren. Werd goed geinformeerd per e-mail wanneer het tuinstel werd verwacht, en ik kon zelf de leverdag uitkiezen. De dag zelf kon ik per track en trace mijn levering volgen. De bezorgers waren correct en vriendelijk. Mijn tuinstel is prachtig, ben er erg blij mee.

Keurige duidelijke site, makkelijk bestellen en keurig afgeleverd. Wat wil je nog meer?

Prima en lekker zittende tuinset. Precies zoals omschreven. De aftersales is prima, de communicatie ook. De levering wordt daar gezet waar je het wit. Gewoon een online topbedrijf waar zelfs fysieke winkels een puntje aan kunnen zuiden. Dikke 10

Super service

Zowel de service in de winkel als de bezorging van de jongens was echt super.

Goeie kwaliteit

2 prachtstoelen voor in de loggia, jammer dat het bijbehorende tafeltje niet in orde was maar ik weet dat dit tot volle tevredenheid Zal worden opgelost , personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam

Alleen maar lovend, mooie meubels, top service, snelle en correcte levering

Constructief

Plezierige winkel ! Zeker levert daar het personeel ook een grote bijdrage aan. Ben door een oudere man heel plezierig door geholpen en mede daardoor tuinset gekocht !!

Snel en optijd geleverd super blij mee

Afspraken worden uitstekend uitgevoerd en prima en vriendelijk personeel.

Goede kwaliteit en service

Vlotte levering...levering is te volgen dus je weet precies hoelaat ze komen. Stoelen zitten heerlijk. Kwaliteit is erg goed. Had nog een vraag over een bijpassende hocker. Deze werd gesteld aan de klantenservice en ik had binnen een aantal uur al een reactie terug.

Keurig geholpen en volgens afspraak geleverd dank daarvoor.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire