Zeer snelle levering en mooi product

Prachtig product

Netjes alles geleverd

Alles volgens afspraak en netjes afgeleverd. Top winkel

Een mooie showroom en fantastisch geholpen!

Wij zijn heel erg vriendelijk en super goed geholpen! Veel keuze waardoor wij keuzestress kregen maar we kregen alle tijd en ruimte om een beslissing te nemen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuinmeubelen. Een aanrader voor iedereen. Top!!

Mooie diningstoelen

Mooie diningstoelen voor een goede prijs met een prima levering

Zeer positief verrast!

We gingen alleen even kijken, en kwamen een set tegen die past in onze overkapping voor een mooie prijs. Super aardige verkoper die de tijd nam voor een praatje. Levering precies volgens afspraak. Tot op de vlonder.

Goed geholpen En de mensen die de tuinstoelen brachten Ook een 10.

Super bedrijf!

Heel fijn bedrijf met tijd voor de klant. Je wordt goed geïnformeerd en ze laten je daarna lekker met rust om een keuze te kunnen maken. Niet opdringerig en super vriendelijk. Kregen zelfs nog extra korting op de toch al scherpe prijs. Om die korting niet gevraagd maar kregen we aangeboden omdat er een extra actie was. Top!

Super netjes ,goede uitleg ,snelle levering, Geen dwang ,stralen rust uit,telefonische goed bereikbaar,duidelijkheid ,al met alTop.

Goed geïnformeerd zeer snelle levering en goede kwaliteit

Werden goed geholpen. En de kwaliteit is goed en niet duur veel keuzes en snelle levering

Doen wat ze zeggen

Goed en snel geleverd. Mooie prijs. Alleen jammer dat ze de verpakking niet mee terug nemen.

Geweldig goed tuinset

Behulpzame chauffeur die is gebleven tot alles nagekeken is en alles compleet was.Het tuinset is van goede kwaliteit waar wij nog jaren plezier van zullen hebben.bedankt.

Heel fijn geholpen

Vriendelijke verkoopster. Mochten overal rustig kijken en niet opdringerig.

Erg vriendelijk en goed en gezellig geholpen

We zijn perfect geholpen erg vriendelijk en alle tijd en rust gekregen gewoon Top En ook nog prima geslaagd

Sehr schönes Geschäft

Meine Suche von einem Geschäft ins andere ist vorbei. Beim nächsten kauf von Gartenmöbeln fahre ich sofort nach Heerlen. Sehr nette qualifizierte Menschen haben mich beraten. Jetzt erfreue ich mich an einem wunderschönen Tisch.

Wat een veelheid aan keuzes! En, goede voorlichting.

Voor ons als kleine stichting voor onze 6 kinderen met een verstandelijke beperking met een klein budget was het verleidelijk om een prachtige tuinset uit te zoeken, maar xoaks gezegd met een klein budget, vonden we een mooie tafel met 8 handige stapelbare stoelen. Onze 6 dochters hebben eerst alle 6 proef gezeten. Toen was het goed en werd de set besteld. En keurig volgens afspraak bezorgd.

Goed advies en levering naar verwachting

Tevreden

Alles naar volle tevredenheid geleverd.

Alles klopte

snelle levering zonder schade

snelle levering zonder schade

Mooie set voor een mooie prijs.

De aanbieding was te mooi om waar te zijn maar dat was het toch echt. Verkoper was ook duidelijk in zijn verhaal en toelichting. Kom snel geleverd worden. Begrijpelijk maar jammer dat je zelf moet zorgen voor het wegbrengen van het verpakkingsmateriaal. Dat is best veel voor zo’n set. Je moest ook nog een en ander zelf in elkaar zetten. Maar als die staat, staat er ook een mooie set waar ik een tijdje mee voort kan.

Vriendelijk geholpen, zowel in de winkel als door de bezorgers

In de showroom (Nunspeet) kreeg je alle tijd en ruimte om rond te lopen en dingen te combineren. Winkelmedewerker gaf je alle ruimte en dacht mee. Aflevering conform afspraak en de bezorgers waren aardig en beleefd.

Ik ben zeer goed geholpen en ik ben heel erg blij met mijn nieuwe tuinmeubelen

Ik ben zeer tevreden over mijn tuinmeubelen ik ben er heel erg blij mee. De bezorgers hebben alles goed geleverd!

Eindelijk weer een verkoper die met je meedenkt in een winkel vol juweeltjes.

Na eerst een andere winkel bezocht te hebben was het contrast groot bij het bezoek aan de tuinmeubelenshop. Eerst konden we op ons gemak door de gehele winkel lopen waarna we uitstekend geholpen werden. We zochten meubels voor onder onze nieuwe overkapping en hadden dus maar een beperkte ruimte. Ondertussen zijn de meubels geleverd en het zijn echte juweeltjes. Het staat prachtig en we zijn super tevreden.

Goed geholpen bij aankoop !

Bij levering van de tuinmeubelen werden we netjes geïnformeerd over de tijd dat het bezorgd werd. En de meubels waren keurig ingepakt om schade te voorkomen . Over de bezorgers ook alleen maar goede recensies.

Zeer goede service

Zeer vriendelijke chauffeur en mooi op tijd.

Hele goede ervaring

Mannen moesten moeite doen om de grote doos in de achtertuin te krijgen maar ze bleven vriendelijk en hebben het netjes in de tuin gezet

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire