Goede kwaliteit en service

Vlotte levering...levering is te volgen dus je weet precies hoelaat ze komen. Stoelen zitten heerlijk. Kwaliteit is erg goed. Had nog een vraag over een bijpassende hocker. Deze werd gesteld aan de klantenservice en ik had binnen een aantal uur al een reactie terug.

Keurig geholpen en volgens afspraak geleverd dank daarvoor.

keurig

Ik ben keurig geholpen in de winkel in Zaandam en de snelle levering door 2 vriendelijke, rustige jongens maakte het helemaal. Ik vond het ook fijn dat de jongens zeiden dat ik altijd mocht bellen als er iets aan markeerde. Het geeft een goed service gevoel. Dank jullie wel.

Super mooie tuinset,erg blij mee

Goede service, behulpzaam en aardig personeel

Mooi tuinset, snellen levering en goed materiaal.

Mooie collectie & vriendelijk personeel

Bij Tuinmeubelshop vind je een uitgebreide collectie, in diverse prijsklassen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Onze bestelling werd snel geleverd (we konden kiezen uit 3 verschillende bezorgmomenten) door twee aardige bezorgers. Al met al een goede eerste ervaring met dit bedrijf. We bestellen hier zeker nog een keer.

Prettig geholpen

Erg tevreden met mijn nieuwe tuinset

Goede verkoper, netjes geholpen en alles op tijd en volgens afspraak geleverd

Goed advies, snelle levering en mooie kwaliteit

Leuke spullen, geen opdringerige verkopers in de showroom. Je kunt rustig rondlopen en bij vragen krijg je helder en duidelijk advies.

Mooi en fijn voetenbankje en keurig op tijd geleverd

Prima geregeld

Prima prijs en kwaliteit. Komen afspraken stip na

Koop snel gesloten Duidelijke uitleg/advies Goede communicatie/track & trace Snel geleverd door vriendelijk chauffeur Kortom blij met mijn "Lifestyle Bradford dining tuintafel 200 cm x 110 cm" White (Blad = Greywash Teak)

Uitstekend geholpen

De bestelling een dag later geen probleem de stoelen zitten perfect goede prijs kwaliteit verhouding

Uitsteken bedrijf.

Fijn geholpen in de winkel. Bezorgen ook super geregeld. Aanrader.

Super blij met onze loungeset

Wij zijn superblij met onze teakhouten !!! Deze werd netjes geleverd nadat wij ook erg fijn en vriendelijk geholpen werden in de winkel in Utrecht !

Prima ervaring order wijziging keur doorgevoerd etc.

Uitstekende ervaring mede door verkoop adviseur Corwin in Eindhoven.

Vriendelijke verkoper,meedenkend,correcte levering thuis

Vriendelijk in de winkel, goed geholpen en alles op tijd geleverd

In de toonzaal prima voorgelicht, alternatieven aangedragen en uiteindelijk een betere keus gemaakt. Levering goed geregeld, zelf een voorkeuze aan kunnen geven, tijdige aanmelding van levering, daadwerkelijke levering iets vertraagd en netjes uitgevoerd.

Zeer betrokken en meedenkende medewerkers, een specialist in tuinmeubelen van fantastische kwaliteit

Mijn ervaring met de Tuinmeubelshop zijn UITSTEKEND! Ik wilde een Loungeset gaan bekijken bij de winkel in Den Bosch. Na telefonisch contact bleek de Loungeset boven te staan en er was geen lift aanwezig. Helaas kan ik de trap niet op. Dat bleek geen enkel probleem voor de verkoper. Hij beloofde de Loungeset naar beneden te halen. En inderdaad toen wij binnenkwamen, werd de set al gehaald. Het overtrof mijn verwachtingen. Zag er schitterend uit EN zat (zit) lekker! Ondertussen kwam er al een verkoper aan met koffie en heb ik de Loungeset gekocht. Hij staat schitterend op mijn balkon en zit heerlijk!

Uitstekende service! Vriendelijke en behulpzame bezorger!

De bezorger was behulpzaam en heel vriendelijk. Dank u jonge man.

Zeer tevreden, mooie tuinset vriendelijke bezorger!

Perfect. Heb de tuinset online besteld. Zelf kunnen kiezen wanneer deze bezorgd zou worden. Binnen de tijd in de achtertuin gebracht door de bezorger. Vriendelijke mensen. Zou het zeker aanraden. Mijn zusje is verliefd op mijn tuinset, ze denkt erover na deze ook te bestellen.

Bij dit bedrijf kom je graag nog eens terug !!

Keurig netjes geholpen bij vestiging in Bergen op Zoom en goede informatie over tuinmeubel “New Castle dining loungeset 6-delig”. Ook de levering verliep vlotjes en keurig op tijd zoals per mail verstuurd werd. Wij zijn erg blij met onze tuinset en bij dit bedrijf komen we zeker nog eens terug.

Snelle levering en heerlijk tuinmeubilair. De stoelen zitten zalig met dank aan de dikke kussens.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire