Boven verwachting

Geweldig geholpen in de winkel doordat ze goed luisteren naar de wens van de klant. Ook de levering aan huis is top! Niks dan lof. Ga zo door!

Goede communicatie. Snelle levering.

prima geholpen snel en keurig geleverd

fijne ervaring snel en keurig geleverd

Fijne lichtgewicht stoelen

We hebben deze stoelen een paar weken terug gekocht. Ze zijn lekker licht, goed stapelbaar en zitten erg fijn. De service was prima.

Kwaliteit een 10 en dat voor een zeer mooie prijs!

De aanschaf van mijn nieuwe tuinset was gewoon leuk om te doen. Een gezellige winkel waar je de nieuwste modellen en kleuren kunt zien en dat je ook mag uit proberen. Vriendelijke verkoopster die je goed inspeelde op mijn vragen en wensen. De bezorging was professioneel en snel. Dus wat mij betreft alles top dus een 10!!!

Alles volgens afspraak

Keurig op tijd afgeleverd tot in de tuin. En alles was in orde. Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen

Verder prima. Enige vervelende was dat bij aankoop er werd gezegd dat het met 2 weken geleverd werd en dit werd 6 weken.

Goed en duidelijk

Mooi filiaal. Goed geholpen in samenstellen tuinset. Overzichtelijk met opmaak factuur. Duidelijk in afspraak levering. Nazorg bij defect of retour tot nu goed.

Zeer mooi tuinset. Vriendelijke geholpen door verkoopmedewerker in Gouda. Levering door track en tracé systeem helemaal top. Chauffeurs zetten het netjes op zijn plaats.

afgegeven thuis

Netjes bezorgd en alles heel.

Zowel in de zaak als bij het afleveren .Top.

Vooraf diverse zaken bezocht . Tuinmeubeldhop sprong eruit klantvriendelijk prima . Personeel gaf mij als klant de ruimte om rustig kennis te maken met de producten . Hierna op prettige manier benaderd voor eventuele vragen . Ook in goed overleg een afspraak kunnen maken voor het afleveren .Top.

Vlot geholpen

Wir waren sehr zufrieden

Schnelle Lieferung, Netze Beratung im Shop

Duidelijk, snel en kwaliteit

Prachtige winkel, aardige medewerkers, duidelijke info, zeer snelle levering en kwaliteit meubels. Zeer blij mee.

Gauw geholpen

Heel goed geholpen. Vriendelijke mensen en top tuinmeubels. Goede service.

Top! Geen 5 maar 10 sterren!!

Prettige koopervaring, (niet opdringerig). Uitstekende behulpzame levering tot de bovenverdieping! Super! Erg tevreden!

Mooi product voor een goede prijs

De heren zetten de delen netjes op het terras. Bakkie koffie verdiend!

Uitstekend geholpen op een vriendelijke manier

Wij zijn prima geholpen door de verkoper bij het kopen van een loungebank voor in de tuin. Niet opdringerig, wel een goed advies en toen we aangaven nog even ergens anders te willen kijken, kregen we zelfs de locaties van andere winkels mee.

Geweldig geholpen met veel geduld

Er was niets te gek stoelen werden van beneden naar boven gebracht zodat we konden zien hoe die bij de gekozen tafel stonden Supersnelle bezorging Top bedrijf

Wat een fijne winkel!

Wij hebben na een bezoek aan de winkel in Almelo een prachtige tuinset gekocht die nog lekker zit ook! Het personeel hadden alle tijd voor ons en kon alle vragen deskundig (en eerlijk!!) beantwoorden. Het gemoedelijke proces en de levering keurig volgens afspraak verdienen een compliment. De tuinset zelf voldoet aan alle verwachtingen…. We wachten alleen nog op mooi weer ;-)… maar daar kan de winkel niets aan doen!

Prima advies en afhandeling en snelle levering.

De bediening in de showroom was uitstekend. Flexibel qua mogelijkheden en goede advisering. Vervolgens een snelle en keurige aflevering.

Snelle service, goed produkt

Goed geslaagd voor een tafel voor op ons terras. Goed advies in de winkel. En binnen 1 week geleverd; keurig verpakt. Proces van afleveren was ok goed te volgen.

Top geholpen

Wat zijn wij top geholpen door jou Marith! Je hebt ons de opties laten zien die jullie hadden en ons tevreden de deur uit laten lopen! We hopen veel plezier te hebben met onze nieuwe stoelen! Duizend maal dank! Ze hebben een goeie aan jou!

Goed geholpen in de winkel.

Levertijd veel langer dan beloofd, mooie tuinset.

Uitstekende levering van een prachtig degelijk set waar we nog veel plezier van gaan hebben

Blij met ons prachtige loungeset. Het set is nog mooier in het echt dan op de foto die op de website staat.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire