Goed geholpen in de winkel.

Levertijd veel langer dan beloofd, mooie tuinset.

Uitstekende levering van een prachtig degelijk set waar we nog veel plezier van gaan hebben

Blij met ons prachtige loungeset. Het set is nog mooier in het echt dan op de foto die op de website staat.

Leuke loungeset, prima geholpen

Fijn geholpen in showroom Gouda, flexibel in afspraken over levertijd inclusief bedenktijd. Set op tijd geleverd door vriendelijke bezorgers. Kleine fout in bestelling maar snel en zonder gedoe verholpen. Ook erg begripvol en flexibel bij een retourzending omdat ik de bestelde tafel toch te groot vond uiteindelijk. Kan ze zeker aanraden!

Mooi bedrijf

De winkel ziet er top verzorgd uit. Personeel is zeer vriendelijk. En behulpzaam. Maar ook de bezorgers zijn vriendelijke mannen. Gaan goed verzorgd met je aankoop om. Kortom een fijn winkel voor iedereen met klein of groot budget

Fijne winkel

Veel keuze in de winkel, goed geholpen door het aardige personeel. Binnen een paar dagen thuisbezorgd door wederom vriendelijke bezorgers!

Succes vol

Volgens afspraak bezorgd. Je kunt er goed nee overleggen. Komen afspraak na. Top gedaan.

Mooie tuinmeubilair en zeer goed service

Verhouding tussen prijs van de tuinmeubelen en service is super goed

Goed en vriendelijk geholpen en mooie tuinset gekocht. Snelle levering

De medewerker van Tuinmeubelshop was vriendelijk en heeft ons goed geholpen. De tuinmeubelset die we kochten werd snel geleverd en staat nu te in de tuin te wachten op het mooie weer, om gebruikt te kunnen worden

deskundig, vriendelijk en meedenkend met de klant

Ik ben heel goed en vakkundig geholpen en had alle vrijheid om verschillende modellen uit te proberen en te vergelijken. Geen haast maar rustig vragen en goed advies gekregen

Een geweldige mooie loungeset

Heerlijk relaxed zitten, degelijk en een mooie uitstraling. De verkoper heeft echt goed meegedacht en en gezocht naar ons budget en smaak. Hij nam alle tijd voor ons. Een bezoek aan de showroom echt aan te raden voor degene die een mooi tuinset zoekt. Wij zijn dik tevreden.

Geheel volgens afspraak!

Nette prijs, op tijd geleverd. Keurig bedrijf.

Tuin loungeset

Fijn geholpen en geadviseerd in de winkel. Actief meedenkend. Telefonische bestelling snel en efficiënt geregeld. Wat ook genoemd mag worden is het bezorgteam; komt de afspraken na, zoals vooraf aangegeven, de dag voorafgaand aan de levering kort bericht over het tijdstip. Chauffeurs stelden zelf voor om achterom te lopen en spullen in de tuin te zetten. Hoe vaak gebeurt het niet dat het hele pakket op je drempel wordt gezet. Deze beide personen zeer proactief. Ben blij met mijn bestelling en zeer zeker met de service!

Mooie collectie, goed en snel geleverd

Puike service

Op tijd thuisbezorgd, maar kon niet door de poort door geringe ruimte bij de poort. Chauffeurs hebben kar met los tafelblad laten staan, zodat we het zelf konden proberen met wat extra handen. Achteraf toch fluitje van een cent, maar ik begrijp wel dat de 2 chauffeurs het niet konden klaren. Echter ze hebben wel van alles geprobeerd om het een kans van slagen te geven.

loungeset

Wij zijn netjes en heel goed geholpen in Almelo En de bezorger was keurig op de afgesproken tijd Er was een duidelijke beschrijving bij

Fijne winkel

Ruim assortiment, aardige medewerkers en netjes in prijs. De levering was ook volgens afspraak.

Goed geholpen bij aanschaf mooie tuinset

Goed advies gekregen en de verkoopster nam de tijd voor ons. Uiteindelijk een mooie set tuinmeubels besteld, die snel geleverd werd. Als extraatje kregen we twee flacons om het teakhout te behandelen. Helaas was het niet mogelijk om een andere kleur kussens te krijgen, omdat de stoel en het kussen samen één set zijn.

Afspraak prima nagekomen

Na een prettig aankoopproces keurig op tijd bezorgd en hulp bij het plaatsen, prima service.

Makkelijk bestellen en op de af gesproken tijd geleverd.

Perfectie staat zeker voorop

Ongelofelijk goed geholpen in de winkel door een meneer, met een bakkie koffie door de winkel en jahoor. 6 stoelen en een prachtige tafel gescoord. Met het geluk aan onze kant staat de set al na 3 weken wachten in onze tuin. Tuinmeubelshop Den Bosch, perfect!!

Mooie meubels...top

Mooie tuinmeubels en op het aangegeven moment keurig bezorgd

Zeer goed geholpen, kundig en vlot.

Zeer ruime keuze. Vlot geholpen. Ben heel blij met de meubels. Goede kwaliteit. Levering was keurig. Alles netjes op zijn plaats gezet.

werden uitstekend te woord gestaan en geholpen

fijne winkel, met veel keuze. goede uitleg gekregen.

Goed advies, goed product

Wij zochten een comfortabeel en lichte tuinset dat ook weerstendig is. Met goed advies van jullie lukte dat. Levering duurde wel wat langer, de tafel moest nog gemaakt worden. Het oude tuinset kon meegegeven worden met de chauffeur, zoals van tevoren afgesproken. De verrassing was de bijgeleverde gaslantaarn van Cosi! Wij zijn rondom tevreden, ook de zomer werkte mee en wij kunnen nu al weer buiten zitten!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire