Prachtige dining stoelen Zitten heerlijk!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Helemaal tevreden, online een mooie diningset besteld en keurig op tijd geleverd! Nu nog een beetje lekker weer en dan kunnen we gaan genieten ervan!
Vriendelijke verkopers, uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zeer tevreden!
In de winkel gastvrij ontvangen, en top geadviseerd. Ook was het wijzigen van een order geen probleem en bleef men heel klantvriendelijk terwijl ik best veeleisend was.. sorry :) Precies op tijd geleverd, keurig verpakt, en ook nog op het dakterras neergezet. Vertrouwen, communicatie, commitment en eigen verantwoording van iedereen die bij jullie werkt. Vandaar dit geweldige resultaat. Tuinmeubelshop is een Aanrader voor iedereen!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Geleverd z oals beloofd
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Leverafspraak niet nagekomen. Geen communicatie over geweest. 3 weken na afspraak geleverd.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ik kocht een werkelijk prachtige hangstoel in de aanbieding. De service in de winkel was heel vlot en vriendelijk. De stoel werd stipt op een door mij verkozen moment afgeleverd. Superwinkel die Tuinmeubelshop
Goede kwaliteit, goede service, mooi assortiment, Dus al verschillende keren bij jullie gekocht
Nette meubelen en goed advies. Levering ook keurig op tijd. TOP.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We kregen precies dat wat we in de showroom al zagen: een geweldig tuinstel tegen een goede prijs.
Super goede service, vriendelijke mensen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Fijne verkopers in de winkel en keurig nette bezorgers. Maak je niet altijd meer mee.
Ik ben zeer tevreden met de service, hulp en uitleg in de winkel. Binnen een week had ik mijn tuinset ontvangen. Bezorger was ook erg vriendelijk. Binnen een paar dagen stond ik alweer in de winkel om een loungeset voor mijn vriend te bekijken en direct maar gekocht. Dus erg tevreden.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij hebben in februari loungeset, een tuinset en een eettafel besteld. Levering in juni afgesproken. In de winkel keurig geholpen en de bestelling is netjes op tijd geleverd. 1 bijzet tafel had de verkeerde kleur. Dit is snel opgelost en omgeruild. Ook een deukje in de leuning van een bank is keurig opgelost. Wij zijn erg blij met onze meubels en de service van de tuinmeubelshop. Ga zo door!
In de winkel zijn we goed geholpen. De verkoopster nam zich de tijd en legde alles uit. De bezorging was top, optijd en vriendelijke bezorgers.
Mooi en netjes kwaliteit is ook dikke prima bedankt voor de goeie levering En goeie communicatie
Mooie kwaliteit. Blijf alleen wel met heel veel verpakkingsmateriaal zitten.
Bedankt we zijn er blij mee
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Prima verlopen, zowel aankoop als order proces. Al met al fijne ervaring
Bij de keuze in de winkel super goed geholpen. Bij de aflevering een mooi tijdvak zodat je niet al te lang thuis zit te wachten. Eenmaal de stoelen er waren namen de bezorgers ook alle tijd zodat we samen alles even nakeken of alles wel in orde was.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
correct, tuinmeubels keurig verpakt en afgeleverd
Via de mail een set slijtvoetjes besteld voor loungestoel Marietta. Gratis en binnen een week ontvangen. Super service
Fijn geholpen in de zaak, zonder opdringerig verkoopgedrag. Mooie set gekocht, met goede korting en een cosiscoop er gratis bij. Was een positieve ervaring en heel tevreden met de tuinset.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire