Top geregeld

Via de mail een set slijtvoetjes besteld voor loungestoel Marietta. Gratis en binnen een week ontvangen. Super service

Heel fijn geholpen door medewerker en mooie set aangeschaft

Fijn geholpen in de zaak, zonder opdringerig verkoopgedrag. Mooie set gekocht, met goede korting en een cosiscoop er gratis bij. Was een positieve ervaring en heel tevreden met de tuinset.

Geweldig geholpen en zoveel keus.

Bij het binnen komen bij Tuinmeubel shop, waren wij zeer verrast zo wat een keuze. Aardige ontvangst wij kregen koffie en wat lekkers erbij en duidelijke uitleg en als er nog meer vragen zijn horen wij het graag dat is fijn. Mooie loungeset hebben wij gekocht en deze staat nu mooi te pronken in onze tuin. Wij kunnen deze mooie showroom aanbevelen, wij waren in Tuinmeubel Shop Sliedrecht. Medewerkers bedankt voor deze ervaring toppie !!!!

bekwaamde fijne verkoopster, die geweldig meedenkt

Wij zijn bij de showroom gaan kijken en wij zijn heel warm en aangenaam ontvangen. Het meedenken en adviseren van de verkoopster was geweldig.

netjes op tijd geleverd

De meubels zaten netjes in dozen ingepakt en netjes geholpen om in de tuin te zetten.

Uitstekend geholpen, zowel in de winkel als online

Uitstekend geholpen, zowel in de winkel als online

Verkopers die het niet goed weten en verkeerde levering.

Bestelling werd binnen een paar dagen beloofd. Dat werden een paar weken. Parasolvoet werd geleverd met verkeerde schroeven. Was ook niet de maat die de verkoper aangaf. De schroeven zouden worden opgestuurd, maar dat is nog niet gebeurd. Nu een maand later dus nog geen parasol kunnen opzetten.

Net bedrijf, prima service en komt de gemaakte afspraken keurig na.

Zeer goed.

Uitstekende service

Ik heb het aan vrienden en familie gezegd dat ze zeker moeten gaan kijken bij jullie

Deskundig, meedenkend, vriendelijk en betrokken personeel

Wij hebben 2 setjes tuinmeubelen gekocht. Als eerste een lounge diner set met granieten tafel. Deze werd bezorgd door zeer vriendelijke en duidelijk te zien ervaren medewerkers, die ter plekke ons nog de nodige adviezen gaven over gebruik en onderhoud. Zeer tevreden met de aankoop en als reactie hierop nogmaals een bezoek aan de winkel in Nunspeet. Vervolgens een tweede lounge set gekocht waarbij de verkoper ons zeer deskundig heeft geholpen met het samenstellen van de set door de keuze van de bijpassende tafel.

Online shoppen met een gevoel van locale service

Op onze online zoektocht naar de juiste stoelen kwamen we bij tuinmeubelshop terecht. Bestel traject is lekker duidelijk en over het verloop tot daadwerkelijke levering zijn we zeer tevreden. Voor de levering zijn er keuzemogelijkheden waardoor je goed kan plannen. Ook het vervoersbedrijf bracht de bestelling zonder enig probleem met een lach aan de achterzijde van onze woning. (Dat maak je wel eens anders mee) Kortom een bedrijf waar we blij mee zijn. Toevallig hadden onze buren ook bij Tuinmeubelshop gekocht waarbij service nodig was, en ook dat verliep vlot en goed.

Zeer professioneel

Product van zeer goede kwaliteit. Bestelling en levering exact zoals aangekondigd.

Prima bedrijf en correcte aflevering .van de tuinmeubels.

Heel

Wow wow wow

Wow wat een mooie tafel hebben wij ontvangen. Een ovale tafel die onze tuin een upgrade geeft!

Service die je wil en mag verwachten.

Goede begeleiding en adviezen gekregen bij de aankoop van onze tuinset. De tafel werd snel geleverd, maar de stoelen moesten we even op wachten (wisten we). Maar toen die uiteindelijk geleverd werden ging de zon schijnen, dus helemaal blij mee!!

Zeer matige communicatie

Bestelling in januari, levering in juni!!! Levering zonder aankondiging, wij waren op vakantie in het buitenland en ontvingen geen bericht van de levering. Vervolgens werd alleen de tuintafel geleverd in april, vervolgens een loze afspraak en uiteindelijk begin juni eindelijk levering van de stoelen. Overigens wel met de totale rekening, terwijl wij de tafel al hadden betaald. In totaal hebben we 7 keer gebeld, soms geen contact gehad soms wel. Kortom geen aanbeveling!!!!!! Overigens waren tafel en stoelen wel wat we besteld hadden en van goede kwaliteit.

We waren op zoek naar een nieuwe tuinset maar wilden iets anders dan de standaard. Met veel geduld en kennis van zaken werden we begeleid. De uiteindelijke keuze staat er inmiddels en bevalt goed. Dank voor het geduld en de begeleiding.

Heel vriendelijk geholpen en stoeltjes helemaal in Groningen bezorgd

Op vakantie in Limburg en een hele dag regen. Wat doe je dan? Naar de meubelboulevard in Heerlen. Aangezien we nieuwe tuinstoeltjes nodig hadden zijn we alleen bij Tuinmeubelshop binnen geweest.Eigenlijk alleen om ons te oriënteren. Want Heerlen en Groningen, dat zijn toch bijna de beide uiteinden van ons land. Leuke stoeltjes gevonden en tot onze verbazing werd gezegd: “Groningen, geen probleem, daar bezorgen we gewoon”. Direct besteld en vandaag ontvangen. Fantastisch, wat een service.

Top, ben er heel blij mee.

Blij met de aankoop staat super mooi.

Zeer klantvriendelijk

Behulpzaam personeel

Erg klantvriendelijk

Samen met de verkoper een keuze gemaakt, deze week is onze tuinset geleverd , wij zijn er superblij mee

Het heeft best lang geduurd voordat het bestelde op voorraad was maar het is het wachten waard gewee

De bistroset ziet er geweldig uit en zit heerlijk. Mooie dikke kussens. Nu nog wat meer zon dan met de stoel in de ligstand, kom ik er niet meer uit. De bezorgdienst was ook top geregeld. Ik hoop nog jaren plezier te hebben van deze tuinstoelen.

Heel goed!

We zijn heel blij met de stoelen en tafel. Ze zitten heerlijk. Bedankt voor de goede service!

Precies zo als je graag wilt.

Goede overzichtelijke site, makkelijk te bestellen. Snelle levering goed verpakt en vriendelijk bezorgers die het pakket op verzoek achter het huis huis hebben gebracht. Mooie kwalitatief super bank. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Ben er erg blij mee en super tevreden.

Heel tevreden.

Vriendelijke verkoopster, heel aardige bezorger, super tuinmeubels! Alleen konden we de tafel niet in elkaar zetten omdat de gaatjes voor de schroeven niet klopten. Dat werd keurig opgelost door een servicemonteur langs te sturen. Chapau!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire