Hoewel niet veel keuze in standenstoelen konden we bij deze winkel toch goed slagen. Wat wij niet helemaal begrepen is waarom dezelfde stoelen in de online webshop van deze winkel goedkoper waren dan in de fysieke winkel. Daarom maar online gekocht. Maar desondanks erg tevreden, over de kwaliteit en de wijze van aflevering.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We werden heel goed geholpen in de zaak in Den Bosch. De levering van vier prachtige lounge stoelen en twee bijpassende tafeltjes was ook snel geregeld. Twee erg vriendelijke heren brachten alles netjes naar boven. Wij zijn bijzonder tevreden en hopen nu te kunnen gaan genieten van een prachtige zomer. Die is helaas nergens te koop!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zeer uitgebreide keuze, zeer correcte en meedenkende verkoopster en zorgvuldige transporteurs.
Eindelijk heb ik een perfecte grote loungehoek voor mijn kinderen en kleinkinderen en ben heel blij ermee
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooie lounge set gekocht op de afgesproken datum konden we helaas de set niet ontvangen omdat de tuin aanleg uitliep, even gebeld en meteen een nieuwe datum geregeld SUPER service.
We hadden een lounceset gekocht deze is prima afgeleverd door de chauffeur en door een goede en nette verkopers zeker een aanrader waard
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Na het niet aankomen van onze bestelling hebben we gebeld. We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Eerst hoofdkantoor, dan locale winkel en zo heen en weer. Telkens werd er beloofd dat er terug gebeld zou worden. Maar dat gebeurde dan niet. Na het zoveelste telefoontje bleek onze bestelling geannuleerd te zijn. Kan gebeuren. Dus via hoofdkantoor is het opnieuw besteld en kreeg ik een nieuwe leverdatum. 3 dagen voor levering word ik gebeld door winkel of het tafeltje eigenlijk ooit geleverd is. Ze waren dus niet op de hoogte van alles. Nu is het geleverd en we zijn blij met het tafeltje en kwaliteit, maar het voelt een beetje alsof ‘kleinere’ klanten niet serieus worden genomen.
Vriendelijk, behulpzaam personeel! Snelle, goede service.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Fijne showroom, medewerkers die meedenken en niet opdringerig zijn. De communicatie mbt levering van meubels kan nog wel enigszins verbeteren. We wilden eetstoelen én loungestoelen. De eetstoelen zijn voor ons belangrijker dan de loungestoelen en die konden snel geleverd worden. Maar later bleek dit niet zo te zijn en konden de loungestoelen geleverd worden. Dat was heel fijn, maar de eetstoelen zit achteraf dus veel levertijd op. Nu moeten we daarop wachten. Als we dat eerder hadden geweten hadden we voor iets anders gekeken. Levering en inplannen daarvan zijn prima! Meubels waren met uiterste precisie ingepakt om beschadiging te voorkomen. Heel fijn! Makkelijk te monteren, voldoende bouten en een makkelijke beschrijving. En bovenal zijn we heel tevreden met de meubels, mooie kwaliteit en zit heerlijk!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De 4 stoelen voordoen aan onze verwachting. De afspraken en aflevering waren exact zoals was aangegeven. Wat ons verder ook opviel was de zorg en aandacht die aan de verpakking is besteedt. Prima gevoel over dit bedrijf.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Bijzonder klantvriendelijk. Snelle reactie op je vragen. Netjes afgeleverd. Aardige chauffeurs.
Daar we in eerste instantie een anders tuinmeubelset hadden uitgekozen , deze was opeens een lange levertijd, toch maar een andere gepakt. Deze is netjes optijd geleverd en makkelijk in mekaar gezet. Top Ps ook een vriendelijke chauffeur!!! Dat mag ook gezegd worden
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
we hebben een tuinmeubilair set gekocht. erg fijn geholpen, meubilair is binnen gekomen, zag er mooi uit, alleen 1 tafeltje konden we niet goed monteren. dit hebben we gemeld, en we kregen na 10 min. gelijk bericht terug met een oplossing. erg fijn. we genieten erg van onze nieuwe tuinset.
we werden netjes te woord gestaan en goed geinformeerd. kortom: ik zou deze winkel iedereen aanraden
De wieltjes van de parasol voet van onze nieuwe prachtige parasol wilden er niet in. Werd snel door een servicemonteur opgelost. Dat is het verschil met online dozenschuivers.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Eind april complete tuinset besteld en deze week geleverd, keurig afgeleverd door bezorgers die ook op tijd waren. Producten zijn precies wat we ervan verwachte, dus top.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Vriendelijk personeel in de winkel, vlot geholpen. Redelijk vlot geleverd door vriendelijke chauffeur en assistente. Tuintafel netjes tot in huis geleverd. Product en verpakking waren onbeschadigd. Tafel ziet er goed uit en is eenvoudig in elkaar te zetten. Stevig.
Mooie spullen veel keuze , en behulpzaam winkel personeel.
In de winkel heel goed en met geduld geholpen. De communicatie via de mail perfect en de bezorging heel netjes en precies volgens afspraak. Zeer vriendelijk personeel zowel in de winkel als de bezorger.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Het was een hele fijne ervaring ,toch zeker in deze tijd van personeel te korten . Chapau, en ik ben er ook nog eens blij mee !
Besteld via webshop. N.a.v. van levertijd per mail vraag gesteld. Dit zeer snel beantwoord. Komen afspraken goed na.
In de winkel in Utrecht goed geholpen door al het personeel. Na overleg een showroom tafel hebben mogen meenemen voor een mooie prijs. Ook apart nog stoelen gekocht die eind juni geleverd zouden worden. Uiteindelijk eerste week van juni al geleverd in top kwaliteit. Mega tevreden dus! Zeker een aanrader.
We hebben een loungeset en eettafels set gekocht bij Tuinmeubelshop. alles is prima geleverd, behalve een klein tafeltje bij de loungeset. deze had de verkeerde kleur. melding gemaakt bij de service afdeling. dezelfde dag reactie gekregen en deze gaan ze kosteloos omruilen naar de juiste. wij zijn super tevreden,
Zit als gegoten , mooi op tijd geleverd prima set.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire