Goede service, ook bij de bezorging
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goed. Professioneel, behulpzaam. Snel.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Alles klopt, hele aardige bezorgers en prima verpakt! Al met al, super tevreden met onze prachtige stoelen, hartelijk dank!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Na goede uitleg van de medewerker was onze keuze snel gemaakt.
Fijn advies in de winkel, telefonisch prettig geholpen en een mooi resultaat in onze tuin.
Mijn keuze was gevallen op mooi set voor op balkon, verkoopster heeft alle moeite gedaan on de meubels eerder te krijgen. Ze zijn nu binnen moet het nog uitpakken maar ga er vanuit dat alles goed is
Goede voorlichting ontvangen om tot een mooie aankoop te komen, inmiddels geleverd en helemaal tevreden.
Tafeltjes zijn naar verwachting en geleverd in periode zoals aangegeven. Prima winkel
Vlotte bediening en goede hulp bij het uitzoeken van de loungeset.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed meegedacht. We twijfelden tussen 2 stoelen. De verkoper wees ons er op dat de ene stoel vierkante pootjes had net zoals de tafel die we al uitgezocht hadden. De andere stoel had ronde pootjes. Dat zou minder mooi staan. We waren blij met dit advies. Nu is hedaarvt een mooi geheel geworden. We zullen uw winkel zeker aanbevelen aan anderen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De mannen die de meubeltjes hebben afgeleverd waren supervriendelijk.
We zijn goed geholpen Zijn blij met het onze aan koop
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We zijn goed geholpen in de showroom en de bezorging was netjes en vriendelijk.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Gewoon goed geregeld
.De tuinstoelen waren goed verpakt en daardoor onbeschadigd ontvangen.
Fijn geholpen en snelle levering!
Goede service en snelle levering.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooi op tijd geleverd
Onze tuinset precies op tijd hele vriendelijke chauffeur en de tuinset ziet er mooi uit de kussens zijn heel goed,en is onbeschadigd: makkelijk in elkaar te zetten ben er zeer tevreden mee.
Mooie tuinstoelen gekocht. Degelijke stoelen. Tuinmeubelshop heeft ze keurig op het afgesproken tijdstip geleverd. Uiterst correct!
artikelen, uitstekend. Levering op het afgesproken tijdstip.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Onze ervaring is vanaf het eerste moment af heel vriendelijk en ruime uitleg over het setje waar wij interesse voor hadden. Aan het einde van ons bezoek wisten alles wat wij wilde weten. En zo ging het ook vwb de aflevering en betaling. Nogmaals hartelijk bedankt voor de prettige service.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Bij de levering trad er een probleem op. De doos kon niet door de voordeur. Met enige creativiteit is dat keurig opgelost.
Online de bestelling geplaatst. Op een door ons afgesproken dag werden de meubels netjes bezorgd door vriendelijke, behulpzame bezorgers. Alles was goed verpakt en voldoet aan onze verwachtingen.
Krijgt prima advies, de service is goed en ook de aflevering ging zoals afspraak. Blij met mijn aankoop.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire