Tevreden

Goede service, ook bij de bezorging

Goed. Professioneel, behulpzaam. Snel.

Goed. Professioneel, behulpzaam. Snel.

Geweldig!

Alles klopt, hele aardige bezorgers en prima verpakt! Al met al, super tevreden met onze prachtige stoelen, hartelijk dank!

Koop was snel gedaan

Na goede uitleg van de medewerker was onze keuze snel gemaakt.

Goede service en kwaliteit!

Fijn advies in de winkel, telefonisch prettig geholpen en een mooi resultaat in onze tuin.

Vriendelijk personeel

Mijn keuze was gevallen op mooi set voor op balkon, verkoopster heeft alle moeite gedaan on de meubels eerder te krijgen. Ze zijn nu binnen moet het nog uitpakken maar ga er vanuit dat alles goed is

Deskundige hulp om een mooie aankoop te doen

Goede voorlichting ontvangen om tot een mooie aankoop te komen, inmiddels geleverd en helemaal tevreden.

Supervriendelijke bezorger, deed erg zijn best

Tafeltjes zijn naar verwachting en geleverd in periode zoals aangegeven. Prima winkel

Goede zaak

Vlotte bediening en goede hulp bij het uitzoeken van de loungeset.

Service en een ruim assortiment is fijn. Dan moet u echt bij de tuinmeubelshop xijn.

We zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed meegedacht. We twijfelden tussen 2 stoelen. De verkoper wees ons er op dat de ene stoel vierkante pootjes had net zoals de tafel die we al uitgezocht hadden. De andere stoel had ronde pootjes. Dat zou minder mooi staan. We waren blij met dit advies. Nu is hedaarvt een mooi geheel geworden. We zullen uw winkel zeker aanbevelen aan anderen.

Levering volgens afspraak

De mannen die de meubeltjes hebben afgeleverd waren supervriendelijk.

We zijn goed geholpen Zijn blij met het onze aan koop

prima service

We zijn goed geholpen in de showroom en de bezorging was netjes en vriendelijk.

Gewoon goed geregeld

een prima service en bezorging

.De tuinstoelen waren goed verpakt en daardoor onbeschadigd ontvangen.

Fijn geholpen en snelle levering!

Goede service en snelle levering.

Prima levering

Mooi op tijd geleverd

Onze tuinset precies op tijd hele vriendelijke chauffeur en de tuinset ziet er mooi uit de kussens zijn heel goed,en is onbeschadigd: makkelijk in elkaar te zetten ben er zeer tevreden mee.

Prima product, prima service

Mooie tuinstoelen gekocht. Degelijke stoelen. Tuinmeubelshop heeft ze keurig op het afgesproken tijdstip geleverd. Uiterst correct!

uitstekend

artikelen, uitstekend. Levering op het afgesproken tijdstip.

Het totaal plaatje was uitstekend

Onze ervaring is vanaf het eerste moment af heel vriendelijk en ruime uitleg over het setje waar wij interesse voor hadden. Aan het einde van ons bezoek wisten alles wat wij wilde weten. En zo ging het ook vwb de aflevering en betaling. Nogmaals hartelijk bedankt voor de prettige service.

Het contact was prima.

Bij de levering trad er een probleem op. De doos kon niet door de voordeur. Met enige creativiteit is dat keurig opgelost.

Veel keuze en goed geadviseerd in de showroom.

Online de bestelling geplaatst. Op een door ons afgesproken dag werden de meubels netjes bezorgd door vriendelijke, behulpzame bezorgers. Alles was goed verpakt en voldoet aan onze verwachtingen.

Super service en kwaliteit

Krijgt prima advies, de service is goed en ook de aflevering ging zoals afspraak. Blij met mijn aankoop.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire