de levering was volgens planning en de chauffeur was behulpzaam. tuinmeubelshop ... een goede keus!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Een mooie diningset en paar stapelstoelen gekocht. Goeie kwaliteit, volgens afspraak bezorgd. Alles was zorgvuldig en zeer stevig verpakt. Zeker een aanrader, wij zijn zeer tevreden!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooi set gekocht bij de shop. Zit erg lekker
Erg mooi tuinset, wij zijn er super blij mee!!! Laat het zonnetje maar komen!!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Er ontbrak 1 kussen. Prima opgelost, binnen enkele dagen netjes opgestuurd
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Perfect, kan niet anders zeggen. Producten zijn goed van kwaliteit en uitstraling (al meerdere mensen vroegen waar onze tuinstoelen vandaan kwamen). De levering gaat netjes en voorspoedig door hele vriendelijke bezorgers en geleverd tot aan de deur. Enorm bedankt!
Gevraagd of de bestuurder en zijn collega de 4 grote dozen naar het dakterras konden brengen was geen probleem….. top service
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We zijn blij met de houten tuintafel. Volgens afspraak bezorgd door 2 vriendelijke medewerkers.
Doos was beschadigd bij levering, maar goed ingepakt zodat de loungeset onbeschadigd was.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
In de winkel geweest in Sliedrecht om een tuinset te kiezen. De verkoper geeft ruimte om zelf te kijken en geeft ook tips bij keuzes. Verliep soepel en prettig. Afspraak om set op een dag later dit jaar te bezorgen. Zonder verdere vertraging exact tijdstip geleverd als afgesproken. Al met al een prettige winkel en afspraken nagekomen. O ja. En de tuinset zelf (loungeset Arenas) is ook heel erg mooi en compleet :)
In de winkel erg goed geholpen en ook de levering was perfect
Super geholpen en een zeer mooie rustige winkel
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooie producten. Snelle levering. Nette Chauffeur die het kwam leveren. Niets te klagen
Eenvoudig besteld, op tijd ontvangen. Bewust gekozen voor de goedkopere optie, wat in de bouw-kwaliteit van de stoelen wel terug te zien is; beetje wankele stoelen en boutjes passen niet altijd.
Verkoop, levering en kwaliteit zijn , voor zover ik dat nu kan beoordelen, allemaal goed. Ik vind het jammer dat het verpakkingsmateriaal niet mee terug genomen wordt.
Onlangs hebben we onze loungebank in het filiaal in de Cruquius uitgezocht en deze kon kort daarna al geleverd worden. De set is erg robust en zit erg confortabel. Een module had een beschadiging en een andere kleur. Zonder enkel probleem kon deze module omgeruild worden en werd er een nieuwe module aan huis geleverd. Winkel- en leveringspersoneel zijn erg geduldig en vriendelijk. We zijn heel blij met dit bedrijf die de klant als koning behandeld. Dank jullie wel tuinmeubelshop!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Online een loungeset gekocht. Snel geleverd, aardige bezorgers. Fijne dikke kussens om op te zitten, kortom, ik ben blij met decloungeset!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Via de website besteld, zonder "life" gezien te hebben. Thuisbezorgd door sympathieke Brabander. Zeer goed verpakt De onderstellen waren snel gemonteerd. Heel blij mee!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Oline. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Verkoper geeft goed advies Levering zonder montage en terugname verpakking is wel bij aankoop verteld maar de mogelijkheid om dit (tegen betaling) aan te bieden zou de ervaring veel positiever maken
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We nemen uw tip mee! We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tijdens bezoek aan de winkel werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Bestelling werd na een paar geleverd door een zeer vriendelijke bezorger. Kleine foutje, de twee voetbanken waren per abuis in een verkeerde kleur in de bestelling gezet. Gemeld en dit werd snel opgelost. Foutjes is mensenwerk, het onderscheidende is het herstellende vermogen en dat was prima. Blijft mensenwerk,
In de winkel uitstekend geholpen Levertijd zoals beloofd. Bezorgers zeer vriendelijk
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede communicatie en op tijd bezorgd. De set was goed verpakt en in goede staat afgeleverd.
Goede service,snelle levering, vriendelijk geholpen aan de telefoon. Vriendelijke bezorgers. Top bedrijf!!!!!!!
Koop je voor €2500,- een tuinset, zit je met mega grote lege dozen. Want uitpakken en neer- en in elkaar zetten was er niet bij. Beetje jammer wel! Verder heel erg blij met de tuinset!!
Perfecte service en bereid om in geval niet op tijd kunnen leveren een prima oplossing aan te bieden. Vriendelijke mensen op ieder vlak.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire