Keurig afgeleverd, zien er perfect uit!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Netjes en correct geholpen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij hadden een vierkante parasol besteld, de T1 Challenger. Deze bleek achteraf in onze situatie met de stand van de zon, niet werkbaar. Contact opgenomen met klantenservice om deze te ruilen voor een T2 rond. Ik ben er super snel en correct geholpen. Oplossing werd snel gevonden.
Mooie showroom, uitgebreide keuze, prima uitleg in de zaak, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding! Enig verbeterpuntje: jammer dat de klant met al het inpakpapier en karton blijft zitten maar dit was wel vooraf gemeld.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Service +++++
Goed geholpen en geadviseerd in de winkel. Goede informatie over de bestelling via e-mail. De levering was goed verzorgd
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
In de showroom ging het goed, de rekening, via de mail, was fout want de korting was niet doorberekend. De afgesproken leverdag was blijkbaar fout doorgegeven aan leverancier. Nieuwe afspraak moeten maken. Voor nieuwe rekening herhaald moeten bellen. Levering goed en netjes. Het meubel is prachtig en ondanks alle problemen zijn we blij met de aankoop. Complimenten voor de filiaalmanager. Zij heeft ons bij de problemen altijd goed te woord gestaan.
Al eerder tuinmeubilair gekocht bij Tuinmeubelshop, waren toen ook al zeer tevreden met de aankoop in de winkel en ook de levering! Ook over het gekochte tevreden, príma materiaal! Ook de nieuwe aankoop, prima! Snel geleverd via internet! Uitstekend bedrijf.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij zijn zeer tevreden, wij hadden vorig jaar ons tuinset besteld en was ook keurig op tijd, En nu een ander meubelsetje voor in de tuin ook mooi op tijd, Wij blijven zeker bij jullie terug komen.
Ik ben tevreden met de producten en de nette levering. Alleen jammer dat ik er wel een aantal weken langer op moest wachten dan mij verteld was
In de winkel zijn wij erg vriendelijk geholpen en het geheel is snel op de gewenste datum afgeleverd
Uitgebreide mooie Collectie, voor iedereen keuze genoeg en snel leverbaar
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ik was eerst na Heerlen geweest en daar hadden ze de tuintafel helemaal niet. Toen ben online gaan kijken en toen besteld Ben zeer tevreden over mijn tuintafel staat perfect op mijn nieuw balkon heb sinds 2 maanden een nieuw appartement.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tafeltje in elkaar zetten niet eenvoudig
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zie boven.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Netjes bezorgd.
Klantvriendelijk en denken met de klant mee !
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Van het bezoek in de winkel tot de afhandeling van een melding zijn we keurig netjes geholpen. De bestelling is binnen een week geleverd en ook de melding van een mankement is zeer snel opgepakt en afgehandeld. Erg correct en netjes allemaal. Zeer tevreden!!
Fijn geholpen in de winkel, en alles netjes thuis bezorgd door vriendelijke bezorger.
Ik ben nu ik korte tijd 3 x bij de tuinmeubelshop geweest en zooo vriendelijk en goed geholpen dat ik voortaan voor mijn tuinmeubelen alleen nog naar deze winkel zal gaan want er zijn tegenwoordig de tijd nog maar weinig winkels met zo'n goede service en klantvriendelijkheid als hier!!!
We werden gezien, goed geholpen er werd mee gedacht over onze keuze, maar zeker niet opdringerig. We kregen alle ruimte om tot een beslissing te komen. Van aankoop tot de bezorging aan toe, alles heel vriendelijk en goed georganiseerd en prima geregeld!
mooie winkel, met uitstekende verkoopster, met humor, en objectieve voorlichting over de door ons gekochte tuinbank
De tuinstoelen zitten heerlijk. We zijn er echt blij mee!
Hoewel mijn partytent nog niet is uitgepakt, heb ik er alle vertrouwen in dat het prima in orde is, de kwaliteit van het doek is van goede kwaliteit!!
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire