Enorm blij met onze tuinset. Na 1 dag was de poot van 1 van de stoelen al gescheurd, gelijk binnen 1 dag antwoord op de mail en is er gelijk een nieuwe opgestuurd zonder gedoe!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Binnen een week staat de door ons uitgekozen set op ons vernieuwde terras!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Top geholpen en hele mooie aanbieding
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede service bij de aflevering
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Netjes geholpen in de winkel in Bergen op Zoom, bij de levering van onze tuintafel is ook alles netjes afgehandeld. Nu alleen nog wachten op de nalevering van het cadeau.
Wat wij als zeer prettig ervaarde was, de vriendelijkheid, het op je gemak kunnen kijken, het advies, maar bovenal de vriendelijke ongedwongenheid die er voor zorgde dat we een prachtig tuinset hebben gekocht, ons motto is betalen moet je overal, maar wij zijn erg gevoelig voor sfeer, en die zat daar wel goed ( Den Bosch)
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Keurig verpakt en netjes op de tijd bezorgd. Ook een vriendelijke verkoper
Snel besteld en bezorgd, keurig in de tuin afgeleverd. De set is erg mooi en voldoet aan al onze verwachtingen.
Heel fijn geholpen door een medewerker, zonder het idee te krijgen dat ik perse iets moest kopen. Waren al bijna zonder kopen weggegaan totdat bij de uitgang ons diningset stond. Medewerker liet ons rustig zitten en gaf goed advies. Inmiddels staat de set in mijn tuin. Heel blij mee. Goede communicatie over de afleverdatum.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Hartstikke goed geholpen met hele mooie loungeset voor een hele aantrekkelijke prijs, en dit alles voor de tweede keer. De loungeset exact volgens afspraak geleverd We zijn hier voor de tweede keer naar toe gegaan en dat is niet voor niks . Als we weer een aankoop gaan doen komen we zeker weer terug
Geweldige service en snelle bezorging
Een leuke set met 2 stoelen voor balkon gevonden bij tuinmeubelshop in sliedrecht. Door verkoper goed en snel geholpen. De set werd op het afgesproken tijdstip afgeleverd tot op het balkon. Wat wil je nog meer?
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mijn voetenbankje keurig op tijd bezorgd. Netjes verpakt en nette, vriendelijke bezorgers. Blij mee!!.
We hadden al rond gelopen en wisten niet goed wat geschikt was voor ons balkon. Na terugkomst heeft een vriendelijk meisje ons heel goed geadviseerd en hebben we twee mooie rotan banken met twee stoelen en tafeltjes gekocht en het staat fantastisch op ons balkon!
Mooi assortiment goede prijs
Bij de verkoop werden de levertijden van de verschillende onderdelen direct vermeld en aanvullend ook als zodanig uitgeleverd. Alles keurig netjes verpakt en uiteraard door deskundige chauffeurs afgeleverd. Helemaal goed.
Stoelen zitten heerlijk. Stevig en licht in gewicht.
Geweldige kwaliteit en geleverd zoals afgesproken. We hebben al mooi gebruik gemaakt van de haard in de tafel. We werden ook uitstekend geholpen.
We werden goed en vriendelijk geholpen en kregen goede informatie over de tafels waar wij uit wilden kiezen
Nu pas in gebruik kunnen nemen dus gaan we het nu ervaren.
Wij hebben nu voor de 2e keer besteld en altijd netjes geholpen en zeer tevreden met de tuinmeubelen.
Mooie winkel met ruime keuze en deskundig personeel. De levering was volgens planning en goed ingepakt tegen beschadigingen.
Ruime keus in tuinmeubilair en daardoor voor een ieder wat wils. Naast de meubelen ook leuke accessoires.wij zijn goed geslaagd en zitten heerlijk onder de overkapping op de nieuwe tuinset.
Heel tevreden over ons tuin set Coco Leonardo /San Francisco. Gemakkelijk in mekaar te zetten en van zeer goede kwaliteit. Wij zijn een tevreden klant.
Ruime, overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel. Al voor de tweede keer geslaagd bij jullie. Levering precies volgens afspraak. Kortom: alleen maar lof
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire