Super mooie meubels en personeel ook heel erg vriendelijk
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ik liep de winkel binnen omdat ik eens wilde zien wat de kwaliteit/prijs verhouding zou zijn. Er waren al plannen om een mooie grote zweefparasol te kopen. Mijn oog viel gelijk op een 3 x 4 meter. Erg aangenaam toen de verkoper passeerde en aangaf dat ik hem voor info mocht vragen en hij verder ging met zijn werk. Pas wanneer ik hem vroeg kwam hij met goede gerichte info. Geen gedram en getrek aan je en dat voelt dan erg aangenaam. Gelijk alles in een gekocht. Erg mooie zweefparasol. We zijn er zeer blij mee.
De verkoper luisterde echt naar ons, we voelde ons erg welkom. Als we weer wat nodig hebben komen we zeker terug.
Wij zijn in Veenendaal geweest fijn personeel en heel erg goed geholpen wij zijn heel erg blij met de meubels !!!
We werden super goed geholpen door de medewerkers. En de bezorgers waren keurig optijd en ze waren ook vriendelijk.
Fijne winkel in Nunspeet, personeel was vriendelijk en niks was teveel. Kom er zeker terug voor een volgende aankoop
Op een zaterdag binnen gewandeld. En binnen no time buiten met een super mooi tuinstel.
Jammer dat in de winkel niet is gezegd dat je alles zelf uit moet pakken en in elkaar zetten. Maar verder zijn het echt mooie spullen
Erg prettig, zowel tijdens de online/telefonische aankoop als met de levering en het monteren.
Goed aanbod, klantvriendelijkheid voorop zowel in winkel als bij klantenservice als bezorger! Mooie kwalitatief prima tuinset voor een goede prijs! Top dus!
Heel blij met mijn aankoop, zelfs mooier dan op internet. Beetje onhandige doos, maar bezorgers waar uiterst servicegericht!
De stoelen hadden we al een paar jaar, tafel erbij gekocht. Kleur van de tafel is nog exact als de stoelen. Super mooie kwaliteit. Verkoopster was ook zeer vriendelijk en de levering precies zoals afgesproken. Zeer tevreden.
Goed advies in de winkel en aflevering volgens planning.
Vriendelijk te woord gestaan. Ruime keuze aan verschillend meubilair. Meedenken met oplossingen.
Duidelijke website, snelle (juiste) levering, accurate telefonische hulp en fantastische bezorgers, geweldig!!
Het zit geweldig
Twee mooie teak tuinbanken besteld. We zijn er blij mee!
Ruime keuze, redelijke prijzen, fijne bediening, snel aan huis geleverd. Prima!!
Gute Qualität zu fairem Preis. Sehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter bei der Lieferung Jederzeit weiter zu empfehlen
Geleverd wat is besteld, alleen levertijd van 06:40 is veel te vroeg
Dat heb ik met de woorden hierboven al gezegd: Alle verwachtingen c.q. beloften zijn volledig waar gemaakt !!
Trotz einiger Sprachhindernisse, war die Beratung sehr gut. Die Lieferung klappte ohne Probleme. Die Qualität der gelieferten Produkte ist sehr gut. Wir sind sehr zufrieden mit den neuen Gartenmöbeln und dem tollem Sonnenschirm.
Uitstekend geholpen levering op tijd en zeer vriendelijk personeel ook van de bezorging. TOP BEDRIJF!!!
Top set de santika. Zit heerlijk en licht in gewicht. Duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Jammer dat we niet direct een hoes voor de set konden bestellen en dit via een andere leverancier moesten regelen.
Prettig geholpen
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire