We werden in de winkel in de Cruquius netjes te woord gestaan, goed geholpen met onze vragen en konden rustig allerlei stoelen proberen aan de tafel die we uitgezocht hebben. De leveren zou 7 weken duren (tafel was niet op voorraad) maar na 4 weken kregen we al bericht dat alles geleverd kon worden. Vlotte leveren en hele mooie kwaliteit spullen. We zijn er super blij mee.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zonder verkoopdrang kochten wij onze loungeset. Konden zonder aanbetaling kopen en annuleren was tot praktich de dag voor bezorgen nog annuleren. De set werd op de afgesproken dag en tijdstip bezorgd. De bezorgers waren vriendelijke en behulpzame jonge mannen. Met onze ervaring kunnen wij de Tuinmeubelshop bij iedereen aanvevelen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De prijzen zijn concurrerend en komen afspraken na
Wij hebben de Santika Tika gekocht in Almelo. We zijn ontzettend goed geadviseerd en geholpen. Snelle bezorging. Heel erg blij met onze aankoop!!!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Perfect geholpen in de winkel en de bezorging was ook perfect !!! Wij zijn heel blij met onze mooie nieuwe loungeset !!’
Goed geholpen in de winkel in Cruquis, aardige verkoper, dacht mee, gaf zeer vlot en goed de door ons gevraagde extra informatie. Denk er nog een paar dagen over na, en bel mij dan "maak ik het rond". Zo gedaan, prima. Ook aflevering prima, tijdige informatie wanneer men er exact zou zijn, etc. De twee mannen die het kwamen afleveren waren zeer behulpzaam en vriendelijk! Ik kan niets anders zeggen, zeer aan te raden!
Fijn geholpen om tot perfecte keuze te komen, na stipte bezorging zijn we nu in het bezit van een heerlijke dinerset.
Een prachtige tuinset gekocht bij tuinmeubelshop waar je de tijd en ruimte krijgt om te kijken en proef te zitten in tal van stoelen. Zeer vriendelijk personeel die de stoelen komen bezorgen.
Fijne ervaring in de winkel. Afspraak gemaakt voor levering. Zelf de levering een week verplaatst. Snel antwoord gehad.
Prettige samenwerking volgens afspraak niets ten nadeel van de tuinmeubelschop ga zo door. Groetjes van een tevreden klant.
Mooi op tijd geleverd en zeer goed verpakt
Wat op de website staat, is ook op voorraad in de winkels. En zoeken via internet is prima, maar je wilt toch ook even proefzitten, de kwaliteit en uiterlijk zelf even bekijken. Dan kan dus. Niet opdringerig, maar beschikbaar voor vragen. Gebruik gemaakt van een voorjaarsaanbieding, maar uitlevering later was geen probleem.
Prima geholpen en goede kwaliteit tuintafel met stoelen.
Netjes geholpen in de winkel en op de afgesproken dag geleverd. Kleine beschadiging direct gemeld en binnen een paar uur antwoord en nieuwe levering gepland. En…. Een hele fijne loungebank!
Niets dan lof voor de verkoper in de winkel, de leuke korting, de keuzemogelijkheden van afleveren, de duidelijke communicatie en het nakomen van de geplande afspraak! Nu genieten we in het zonnetje van 2 mooie, goed zittende en stevige tuinstoelen.
Vind het erg jammer dat ze niks van verpakkingen meenemen! En het set werd niet op de plek gezet. (Alleenstaand) Kon zelf met een tafel van 2.40 m gaan slepen. Had een tafel met stoelen en een lounge set gekocht. Conclusie heel veel papier en plastic. Het was wel heel goed ingepakt. Dus dat was een pluspunt.
Goed verpakt en snel en makkelijk te monteren. Zit prima en staat heel erg mooi in de overkapping.
We hadden bij levering een probleem maar hier werd snel op gereageerd en snel verholpen.
Het was voor ons de eerste keer dat we bij de Tuinmeubelshop een Tuinset hebben besteld. En ook zeker niet de laatste keer. Eén keurige bezorgdienst dat mag ook wel eens gezegd worden. De spullen werden netjes op de gewenste plaats neergezet. Online gekocht dus het was een verrassing hoe het zou zitten. Nou heerlijk!!!!! en het zonnetje scheen ook nog. Onze dag kon niet meer stuk.
Leuk en mooi bedrijf. Veel keus en vriendelijk behulpzaam personeel. De bestelling is gratis afgeleverd. Deze mensen kwamen op tijd en waren niet te beroerd om het pakket daar neer te zetten waar wij wilden. Dat waren ook hele aardige mensen.
We werden goed geholpen en tuinmeubels werden op de afgesproken tijd geleverd.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Fijn personeel en goed geholpen en meedenkend. Wij zijn super blij met onze aankoop de Loungebank Domani Melby en dienblad Rome :-)
Komen afspraken na
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire