Mooi op tijd netjes, verpakt en de jongens die het brachten waren super vriendelijk

Erg goede ervaring in showroom

We hebben een zeer goed ervaring in de winkel in Den Bosch . Een zeer kundige verkoper, met een hoge gunfactor . Niet te opdringerig , precies goed !! En het loungeset zat uitstekend en zeer efficiënt , dus duurzaam, verpakt. Goede ervaring dus !

Prima ervaring voor de tweede keer

Aantal jaar geleden tot volle tevredenheid een opbergbox gekocht. Deze keer weer heel vriendelijk en deskundig geholpen bij onze aankoop van tuinmeubels

Echt uitstekend.Wederom fantastisch geholpen.

Al eerder hier spullen gekocht en weer tevreden.Twee pracht strandstoelen en keurig bezorgd en heel mooie cosi vuurpilaar voor tussen de twee stoeltjes. Erg vriendelijk..kortom aan te bevelen.Dit x onze tuin on Wekerom bij chalet mooi aangekleed met uw meubels

Nette vriendelijke behandeling

Snelle levering alleen een beugel om ze aan elkaar te zetten zat kapot erbij hier melding van gemaakt. Verwacht dat dat goed komt

Heel tevreden!

Snelle en correcte levering van mooie lounge stoelen. Aanrader!!

Nabestelling mooi op tijd geleverd. Zeer goed ingepakt

Goede communicatie bij calamiteiten

De bezorging liep een beetje anders dan gepland. We werden netjes gebeld die dag en er werd daarna gelijk een andere dag ingepland, waar onze voorkeur naar uit ging. Dus onze teleurstelling dat we die dag ons tuinsetje niet hadden, werd goedgemaakt door super service. Nu maar wéér sparen voor onze volgende set

Goede uitleg over de producten

Werd goed geholpen en het advies was goed, vriendelijk personeel Snelle levering 1 geleverd artikel voldeed niet aan verwachting, was helemaal schel/scheef,we hopen dat dit kan worden opgelost Werd heel snel gereageerd op de mail met de vermelding van de klacht Datum voor service bezoek staat gepland

Klantvriendelijk

Tuinmeubel in Veenendaal is een aanrader, Ze zijn klantvriendelijk. Werd gelijk geholpen en ze helpen je graag om je droom loungeset te vinden. Goede ervaring gehad, Collega’s zochten loungeset en heb ze naar Tuinmeubel in Veenendaal gestuurd

Mooie zaak

Echt lekker veel keus en goed en ruim opgesteld. Groot assortiment. Week later geleverd op afgesproken tijd..

Fijn personeel

Ten eerste heel goed geholpen door het personeel in het filiaal Den Bosch. Nemen alle tijd en zijn heel vriendelijk. De bezorging was ook super. Vriendelijke, nette jongens. En de tuinset is natuurlijk prachtig. Gaan we lekker van genieten....als het eindelijk weer een beetje mooi weer wordt :)

Alles verlopen zoals beloofd.

heel mooi tuinstel

ben zeer tevreden met mijn tuinstel . heb de website ook aan mijn vrienden voorgesteld . en zeer tevreden over de sevice en levering . vr reimet frederike

Het is een goed tuinmeubel set stevig en niet zwaar de levering was op tijd en vriendelijke chauffeurs

Goede uitleg, prettige medewerkster , veel keuze i assortiment, goede prijs.

Uitstekend geholpen met een lekker bakje koffie er bij. Prima geslaagd. Ik zal jullie beslist aan bevelen. De surves is geweldig dikke tien.

Mooie tuinset voor klein terras

Prachtig aluminium tuinbankje en loungestoel met stevige kussens. Staat heel mooi op ons balkonterras.

Uitstekend!

Mooie website. Maar we wilden het allemaal zien dus naar Nederland gereden. Goed verder geholpen door een medewerker die er nog niet lang werkte maar het zeer goed deed! Perfecte service vwb levering. Enkel de optie ‘mooi weer’ bij bestelling ontbreekt, dus nu kijk ik vanuit het raam op een hele mooie tuinset met parasol…

Mooie set tuinmeubels

Geen klachten

Ze waren mooie op tijd.vriendelijke jongens.ze brachten het netjes boven

Fijn en ontspannen sfeer bij de verkoop

Goed geholpen met de keuze voor een nieuw tuinmeubel.

Super geholpen en een zeer mooi product

In de winkel goede informatie gekregen over diverse Tuin tafels en wij zijn voor een granieten tafel gegaan want deze is onserhouds vrij :) Bij het leveren zijn we ook super geholpen door de vervoerders en deze hebben hem netjes op zijn plek gezet, dat was erg fijn want de tafel weeg 200 kilo dus al en al zeer tevreden tot nu toe!! Mvg Richard van der Tuin

Super tevreden en geleverd volgens afspraak.

De goederen zijn zoals ik die had verwacht, heel kwalitatief

Snel en top geleverd

Wel vaker iets bestellen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire