Prettig geholpen in den Bosch

We wisten wat we wilden en dat was een tafel van 4 meter, daarbij 6 stoelen en 2 bankjes. Er

Hier vonden we een prachtige loungeset voor een mooie prijs

Op zoek naar een nieuwe loungeset hebben we het aanbod van veel aanbieders bekeken en vergeleken. Veel aanbieders verkopen een hoop gebakken lucht met bijbehorende belachelijk hoge prijzen. Bij Tuinmeubelshop vonden we de prachtige set Lagos van Lifestyle. OK alles wordt duurder, maar deze set en de tafel die we erbij hebben uitgezocht is echt waar voor je geld. Solide en comfortabel en met echt dikke kussens die heerlijk steun geven.

Stipte afspraken, vriendelijk en behulpzaam

Bij het maken van onze keuze werden we goed geholpen door een medewerker via mail, daar een bezoek aan een fysieke winkel niet voor de hand lag wegens de grote afstand. Het was dus een beetje ´blind gekocht´, maar onze aankoop voldoet wel volledig aan onze verwachting. Ook de levering gebeurde volgens afspraak door een vriendelijke medewerker.

zeer tevreden met onze aanschaf

Zijn al wat op leeftijd en besloten om een tuin ameublement aan te schaffen waarbij we lekker kunnen ontspannen/relaxen in onze tuin. Dit laatste heeft tuinmeubelshop voor elkaar gekregen door ons een juiste keuze te laten maken vanuit hun assortiment.

Mijn ervaring heeft maar 1 woord. Geweldig !!!! Het was een feestje om in de winkel te zijn.

We waren aan hetcrondkijken voor een grote parasol. Een heel vriendelijke mevr kwam naar ons toe, en vroeg of ze ons van dienst kon zijn. Diezelfde mevr begreep meteen wat we zochten. Heeft ons de desbetreffendecparasol laten zien, en de mogelijkheden die het had. We hadden op dat moment al besloten dat dit het produkt was wat we wilden hebben. Alles in orde gemaakt onder het genot van een bakje koffie naar keuze. We kregen de hoes ter waarde van 45 euro er gratis bij + 10% paas korting. Afgelopen week is hij bezorgd. Wat is hij mooi. Super blij er mee. Hebben we nieuwe meubels voor de tuin nodig, weten wij waar we die gaan kopen. Bij deze winkel.

Een bedrijf met topservice!

Wij hebben een u bank gekocht, bij levering bleken helaas 3 delen beschadigd. De klantenservice heeft dezelfde dag mijn “klacht” in behandeling genomen en binnen een week zijn de delen omgeruild. De communicatie verliep heel goed, echt complimenten aan de dames van de klantenservice.

Door overmacht een weekje te laat, maar alle begrip voor.

Door pech met de bestelwagen werd onze bestelling één week later besteld. Toch hebben we geen klagen hierover. De dag van voorziene levering werden we onmiddellijk verwittigd en werd er een nieuwe snelle levering gepland. Deze levering verliep perfect. Mooi tijdens de opgegeven uren. Dus een tevreden klant.

Goede communicatie en snelle levering

Keurige webshop, mooie producten voor een prima prijs. Levering en product zijn top.

Mooie kwalitatieve tuinset

Mooie tuinset, geleverd door kundige en vriendelijke mensen.

Goede levering

Tafel netjes in de achtertuin gezet.

Vanaf de aankoop tot en met de bezorging van onze tuintafel is alles perfect geregeld! Zeer tevreden met de geboden service en onze nieuwe tuintafel!

Mooi tuinset met heerlijke kussens

Fijn tuinset, lichtgewicht dus makkelijk te verplaatsen

Zeer tevreden over de levering. Stipt en correct. Vriendelijke chauffeur. Ik kan tuinmeubelshop aanbevelen.

Uitstekend!

De tafel die ik heb besteld is prachtig en vanaf bestelling tot aan levering verliep alles top. Je kan duidelijk aangeven op welke dag je wilt dat de levering plaats vind en de tafel was makkelijk te monteren. Dit worden vele mooie zomer avondjes gezellig zitten aan de prachtige ruime tafel.

Tuinstoelen keurig op tijd volgens afsrpaak afgeleverd

Zeer vriendelijk bezorgers, Ze reden om het huis heen naar de achtertuin en zetten de uitstekend verpakte stoelen in de garage.

snelle en goede service

Goede, persoonlijke service en contact. Vriendelijk en adviserend

Voldoet volkomen aan mijn verwachtingen.

Heel vriendelijke sfeer. Mooie showroom. Mooie producten. Geweldige medewerkers.

Goede en snelle levering . En goede service.

Geweldig geholpen

Fijne zaak goeie service

Keurig geholpen ,mooie winkel veel keus.

Goed geholpen in showroom. Wisten alleen niet dat je zelf moest monteren, maar was wel eenvoudig. Keurige bezorging.

Geweldig ! Zowel in de zaak als het afleveren als de lounge set. Heel klantvriendelijk en goeie serv

Zie hierboven.

Vertrouwd gevoel bij de bezorgers

De tuinmeubelen werden zonder problemen geleverd en weggezet.

In één woord: GOED

Een groot deel van het land doorgegaan om de juiste tuinset, tegen een normale prijs, te vinden. Uiteindelijk in jullie filiaal in de Cruquius ontzettend vriendelijk en proffesioneel geholpen. De uiteindelijke levering verliep helemaal volgens plan en alles was er ook, in de afgesproken kleur en heel. Zeer tevreden!!

Prettig geholpen, vriendelijk en kundig personeel. Goede keus voor schappelijke prijzen

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire