Uitstekend gelopen

Uitstenkend geholpen niet opdringerig neem alle tijd om tot de juiste keuze te komen Afleveren was ook top

Topppp

Netjes afgeleverd

Vriendelijk en behulpzaam.

We zijn vriendelijk geholpen. Het advies wat goed. Ze denken mee bij het oplossen van problemen.

Perfecte balkonset met goede aflevering!

Goede kwaliteit! Prima afgeleverd door een vriendelijke bezorger!

Goed advies en fijne begeleiding bij aankoop en levering

Professioneel advies en klantvriendelijke, persoonlijke begeleiding bij aankoop en afleveringsproces. Zou iedereen de Tuinmeubelshop aanbevelen!

Mooi assortiment tegen goede prijs

In de shop staat veel uitgestald en kun je goed vergelijken. Goed geholpen. Sneller geleverd dan verwacht.

Tuinset voldoet aan de verwachting, prijs-kwaliteitverhouding goed. En binnen 1 week geleverd.

Super fijn geholpen en erg vriendelijk!

Vriendelijk geholpen met goede uitleg! Bezorging was ook goed geregeld!

Je wordt netjes geholpen, en snelle levering

Snel en correct bezorgd

Mooie stevige maar lichte tuintafel. Fijn dat de bezorgers deze ook door het huis heen in de tuin wilden brengen.

Advies in shop klantgericht en servicegericht. Complimenten!!

Zie bovenstaande met dank aan de adviseur/verkoper. Deze man verstaat zijn vak. Ook de bezorging verliep vlekkeloos. Ga jullie shop zeker promoten in mijn vriendenkring. Ga zo door!

prima, een snelle afwikkeling!

twee stoelen hadden een kapotte popnagel. Na een telefonisch onderhoud en mailbericht is er een oplossing gevonden en kregen wij een vergoeding.

Perfecte service!

Tuinset is keurig op tijd geleverd, ondanks dat er een zieke collega was. Ze hadden ook af zomaar kunnen cancellen... Gewoon de chauffeur even geholpen met sjouwen. Netjes alles afgehandeld en een foto gemaakt van een beschadiging van de doos. Gelukkig niets aan de hand. Eenvoudig te monteren en een prachtige set!

Uitstekend advies en afspraken goed nagekomen

Wij hebben onze tuin loungeset nu ongeveer 2 weken terug ontvangen. De afspraken welke zijn gemaakt zijn goed nagekomen. Ook goed geadviseerd door de mensen die er rondlopen!

Keurig verpakt en netjes op tijd geleverd

Goed verlopen

Slecht in elkaar te zetten ligstoelen

De positieve recenties over het makkelijk in elkaar zetten zijn denk ik door medewerkers geschreven. Wat een klus om deze stoelen te monteren en het bijgeleverde gereedschap werkt ook voor geen meter. Als ik van te voren had geweten dat het monteren zo’n klus zou zijn dan had ik ze zeker niet gekocht. Verder zijn de stoelen prima, simpel maar niets bijzonders.

Fantastische kwaliteit

Prachtige tuinset met super kwaliteit kussens, lekker dik én vochtwerend

Super service,snel geleverd mooi op tijd!

Echt een top loungeset

We waren al 2 jaar op zoek naar "de loungeset" superblij mee.

Goede service, zelf een afleveringdatum kiezen.

Dat je zelf je datum van aflevering kan kiezen en goed qua tijd op de hoogte gebracht wordt is voor mij heel fijn. Hele goede service en behulpzame man kwam mijn tuinset brengen. Echt top!

Geweldige service en goed meegedacht!

Ik wil graag mijn ervaring delen met de zaak waar we onze tuinmeubelen hebben gekocht. We besloten een natuurstenen tafel en 6 stoelen aan te schaffen. Gelukkig was de tuintafel direct leverbaar, maar de stoelen zouden pas eind juni beschikbaar zijn. De verkoper bood ons echter de mogelijkheid om de showroomstoelen te kopen tegen een mooie korting. Binnen zes dagen stond er een prachtige tuinset in onze tuin. We zijn ontzettend blij met onze aankoop. Het feit dat de verkoper ons de optie bood om de showroomstoelen te kopen tegen een gereduceerde prijs, terwijl we op de levering van de nieuwe stoelen moesten wachten, was echt een aangename verrassing. Het toont aan dat de Tuinmeubelshop echt bereid was om tegemoet te komen aan onze behoeften als klant. De tuinset past perfect bij onze tuin en we kijken ernaar uit om er vele zomers van te genieten. Kortom, de service en het productaanbod van de Tuinmeubelshop hebben onze verwachtingen overtroffen. We zouden het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteitsmeubelen voor hun buitenruimte.

Prettig geholpen en afspraak nagekomen.

Alles geheel volgens afspraak afgehandeld. In winkel ( Nunspeet) prettig geholpen en de mensen die de stoelen kwamen afleveren ook zeer correct !

Top bedrijf!

Sinds kort in bezit van een hoekbank van tuinmeubelshop. Netjes geholpen in de winkel, bezorging was goed (op zaterdag leveren zou nog beter zijn ;) hoekbank is super dus allles bij elkaar een top ervaring met tuinmeubelshop!

Uitstekend product en levering

Naar de winkel in Almelo gegaan. We werden heel goed en vriendelijk geholpen en vonden de tafel die we zochten en wat we eerst niet van plan waren ook nog uitstekend zittende en mooie opvouwbare tuinstoelen. De levering was keurig op tijd.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire