Top bedrijf!

Een klantriendelijke service en een mooie overzichtelijke winkel. Zijn blij met onze aankoop.

Mooie tuinset gevonden voor mooie prijs

Paar keer wezen kijken bij de mooie showrooms van Tuinmeubelshop. Uiteindelijk hebben we precies gevonden wat we zochten voor een goede prijs! Hier gaan we jaren plezier van hebben. Tuinmeubelshop is zeker aan t bevelen om langs te gaan!

Goede service en snelle levering

Goed en duidelijk geholpen in de winkel, daarna snelle levering, met goede track en tracé.

Liefde op het eerste gezicht !

Veel keuze, waar je rustig zonder opdringerige verkopers kan kiezen. Prijzen zijn in vergelijking met andere aanbieders heel gunstig.

Goede service prettig geholpen

In de winkel al prettig geholpen bij het opnemen van de bestelling. We kregen ruim van te voren te horen wanneer ze de stoel kwamen brengen en ze waren keurig op tijd. Wel lastig om in elkaar te zetten schroeven en gaten kwamen niet altijd goed overeen met elkaar gelukkig zelf het juiste gereedschap in huis. De stoelen zijn top en zitten prima helemaal tevreden!

Mooi assortiment, duidelijke en vooral concurrerende prijzen en vlotte levering

We werden keurig geholpen, kundig advies. En belangrijkste: er werd goed geluisterd.

Doen wat ze beloven.

Duidelijk, en doen wat ze beloven. Alles probleemloos verlopen en prachtig tuin meubilair.

SUPER TEVREDEN, PRIMA WEBSHOP.

Op internet gezocht, bij Tuinmeubelshop uitgekomen. Gevonden wat we mooi vonden besteld en geleverd op afspraak, leuke bezorgers en een superfijn lounge set dus helemaal top.

Goede producten en fijne bezorging

Producten zijn zoals beschreven, erg mooi en netjes. Bezorging was op de afgesproken dag, kreeg netjes een mail en het werd tot in huis bezorgd, top!

Prima levering

Erg vriendelijk geholpen in de winkel in Utrecht. Goede service aan huis. Zeer tevreden

Vriendelijke geholpen na een paar dagen thuis gebracht . Een zitkussen was niet oke . Een foto van gemaakt en binnen een paar dagen omgeruild.

uitstekende service en kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit materiaal en snelle levering met correcte chauffeurs

Goede en snelle service. Goede kwaliteit.

Vriendelijk onvangen nette uitleg onder het genot van een bakje koffie product gekocht had een vraag per telefoon werd direct teruggebeld veaag qerd goed afgehandeld levering zoals toegezegd kortom prima en tevreden

Goede ervaring. Netjes geleverd!

Wij zijn tevreden met de aankoop en levering.

Helemaal top

Netjes , optijd . Voor de 2 e keer besteld en ga de volgende keer zeker weer bestellen. Top producten voor een goede prijs.

In de winkel werden wij leuk ontvangen en goed geholpen. De bezorging is ook perfect gelopen. Wij zijn heel tevreden.

NETJES EN EERLIJK GEHOLPEN

MOOIE TEAK PARKBANK GEKOCHT, GELRVERD ZOALS AF GESPROKEN. ECHT SUPPER !!!!!!!! ZIJN ER BLIJ MEE. BEDANKT, VERDER ZOEKEN HAD GEEN ZIN. GR. WILLEM

Betrouwbare verkoop en snelle correcte levering.

Komen de gewekte verwachtingen volledig na. Zowel qua product als levertijd en uiteindelijke aflevering. Chapeau!!!

Servicegericht

Jullie hebben een mooie grote showroom met een grote verscheidenheid aan keuzes en mogelijkheden. De medewerkers waren biizonder behulpzaam en hebben veel combinaties mogelijk gemaakt. De prijzen werden netjes opgezocht en we kregen een duidelijke aanbieding. Levering was zeer snel en de montage was eenvoudig.

Attent correct vertrouwd

Nadat we op de website hadden gekozen wil je het natuurlijk zien en voelen hoe het zit. Aangekomen in de splinternieuwe toonzaal in Eindhoven word je niet direct in de nek gesprongen maar laten ze je vrij rondkijken. Toen we alles gezien hadden en onze keus niet direct zagen staan werden we na uitleg naar onze keuze gebracht. Na de variaties te hebben opgesomd hadden we onze keuze gemaakt en werd de bestelling onder het genot van koffie-met genoteerd. Exact op de afgesproken datum werd onze bistro set door 2 keurige heren afgeleverd. Al met al zijn we blij gelukkig voor dit bedrijf gekozen te hebben.

Prima service goed geholpen in de winkel. En fijn dat ze onze oude stoelen mee terug hebben genomen erg blij mee. Nu nog wachten op dat zonnetje

Geweldige Service

Treveden met de aankoop en de geweldige service bij het bezorgen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire