Prima ervaring.zelfs leuke bezorgers!! Kijk er naar uit tot het in elkaar staat!1
Recensione originale
wij zijn zeer tevreden met de aankoop en ook met het afleren
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Precies zo als ik mijn bestelling had besteld.Keurige bezorging ook door een vriendelijke bezorger
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Geweldig bezoek in Eindhoven en voortreffelijk geholpen door de verkoper. Bravo!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ben heel erg tevreden nog mooi optijd voor mijn vrouw haar verjaardag
De levering was zoals voorzien, vriendelijk en correct. Het meubilair hebben we nog niet kunnen uitproberen maar ziet er allemaal correct uit.
Het meedenken tijdens de aankoop, en het bezorgen van de tuinmeubelen zijn prima verlopen Het is een goede keus geweest
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mijn vragen werden keurig beantwoord. Keurig op de afgesproken tijd geleverd door 2 hele vriendelijke jongemannen De set voldeed aan mijn verwachtin
Prettige medewerker en goede uitleg.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ik had interesse in 2 verschillende loungesets. Ik ben bij het maken van mijn keuze vriendelijk en deskundig geholpen. Ook het aanraden van een buitenhoes is een goede tip geweest! Al die kussens in huis of in de schuur is alles behalve praktisch. Laat de zomer maar komen!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
geleverd op de afgesproken datum. De heren van de bezorgdienst namen het karton netjes mee. Wisten alleen niet precies wat er bij de set hoorde dus dit moest ik zelf even controleren.
Vriendelijk personeel en goede service in de winkel. Geleverd op de afgesproken dag, de verjaardag van mijn dochter. Dochter en schoonzoon heel blij met de nieuwe tuinset.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Veel keus. Vlotte afhandeling en service. Alles keurig volgens afspraak! Chapeau!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Geen gedoe geen gezeur alles goed.
In de winkel in Den Bosch heel vriendelijk geholpen de twee keer dat we er zijn geweest. Verkopers waren niet pusherig maar wanneer toen wij wat meer hulp en uitleg wilde stonden ze meteen klaar voor ons. De tuinset is ook netjes op de afgesproken datum geleverd dus ook dat is top! Al met al, top ervaring gehad en zeker een aanrader!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Prijs kwaliteit klopt en vriendelijk behulpzaam personeel in de winkel als bij de bezorgdienst
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tuinset online besteld, snelle levering door hele vriendelijke mensen. En een defect wordt gelijk verholpen. Ook snelle reactie op mailtjes. Super service!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Van bezoek winkel tot aankoop en bezorging goed geregeld
Zeer vriendelijk geholpen,en fijne bezorging .
De moeite van de reis naar Bergen op Zoom waard!
Zal dit aan vrienden als zeer positief melden aan familie en vrienden
zeer vriendelijk en nemen de tijd
Vriendelijke ontvangst in de winkel. Set op de afgesproken datum keurig geleverd. Goede ervaring dus!
Goede service en een breed assortiment en voor elke portemonee wat wils.
Tuinmeubelshop Veenendaal Mooie zaak, veel keuze Goed geholpen, vriendelijk personeel
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire