Mooi product nette service

Enige minpuntje. In de winkel was het een beetje rommelig en onervaren en voelde alsof “het systeem” de verkopers niet veel ruimte gaf. Ook was de bezorg bracket wel erg vroeg (6 uur)

Vriendelijke en rustige manier geholpen.

Meedenken wat de mogelijkheden zijn. Goed advies en niet opdringerig

Top geregeld en erg vriendelijk

Top geregeld en erg vriendelijk In de winkel en aan de telefoon

Netjes maar wel ff sleutelen

Mooie set maar moest nog wel pittig wat schroeven erin draaien

lezer, Via kennissen aan u shop gekomen, goeie kwaliteit, en we hebben ook deze tuinstoelen gekocht, en het was een mooie aanbieding. Groet Kees Kemp

Uitmuntend

We kregen alle tijd om op ons gemak te kijken. Ook was het geen probleem om stoelen naar andere tafels te brengen. Heel goed gevoel bij ook levering uitstekend verzorgd

Wat een geweldige service. Mijn tuintafel is perfect afgeleverd en voldoet volkomen aan mijn verwachting.

Zoooooo mooi

Deze week onze 4 Seasons Calpi/Prado tuin-set gekregen. We zijn hier echt heel blij mee. En met de zes stoelen om de mooie ovale tafel is er voor iedereen binnen ons gezin plek. Snelle levering en snelle reactie op vragen via de mail. Heel fijn. TOP!

Heel tevreden

goede informatie inzake de levering en precies volgens afspraak Bedankt.

Geweldig!!!!

Een hele goede service ben super blij met mijn aankoop. Het is een sieraad

Komen afspraken na

Netjes geholpen, agspraken ivm lastige levering zijn ze nahekomen.

Keurig netjes verpakt

Super goed verpakt. We hebben even alles gecontroleerd . Nog niet in elkaar gezet vanwege het weer.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijke dame die heel deskundig ons hielp

Netjes en korrekt afgeleverd

Het is een hele mooie tuinset we zijn er super blij mee.

Prachtige

Heel mooi tuintafel snel geleverd en goedkoop het gieten kan beginnen

Goede service en communicatie

Mooi bedrijf; aanrader …

Super mooie tuinset.

De tuinset was zeer goed verpakt.

Netjes en correct

Mooie loungeset voor n goede prijs. Service prima tot in de achtertuin

Overzichtelijk en veel te kiezen

Het is een overzichtelijke winkel waar veel verschillende stijlen zijn. Keuze genoeg! Leuk ook om dingen te kunnen combineren waardoor wij echt onze eigen tuinset hebben kunnen samenstellen.

Goed gevoel!

Fijn geholpen in de winkel. Snelle bezorging. Netjes in elkaar gezet en karton meegenomen. Dik tevreden!

Super goede service & prachtige tuinsets.

Via een collega bij Tuinmeubelshop terecht gekomen, na in andere winkels niet te kunnen slagen. In de winkel goede service, maar ook direct daarna, toen bleek dat we teveel hadden betaald. Erg blij met de geleverde tuinset!

Prima geholpen en fijne winkel...

Winkel nog nooit bezocht...kende heel de keten niet maar fijne ervaring rijker. Goed advies, niet opdringerig en genoeg te kiezen.

Ook prettig

Prettig

Goed geholpen en snelle levering

Tuinset besteld voor op de camping. Netjes afgeleverd op de camping. Heel tevreden . Nu nog mooi weer .

Joeri

Bij bestelling meteen en leverdatum kiezen en komen vervolgens afspraken na

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire