Enige minpuntje. In de winkel was het een beetje rommelig en onervaren en voelde alsof “het systeem” de verkopers niet veel ruimte gaf. Ook was de bezorg bracket wel erg vroeg (6 uur)
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Meedenken wat de mogelijkheden zijn. Goed advies en niet opdringerig
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Top geregeld en erg vriendelijk In de winkel en aan de telefoon
Mooie set maar moest nog wel pittig wat schroeven erin draaien
lezer, Via kennissen aan u shop gekomen, goeie kwaliteit, en we hebben ook deze tuinstoelen gekocht, en het was een mooie aanbieding. Groet Kees Kemp
We kregen alle tijd om op ons gemak te kijken. Ook was het geen probleem om stoelen naar andere tafels te brengen. Heel goed gevoel bij ook levering uitstekend verzorgd
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wat een geweldige service. Mijn tuintafel is perfect afgeleverd en voldoet volkomen aan mijn verwachting.
Deze week onze 4 Seasons Calpi/Prado tuin-set gekregen. We zijn hier echt heel blij mee. En met de zes stoelen om de mooie ovale tafel is er voor iedereen binnen ons gezin plek. Snelle levering en snelle reactie op vragen via de mail. Heel fijn. TOP!
goede informatie inzake de levering en precies volgens afspraak Bedankt.
Een hele goede service ben super blij met mijn aankoop. Het is een sieraad
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Netjes geholpen, agspraken ivm lastige levering zijn ze nahekomen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Super goed verpakt. We hebben even alles gecontroleerd . Nog niet in elkaar gezet vanwege het weer.
Zeer vriendelijke dame die heel deskundig ons hielp
Het is een hele mooie tuinset we zijn er super blij mee.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Heel mooi tuintafel snel geleverd en goedkoop het gieten kan beginnen
Mooi bedrijf; aanrader …
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De tuinset was zeer goed verpakt.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooie loungeset voor n goede prijs. Service prima tot in de achtertuin
Het is een overzichtelijke winkel waar veel verschillende stijlen zijn. Keuze genoeg! Leuk ook om dingen te kunnen combineren waardoor wij echt onze eigen tuinset hebben kunnen samenstellen.
Fijn geholpen in de winkel. Snelle bezorging. Netjes in elkaar gezet en karton meegenomen. Dik tevreden!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Via een collega bij Tuinmeubelshop terecht gekomen, na in andere winkels niet te kunnen slagen. In de winkel goede service, maar ook direct daarna, toen bleek dat we teveel hadden betaald. Erg blij met de geleverde tuinset!
Winkel nog nooit bezocht...kende heel de keten niet maar fijne ervaring rijker. Goed advies, niet opdringerig en genoeg te kiezen.
Prettig
Tuinset besteld voor op de camping. Netjes afgeleverd op de camping. Heel tevreden . Nu nog mooi weer .
Bij bestelling meteen en leverdatum kiezen en komen vervolgens afspraken na
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire