Ook prettig

Prettig

Goed geholpen en snelle levering

Tuinset besteld voor op de camping. Netjes afgeleverd op de camping. Heel tevreden . Nu nog mooi weer .

Joeri

Bij bestelling meteen en leverdatum kiezen en komen vervolgens afspraken na

Mooie stoelen en een goede service

Snel onze keuze kunnen maken en bestelling geplaatst. een aantal dagen later toch willen wisselen naar witte uitvoering en wisseling in aantal per type. dit eenvoudig telefonisch kunnen regelen en zo perfect uitgevoerd.

Geweldige service snel en goed geleverd

Heel vriendelijk geholpen binnen 1 week geleverd

Tuinmeubelshop heeft een ruime keuze en geeft goed advies.

Mijn ervaring met de Tuinmeubelshop is uitstekend. Er is een ruime keuze en we werden goed geadviseerd. We zijn drie keer langs om tot een definitive keuze te komen. Dit was geen enkel probleem. Er bleef meegedacht worden. Al met al een zeer tevreden klant.

Correcte communicatie in winkel en voor levering

Alles is verlopen, vanaf bestelling tot levering, zoals men het mag verwachten. Bij vragen onmiddellijk antwoord, geen dagen wachten.

Kan tuinmeubelshop bij iedereen aanbevelen

Fijne aardige behulpzame mensen in de winkel. Snelle vakkundige levering.

We zijn goed geholpen in de winkel.

De levering is super verlopen. Keurig verpakt en simpel in elkaar te zetten. Een aanrader.

Snel geleverd. Goede chauffeur.

Mooi assortiment en goede lever en bezorgafspraken te maken.

Mooie meubelen, snelle levering, goede prijs.

We hebben twee prachtige tuintafels besteld. Deze werden snel geleverd. Goede informatie gekregen over het onderhoud.

Uitstekend geholpen

Gezellige ontvangst in de showroom in Den Bosch. Niet opdringerig om iets te verkopen. Snelle levering. Ook levering verliep op een prettige wijze. Helaas door het weer dining set nog niet in gebruik kunnen nemen

Snelle en vriendelijke service

Vriendelijke service in winkel alles snel geregeld en geleverd. Het zou fijn zijn als de meubels ook uitgepakt zouden worden.

Netjes en vakkundig geholpen

Fijne ruime winkel met zeer behulpzaam personeel die verstand van zaken heeft.

Een aanrader

Ik ben heel tevreden over de service, in België afgeleverd, correct en op afspraak, en heel vriendelijke en behulpzame personen die geleverd hebben. Het is zeker een aanrader!

Snel en tevreden

Fijne zaak om wat te kopen,snel geleverd en we zijn tevreden!

Prima communicatie

Toen wij onze Tuinset online wilden bestelling, kon dat ineens niet meer. De volgende ochtend vroeg stuurde ik een app en deze werd direct beantwoord. Het was snel geregeld.

Vriendelijk & deskundig!

Vriendelijk & deskundig advies! We zijn heel blij met zowel de loungeset als eettafel set!

vriendelijk, behulpzaam en goede service.

Wij zijn zeer goed ontvangen in de winkel en kregen de nodige informatie van een vriendelijke verkoper. ik werd per mail op de hoogte gehouden van de levering van onze bestelling, die dan ook geleverd is door behulpzame en vriendelijke medewerkers. het was de eerste keer dat we bij Tuinmeubelshop iets kochten, maar het zal niet de laatste keer zijn.

Ontzettende goede service!

Op tijd bezorgd, nog een korting verleend en het oude tuinmeubilair netjes volgens afspraak meegenomen. Vriendelijke verkoper en ook een hele aardige chauffeur!

Zeer goede kwaliteit zelfs al heel vroeg in de ochtend geleverd!

Ik kan niet anders zeggen dat je hier zeker mooie tuin meubels kunt kopen en dat ze erg hun best doen om het op tijd te kunnen bezorgen bij je thuis! Kort om ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!

Vriendelijk geholpen en besteld en snel geleverd op tijd.

Goed geholpen en niet opdringerig en vriendelijk de klacht in behandeling genomen. Nu nog even afwachten wanneer ze het komen oplossen maar ik heb er wel vertrouwen in dat ze het goed oplossen.

Goed advies en levering volgens afspraak.

In de shop in Almelo goed geadviseerd in verschil van kwaliteit. Levering was volgens afspraak omdat het op chalet park was werd ik gebeld zodat ik de bezorger naar de juiste plek kon dirigeren.

Vakkundig en beleefd naar volle tevredenheid geholpen.

Vakkundig en beleefd naar volle tevredenheid geholpen.

Correct en betrouwbaar

Heel goed geholpen en correcte bezorging!!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire