Vakkundig en beleefd naar volle tevredenheid geholpen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Heel goed geholpen en correcte bezorging!!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ruim aanbod van Tuinmeubelen. Vriendelijke man die mij geholpen heeft. Mocht meekijken bij het invoeren van de gegevens. Werd je niets opgedrongen je kon rustig rondkijken. We kregen ook nog koffie. Was een vriendelijk rustige ervaring. De bezorging was ook goed. Vriendelijke mannen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Veel keus en goede hulp bij het uitzoeken. Prettige benadering, rustig tijd gekregen om zelf te beslissen of we iets eilden kopen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
What you see is what you get. Foto's komen goed overeen met de werkelijkheid. Degelijk verpakt zonder onnodig veel plakband en of plastic. Handig dat je bij het bestelling gelijk je afleverdatum kan plannen. Aardige (eigen) chauffeur die keurig alles netjes achter het huis plaatste
Goed advies fijn geholpen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De heren die de tafel kwamen brengen waren zo vriendelijk om te vragen, zullen we hem voor u in de tuin zetten ? Daar was ik heel blij mee. !! Een dikke 10.
Super allemaal goed geholpen de 2 jonge mannen die het kwamen brengen ook super aardig en behulpzaam !en de service is super goed wij hadden een stoel met wat kleur plekken erop krijgen andere er voor terug volgende week en bij 1 stoel geen setje met schroeven gemaild en krijgen eerdaags toe gestuurd .verders tuinset super mooi !
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Service is uitstekend de oude lounge set keurig de volgende dag opgehaald Top bedrijf.
Tuintafel, stoelen en lounge besteld in de fysieke winkel, levering zeer vlot ingepland en vervolgens snel en correct geleverd. Één van de bankdelen was helaas beschadigd, via klantendienst melding gemaakt, er werd zeer snel contact opgenomen om een omruiling in te plannen. Aan huis werd het beschadigde deel opgehaald en een nieuw afgeleverd. Zeer vlotte afhandeling en tevreden van de geleverde meubels, ik zou niet twijfelen om opnieuw te bestellen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ik had tuinmeubelshop verward met tuinmeubelwereld. Tuinmeubelshop reageerd snel en vriendelijk, dit is mijn fout geweest maar kan de review niet verwijderen alleen aanpassen. Tuinmeubelwereld raad ik niet aan!
Goedendag, Bedankt voor de aanpassing van de review. Mocht u nog een mooie tuintafel zoeken de koffie staat voor u klaar in Sliedrecht. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Recensione originale
Wij kopen een mooie loungeset, eerst word gevraagd of de leverdatum veranderd kan worden omdat dat voor hun beter uitkomt. Dat is uiteraard geen probleem maar dan op de dag van levering krijg ik om 2 uur s'middags een mail dat mijn bestelling is geannuleerd omdat ze hem niet meer op voorraad hebben? ik heb hier een vrije dag voor moeten nemen en dit kunnen ze zomaar midden in de middag mailen?? Daarna klantenservice gebeld en gemaild en je krijgt bij beide maar heel kort antwoord en je word heel makkelijk weggewimpeld. Heel slecht en ik raad hier iedereen af!!
We waren op zoek naar een degelijke Loungeset voor in onze nieuwe overkapping. Na bezoeken van diverse aanbieders uitgekomen bij Tuinmeubelshop in Bergen op Zoom. Fijne zaak , en vriendelijke behulpzame hulp gekregen. Uiteindelijk thuis de eind beslissing gemaakt en via de webshop besteld. Bestellen verliep niet vlekkeloos, maar met telefonisch live hulp alles perfect kunnen regelen. Bezorging ging ook vlekkeloos en vriendelijke behulpzame jongens. Set uitgepakt en neergezet en moet zeggen .. boven verwachting, was iets meer dan ons budget maar wat een plaatje. Zou zeker aanraden , niet verder zoeken, als je bij deze shop iets ziet wat je bevalt ... doen scherpe prijs en mooie kwaliteit.
Helaas door tuin werkzaam heden er nog niet aan toegekomen om het te monteren,maar alles ziet er top uit,en kan niet wachten om het compleet te zien,en er heerlijk van de zomer er van te genieten. Ik maak zeker een foto wanneer het staat,en plaats deze.
mooie website, goede communicatie, correcte levering en kwalitatieve goederen!
We hadden al enkele winkels van tuinmeubelen bezocht in België en Nederland…. We wisten ongeveer wat we wilden, maar de Tuinmeubelshop heeft al onze verwachtingen ingevuld…. We kregen professionele uitleg en konden toch op ons gemak de winkel doorlopen…. Zeer aangenaam…. We zijn dan ook overgegaan naar een aankoop en hebben nu een mooi tuinset op ons terras staan❤️. Dankjewel Tuinmeubelshop Eindhoven
De service, zowel verkoop als levering was prima en de prijs was zeer goed.
Er is netjes van te voren gebeld en ze hebben voor mijn moeder van 90 alles netjes op zijn plek gezet , afval allemaal mee genomen . Super
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Kan niet mooier en beter alleen de aflevering erg vroeg
Veel keus, heel veel mogelijk! Fijn geholpen, snelle levering! Geweldig! Heel tevreden!
Twee fantastische loungestoelen van 4 seasons outdoor gekocht met hulp van een verkoopster die, op een fijne manier, de twijfels bij ons wegnam. En ze had helemaal gelijk. We zijn superblij!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaanstad. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij zijn blij dat we voor de tuinmeubelshop hebben gekozen
Ondanks een transportschade, tevreden over de afhandeling hiervan.
Een winkel medewerker is komen helpen de zware tafel in mekaar zetten waarvoor onze dank.
Behulpzaam en informatief tijdens de oriëntatiefase. Je wordt herkend als je terugkomt en wordt vriendelijk geholpen. Het bestellen gaat eenvoudig, betalen bij aflevering is prima. We waren blij met de inruilactie en het mee kunnen geven van de oude tuinmeubelen bij bezorging van onze nieuwe set. Goede tips voor de verzorging en onderhoud van de meubelen.
Zeer vriendelijk, behulpzaam maar gelukkig geen opdringerig personeel. We hebben rustig uitgebreid rond kunnen kijken en uiteindelijk heel goed geslaagd. De levering ging vlot en correct.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire