Alles prima geregeld.

het wachten waard

Een set gekozen uit de nieuwe collectie, helaas pas leverbaar in september. Maar het was het wachten waard, een mooie degelijke set die perfect zit. Bezorging correct en op tijd, we kunnen nog genieten van de laatste zonnestralen.

Goed en vriendelijk geholpen. Snelle en goede levering

Mooie showroom en vriendelijk advies. Ruime keuze en flexibel in samenstelling. Keurige en tijdige aflevering.

Goede kwaliteit

De bezorger heeft de spullen netjes op de aangewezen plek neergezet. Alles zat goed ingepakt. De stoelen zitten heerlijk!

Fantastisch geholpen

Wij hebben een bezoekje vanuit Friesland gedaan aan de tuinmeubelshop.We zijn vriendelijk te woord gestaan en idem geholpen. Niet opdringerig. Inmiddels de aankoop thuis. Staat nog ingepakt omdat het terras nog niet klaar is.

Je wordt niet geïnformeerd over een vertraagde levering en moet overal zelf achteraan

Laat ik voorop stellen dat de geleverde tuinstoelen kwalitatief in orde zijn. Mijn voornaamste reden voor deze lage beoordeling is dat tuinmeubelshop nog wel wat kan leren op het gebied van klantenservice. De stoelen heb ik begin mei besteld en zijn pas eind september geleverd. Tijdens de bestelling werd een levertermijn van 5 tot 8 weken aangegeven. Ze hebben echt op geen enkel moment aangegeven dat de levering vertraagd is. Ik heb een aantal keer gebeld en telkens werd een een datum genoemd die vervolgens niet waar werd gemaakt. Uiteraard moest ik daar zelf telkens weer achteraan bellen. Als het aan hen lag laten ze je gewoon maandenlang wachten zonder enige informatie. Voelt beetje als jaren 90 klantenservice. Eindresultaat is dat ik de hele zomer geen gebruik heb kunnen maken van de tuinstoelen. Ondanks dat de spullen goed zijn zal ik hier niet nog een keer een bestelling plaatsen.

Netjes opgelost

In de winkel werd ik goed geholpen. Ik kreeg de dag voor bezorging netjes bericht over de bezorgtijd. Helaas konden ze dan nog het park op, op dat tijdstip dus ik wilde dat netjes melden en kon ik de mail niet beantwoorden. Ik heb netjes een mail gestuurd maar werd niet beantwoord, dus nog een belletje erachter aangedaan, een heel keuze menu, krijg eindelijk iemand aan de lijn die me verzoekt terug te bellen met een bepaalde optie die ik in moest toetsen. Dat was ik niet van plan. want ik had al een mail gestuurd en was aan het werk. Ik kreeg nog geen 5 minuten later een antwoord op mijn mail. Fijn dat was opgelost. Het pakket werd geleverd in bij elkaar gebonden karton. Ik werd nog gebeld door de vervoerder dat ik niet betaald had. dus moest nog een screenshot opsturen als bewijs dat dit wel het geval was. Hij had hem wel netjes onder de overkapping neergezet, wat ik had gevraagd. Dat de bank stond en we hem op zijn plek zette, hoorde we een kras ontstaan. er miste een stelpootje. OP de mail die ik stuurde werd wederom niet gereageerd. Dat ik in de winkel kwam werd er nonchalant gereageerd dat ze die pootjes wel op voorraad hadden en ik kreeg er 1 aangereikt. Over die kras werd geen woord gezegd. Maar er werd gedaan alsof de normaal ste zaak van de wereld was. Er is contact opgenomen na aanleiding van deze review. Inmiddels heb ik excuses gekregen en is er gevraagd of de kras nog hersteld kan worden. Ze hebben ook een windlicht opgestuurd voor alle ongemakken.

Goede producten en goede service

Bij tuinmeubelshop Veenendaal de Hartman Lino loungeset gekocht. Zeer tevreden, goed advies en goede service. Na 3 weken een servicebezoek gehad. Netjes alles opgelost.

Mooie toonzaal, goede uitleg, vlotte levering

In de toonzaal kregen we een duidelijke uitleg van de verkoper. Meubels zien er degelijk uit. Afspraak rond levering was duidelijk en werd perfect gevolgd. Tafel ziet er mooi uit. Over de kwaliteit op langer termijn kunnen we nog niet veel zeggen.

Top service en verkoper

Goede service, de verkoper in Almelo liet ons eerst rustig rondkijken. Hij kon vervolgens over alle tuinmeubelen wat vertellen en was erg duidelijk. Alles volgens afspraak geleverd.

Reviews op site zijn nep en niet representatief

Mijn kritische review is niet terug te lezen op hun site. Madera dinning stoelen hebben talloze gebreken variërend van het Wicker dat het frame niet omvat en scherpe randen heeft, scheef genaaide kussens, ongelijke poten enz.. geen kwaliteit en zeker geen eindcontrole gehad. Ze ruilen liever telkens om waardoor de ene klacht wordt ingewisseld voor andere zodat je er vanzelf beu van wordt om er telkens voor thuis te moeten blijven. Het is blijkbaar ook normaal dat je zelf moet sleutelen aan de nieuwe stoelen met opgestuurde onderdelen. Verwacht geen kwaliteit en begripvolle reacties op het geleden ongemak.

Heel blij

Voor op ons ruime balkon. Een 4 seasons bank en twee eethoek stoelen. Erbij. Het staat fantastisch en nog steeds veel ruimte over op het balkon. Heel prettige winkel. En alles netjes thuisbezorgd.

Prima levering.

De tuintafel is keurig afgeleverd. iets later dan gepland maar gaf niet want we hoefde toch nergens heen. De tuintafel zelf had wel wat problemen want de schroefgaten van het tafelblad zitten niet evenredig aan de schroefgaten van de poten. Dus her en der zit er een schroef schreef en was met veel pijn en moeite erin te krijgen.

Geweldige bezorging

Heb al telefonisch doorgegeven dat ik zeer tevreden was over de bezorging. Het bestellen ging niet helemaal naar wens maar dat is keurig hersteld.

Een overzichtelijke winkel, waar je vriendelijk en heel goed geholpen wordt.

We zijn heel vriendelijk en goed geholpen met het uitzoeken van een tuinset. De levering verliep ook perfect.

goed geholpen we wisten ook waar we voor gingen kijken

Snelle levering, goed verpakt en zit heerlijk . Eenvoudig te monteren

Mooie kwaliteit stoel voor mooie prijs

Mooie tuinstoel gekocht, degelijk en hoog voor een mooie prijs. Wij vonden de levertijd van 10 weken erg lang, (blijkbaar waren ze op) maar het is goed gekomen en het is echt een top stoel.

prettige verkoper en goede bezorgservice

In zijn totaliteit zeer tevreden

Ruime keus

Prettig geholpen. volop aandacht voor onze wensen. Snelle keurige levering, kortom prima zaak !!

Kordaat optreden

Tuintafel besteld , binnen een week gratis geleverd, stipt op tijd, Keurig bedrijf wat alle beloftes waar maakt. Kom er zeker nog een keer terug

Prijs en kwaliteit is prima

We hebben verschillende zaken bezocht en zijn weer terug naar de Tuinmeubelshop gegaan omdat de prijs / kwaliteit naar ons zin was , vriendelijke en niet opdringende verkopers . Nu we vandaag alles hebben gemonteerd ( wat heel eenvoudig was ) en alles gewoon netjes paste zij we echt tevreden .

Goede service zeer tevreden en kwaliteit is heel goed. Ook zeer klantvriendelijk. Ben helemaal blij met mijn aankoop. Goede keuze ooit.

Alles netjes geleverd volgens afspraak.

Mooie tuinstoelen, we zijn er blij mee.

Deskundig geadviseerd

Keurig geadviseerd, netjes beleefd en behulpzaam. Verkoper dacht continu mee.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire