Blij met de wijze waarop de tuinset is geleverd. Keurig verpakt.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Na een verkeerde levering was alles binnen een dag weer opgelost. Dank aan de service afdeling en de bezorgdienst.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie.
Mooi product en snelle levering aan huis. Erg vriendelijk winkelpersoneel.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
De set werd op onverwacht moment geleverd (levertijden sprongen van hot naar haar) maar werd keurig neergezet op de aangegeven plaats. Bij monteren bleek dat m.n. de bank lastig in elkaar was te zetten: gaten zaten niet netjes tegenover elkaar maar met nodige duw en trekwerk kwam dit toch goed. Stoelen waren prima en makkelijk te monteren. In tafel konden enkele bouten niet worden gemonteerd omdat schroefdraad ontbrak. Eigen oplossing toegepast. Alles niet onoverkomelijk en te weinig om terug te sturen. Eénmalig want monteren doe je maar één keer (hopelijk). Prima set qua zitten en geweldige kussens die weerbestendig (zouden) zijn: gaan we zien. Aanbevelen: wel als je een beetje handig bent want dat is dus echt nodig (zie bij tafel en bank).
Helaas verkeerde kleur tuinset geleverd. Binnen uur gebeld hierover. Helaas moeten we nu week wachten op juiste bank. Echter feest van het weekend dus mogen we bank toch gebruiken. Verpakkingsmateriaal word niet meegenomen,dat is wel erg ruimte innemend als je klein woont die grote kartonnen dozen. Ook wel een kanttekening dat jullie inruilen omdat recyclen hoog in het vaandel staat in het bedrijf maar de klant wel met karton blijft zitten wat ook gerecycled had kunnen worden. Plastic kan wel in de plastic container thuis. Bovenstaande is misschien een verbeterpunt. Mooie shop in Zaandam met veel keuzes Goed geholpen door medewerker
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Zaandam. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Het bestellen van onze tuintafel heb ik telefonisch gedaan. Vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk en netjes uitgelegd. Bezorging 3 dagen na bestelling, werd regelmatig ( track en trace)op de hoogte gehouden hoelaat de bezorger zou komen en ook dit was netjes geregeld. Bezorgers erg vriendelijk en hebben mijn zware tafel keurig naar ons terras gebracht.
Wij hebben een foute bestelling en de verkoopster Coralie heeft het gelijk serieus opgenomen en ze is druk bezig om alles te regelen en houd ons netjes op de hoogte van de status. Ze denken mee en lossen het op. Voelen ons heel serieus genomen door tuinmeubelshop.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Snel keurig aan afspraak houden waar voor je geld.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Donderdagmorgen kwamen ze aan met onze tuinmeubelen. Samen met een buurman uitgepakt. Daar stond onze stoelen en bank. Laat de zomer maar komen. Er waren ook prachtige kussens bij.
De advisering in de showroom was erg prettig en deskundig. De bezorging verliep niet vlekkeloos omdat de gps de chauffeur naar het verkeerde adres had gestuurd
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We waren niet gelijk overtuigd over welke stoelen bij welke tafel. Geen punt, er werd stoelen verplaatst en opnieuw verplaatst. En eenmaal de keuze en de koop gedaan, belde we nog op om de kleur van de stoelen nog te wijzigen. Ook geen probleem! En vervolgens zonder aanbetaling afgelopen week keurig afgeleverd. Top!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede ervaring gehad. Erg netjes en beleefd geholpen en niet gepusht om te kopen. Daarna werd inruilen aangeboden waardoor we nog korting kregen. Bezorging en betaling ook goed geregeld. Al met al zeker een aanrader om heen te gaan.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop . We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Super vriendelijke bezorgers! Ze kwamen aan de voordeur,en sjouwden de grote doos met tuinmeubels naar de tuin voor mij! Dikke 10! Bij het openen van de doos,bleek er een zuignapje van de tafel dubbel te zitten, Een mailtje gestuurd,kreeg meteen binnen 1 uur antwoord,dat er een nieuw zuignapje wordt toegestuurd.
Bezorging toppie
X
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Vriendelijk en niet opdringerig personeel dat goede voorlichting geeft.
Leuke zaak,ik wist al wat ik wilde hebben,de man die ons verder heeft geholpen was onwijs gezellig we kregen 100,00 euro korting, en een bakkie koffie of thee, prima zaak.
Vriendelijke verkoper Levering optijd
Heel erg fijn geholpen in de winkel. Er werd de tijd voor ons genomen. En ideaal dat er een speelplek is voor de kinderen waardoor wij rustig rond konden kijken. Vlotte levering en het viel diegene op dat er een kleine beschadiging op 1 van de banken zat en dat is gelijk geregeld en wordt omgeruild. Echt een top service! Heel erg tevreden!
Keurig geholpen. Eerst online besteld dag erna naar de winkel de rest besteld. Na goed gekeken te hebben en het advies van de medewerkster snel kunnen beslissen. Levering ook super netjes en in de afgesproken tijdvak wat je krijgt. Geleverd tot in de tuin zelf. Super netjes
Prima winkel met vriendelijk personeel, ruime keuze. Bestelling werd snel en keurig thuis bezorgd. Heel blij met onze nieuwe loungeset
Prettig geholpen en de set die we gekocht hebben zit heerlijk relax.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire