Gute Beratung vor Ort - tolle Qualität

Nach einer guten Beratung vor Ort, haben wir direkt gekauft. Auch die Lieferung war auf dem angekündigten Tag inkl. Live-Tracking mit geplanter Ankunftszeit. Tolle Möbel, der Sommer kann kommen. Ggf. kaufen wir uns noch einen 7. und 8. Stuhl dazu.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn ervaring in een word "TOP"

In de winkel Sliedrecht perfect geholpen niet opdringerig. Na de eerste keer terug gekomen, werden direct herkend. Dit geeft een prettig gevoel. Wederom niet opdringerig, en na de bestelling niks betalen of aanbetalen. Gewoon betalen bij levering. Levering gewoon uit voorraad perfect hoor, ga zo door. Ook de levering netjes verlopen keurige jongens en netjes afgehandeld. Geen haast klus. Eigenlijk vinden we dir tegenwoordig raar wat hier boven geschreven is, maar dit zou weer gewoon moeten worden. Zullen het zeker bij andere aanbevelen.

De vervoerders waren zeer mooi op tijd . Een stoel was iets beschadigd Maar dat kan beschadigd zijn in de fabrik of in magazijn Maar verpakking was niet beschadigd , Geen ramp, kan gebeuren.

Van winkelbezoek tot aflevering goede service

Van winkelbezoek tot aflevering alles prima. Vriendelijke ontvangst, heldere info en alle tijd werd daarvoor genomen. Ook de aflevering verliep goed, mooi op tijd en ook een vriendelijke medewerker. Zeer tevreden dus over Tuinmeubelshop.

Uitgebreid assortiment met veel keuze!

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen. Er is veel keus en heel snel geleverd!

Mooie winkel, kundig personeel super kwaliteit voor een goede prijs

Mooie winkel in Den Bosch met kundig en fijn personeel, goed advies , we kregen een mooie korting en betaling pas bij levering. Veel keuze met mooie sets voor een goede prijs. Onze set zit super en de look is ook top, kortom heel tevreden.

Uitstekende service en kwaliteit

Besteld in Sliedrecht. Goed geholpen. Snel geleverd volgens afspraak

Uitstekende levering

Uitstekende levering, product voldoet aan verwachtingen, helemaal tevreden.

Goed product en levering volgens afspraak

Mooie tuinstoelen, goede prijs/kwaliteit

Goed geholpen, goed geleverd

We zijn goed geholpen in de winkel en via de mail. De bestelling is netjes geleverd op de afgesproken dag.

Klant is koning

Super fijn en overzichtelijke winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel

Wij hebben tuinstoelen mogen proberen met een lekker bakje koffie in de hand.

We liepen door de winkel kregen advies en met een kwartier hadden we 5 perfecte tuinstoelen. We hebben ze thuis staan, aflevering perfect, ze zitten lekker en ze staan mooi om de tafel op ons terras. Geweldig! Helemaal tevreden.

Aanrader

Loungebank gekocht bij filiaal Den Bosch. Fijn geholpen. Bij levering bleek er een element niet goed te zijn door fout op de verpakking. Maar super snel opgelost.

Super snelle levering en goede hulp.

Wij zijn in de winkel uitstekend en goed geholpen. Duidelijke uitleg naar aanleiding van onze vragen. Nadat we tot de koop besloten hadden, zijn de meubels met 2 weken geleverd. Goed verpakt, en door vriendelijke behulpzame bezorgers. Tuinmeubelshop word door ons warm aanbevolen.

Super bedrijf.

We zijn super geholpen door Dennis. Goede adviezen gegeven. Inmiddels hebben wij onze tuinset ontvangen. Prachtige set. Zeer tevreden.

Goede kwaliteit en service

We hebben inmiddels vaker bij de Tuinmeubelshop een aankoop gedaan. Vriendelijke personeel, goede service en kwaliteit, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Zeer klantvriendelijk

Helaas zijn de tuinmeubelen best wel duur maar rest okay

Heel goed advies in winkel. Heel fijn bericht wanneer bezorging is. Bezorging heel fijn en exact.

Zeer tevreden over de professionele begeleiding en service !!

Super blij met ons nieuw loungeset . En heel tevreden over de professionele begeleiding door Corwin en Ilona. Zeer vriendelijk en behulpzaam!! Ook de levering aan huis was perfect verlopen dankzij Nick en Joshua . Heel erg bedankt en wij gaan zeker jullie winkel in Eindhoven aanbevelen bij vrienden en familie. Groetjes Jan en Natascha.

Vriendelijk en goed geholpen.

Bij binnenkomst, verwezen wij naar 99% klanttevredenheid, op poster in de shop in Almelo. Daar heeft men alles aan gedaan.

Mooi betrouwbaar zaak

Nette vriendelijk verkoper en levering was top, alles was goed verpakt.

Hele goede service,zeer zeker via de mail en de bezorgers waren super aardig

Hele goede service, zeer zeker via de mail en de bezorgers waren super aardig en behulpzaam

Goede communicatie en snelle levering

Flexibele leverantie en goede communicatie hierover.

Goede communicatie en snelle levering

Flexibele leverantie en goede communicatie hierover.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire