Mooie tuinmeubels

Het enige nadeel vind ik de aflever tijden! Vanaf 06:00 De jongens die het kwamen afleveren daarin tegen waren weer super netjes en aardig

Geweldig goed product

Snel en vakkundig geleverd, zeer makkelijk te monteren en zit prima en heeft uitstraling. Top product

Zeer netjes en op tijd geleverd

De chauffeur was zeer beleefd en gaf de helpende hand om de zware spullen in de garage te plaatsen

Zeer tevreden vanaf bestelling tot levering

Vanaf het eerste contact in de winkel hebben wij een heel goede ervaring en zijn zeer blij met de keuzes die we gemaakt hebben. Zeer klantvriendelijk, goede service, ontspannen sfeer en goede antwoorden op onze vragen.

Keurig en klantvriendelijk

Zie boven

Goede service en ook zeker de bezorgers waren zeer vriendelijk en beleefd !

hele aardige verkoper, goed advies

we kregen koffie aangeboden en verkoper W Vos nam alle tijd voor ons.

Heel erg tevreden

Mooie zaak super goed en vriendelijk geholpen, en levering klopte helemaal zeer tevreden

Klassespul

Geweldige service De. Lounge set zat uitstekend ingepakt

Mooi product

Mooie houten ronde tafels gekocht. Stevig en natuurlijk materiaal. We hopen er jaren mee te kunnen doen.

Fijne ervaring!

Goede service en snelle levering.Mooie stoel en ik wil er binnenkort een bankje bij.

Geweldig.., super klantgericht en klantvriendelijk

Opnieuw een bestelling geplaatst bij Tuinmeubelshop...! Ons vermoeden werd wederom bevestigd! De bestelling werd keurig verwerkt in een prettig verkoopgesprek zonder dwang en aandringen. De levering die daarop zou moeten volgen was uitmuntend! Mooi op tijd een tijdslot door gemailed gekregen van twee uur waarbinnen afgeleverd zou gaan worden.., en netjes binnen dat tijdslot zijn de bestelde spullen geleverd door vriendelijke en behulpzame bezorgers. Waar alle bedrijven maar zo stipt en correct..., een voorbeeld voor andere ondernemers!!!

Mooie tuintafel en snelle levering. Top!

We werden netjes en snel geholpen. Zaterdag besteld en woensdag geleverd. Dat is snel. Tafel was eenvoudig zelf te monteren. Afwachten hoe de tafel zich houdt met de jaren.

Goed geholpen en snelle levering

Online leuke tuinstoelen gezien. Filiaal in Eindhoven bezocht om ze in het echt te zien. Meteen besteld. Waren op voorraad, nog dezelfde week geleverd. Top!

Balkontafel is prima aankoop

Aankoop en prijs prima, alleen afspraken zijn niet helemaal akkoord verlopen.

Uitstekend geholpen door Frans

Op een regenachtige woensdag naar Bergen op Zoom gereden vanuit het Zeeuwse, om te kijken voor nieuwe meubeltjes voor in de veranda. Wat een mooie zaak! En super veel keus. We konden lekker van alles bij elkaar zetten om te kijken hoe dat stond en of het lekker zat. Hartstikke leuk geslaagd! Gister is alles gratis bezorgd. Wij zijn er super blij mee!!!

Hulpvaardig

De online bestelling lukte de eerste keer niet. Er werd meteen gebeld en het werd opgelost. Top service

Klant is koning

Uitstekende service!

Alles was prima geregeld en snel bezorgd!

Zoals gezegd, alles was prima! Ook werden de oude tuinstoelen netjes meegenomen. Het enige kleine minpuntje was het tijdstip van bezorgen, n.l. op vrijdag 23 februari tussen 6:39 - 8:39 uur. Uiteindelijk werd het 7:45 uur, maar je moet toch wel erg vroeg op. Gelukkig een éénmalige exercitie.

Ik ben erg tevreden.

uitstekend

Goede service en verkoop gesprek

Goed geholpen in de winkel

Prettige omgeving in de winkel; alles rustig kunnen bekijken. Dochtertje 20x van de glijbaan af. Goed geholpen door de verkoper die goed luisterde naar onze wensen en advies gaf rondom de aankoop. Snel geleverd en makkelijk te monteren. Laat de zomer maar komen!

Goede service en prachtige spullen!

De loungebank is super sterk en heel mooi materiaal. De bezorging is ook heel goed. We zijn er heel tevreden over.

In deze winkel weet de verkoper wat hij verkoopt

Professionaliteit , bescheidenheid, geduld en vooral vriendelijkheid : waar vind je dat tegenwoordig nog. Nou…..bij Tuinmeubelshop! Rustig rond kunnen kijken, vragen werden beantwoord en uiteindelijk de keus gemaakt. Ook nog snel bezorgd (op Texel). Wij zijn erg blij met onze aankoop.

Makkelijk bestellen en vlotte levering

Besteld per telefoon vermits door werken in de straat levering moeilijk was. Vlotte oplossing geboden door Tuinmeubelshop, duidelijke afspraak.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire