Makkelijk bestellen en vlotte levering

Besteld per telefoon vermits door werken in de straat levering moeilijk was. Vlotte oplossing geboden door Tuinmeubelshop, duidelijke afspraak.

Superfijn geholpen aan een super aanbieding van hoekbank!

Ga zo door

Goed advies, goede kwaliteit

Komen de afspraken na, goede communicatie

Super vriendelijk en top leverservice

De begeleiding in de shop in Bergen op Zoom was super de levering en plaatsing van de zware graniet tafel van 300 cm verliep super vlot en tot op de cm geplaatst op de aangewezen plaats

Mooi op tijd

Goed verpakt

Perfecte afspraak en perfecte service.

Alles prima geregeld.

Wat een aardige mannen die de bestelling kwamen afleveren. Hebben de set ondanks wat hobbels toch achter in de tuin geplaatst. Hulde voor hen!!

Goed advies en prima bezorging

Duidelijk advies en bezorging keurig op tijd

Prima service in de Cruquius!

Goede service en verkoper laat je eerst gewoon even vrij rond kijken, zonder meteen alles te willen opdringen, heerlijk gewoon!!

Alleen nog wachten op de zon

Mooie stoelen voor een keurige prijs. Netjes geleverd, conform de belofte.

Van binnenkomst in de showroom tot aan levering, geweldig!

We zijn bij meerdere winkels geweest, maar hier werden we eindelijk goed en juist geholpen. Niks was te veel en alle tijd werd genomen door Anneke. Duidelijke taal en communicatie. De set werd geleverd zoals besproken, juiste tijd en plaats. Super!

Aankoop, afhandeling en levering Top !!

Prettig geholpen in de winkel met aankoop van 2 Dover lounche sets. Geen aanbetaling hoeven doen maar bij aflevering van de sets, welke mooi op tijd was en naar de 4e etage gebracht werd. Top bedrijf !!

Beetje aan de dure kant vergeleken met de concurrenten

Zeer mooie tuintafels voor een goede prijs

Vanaf het moment van binnenkomst van de winkel waarin wij netjes en goed geholpen werden en de communicatie nadat wij de aankoop hadden gedaan tot en met levering en montage zijn zeer correct en vlot verlopen. Alleen maar positief

Prima winkel.

Prettige ervaring. Doen wat ze zeggen.

Zeer klantvriendelijk met een uitstekende service!

We zijn in de winkel in 's-Hertogenbosch (Soetelieve) uitstekend geholpen en te woord gestaan. We werden zelf verrast met een heerlijk kopje koffie.

Service en klantgericht

Goede communicatie, niks opdringerig, gewoon lekker uitproberen, rond kijken, koffie en professionele uitleg. Dank voor u advies. Wij zijn super blij met onze loungeset

Snelle en goede levering ook bij 400 kg zware tafel

Granieten tafel gekocht Bij levering netje geplaatst ondanks niet makkelijk begaanbaar parcours

Prima en deskundig geholpen

Erg vriendelijk en deskundig geholpen, we komen zeker terug.

Mool bedijf en aardige mensen

Toptuinmeubels en niet te duur En snel geleverd

Zeer vakkundig advies

Heel klantvriendelijk en professioneel geholpen.

Heel vriendelijke mensen in de winkel!

Meteen begroet toen we binnenkwamen in Den Bosch, bakkie koffie gekregen en erg vriendelijk geholpen. Ook later telefonisch netjes te woord gestaan en tuinstoelen keurig thuisbezorgd. Alleen vonden we het jammer dat het dienblad wat wij dachten dat het bij de tuinset uit de showroom hoorde er niet bij zat, dat was ons niet verteld. Verder alles prima!

Netjes geleverd

En goed behandeld in de winkel Vriendelijk personeel in Wormerveer

prachtige royale winkel

Prachtige nieuwe winkel op ekkerswijer in Eindhoven waar we rustig hebben gewinkeld. Zeer veel keus en kundig personeel. Alles op voorraad en binnen paar dagen thuisgebracht . Ik beveel deze winkel aan.

Mooi product en snel aan huis geleverd top

Mooi product en snel geleverd top

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire