Mooi product en snel geleverd top
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Erg blij met de nieuwe bank voor onze gerenoveerde loggia. Maakt het plaatje compleet. Eerst in winkel geweest om te kijken naar een loungebank die het niet is geworden, veel te groot. Het alternatief veel beter. Solide, stevige hoge kussens waardoor deze goed zit.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We werden leuk ontvangen, er werd koffie aangeboden. Goed geholpen met een keuze maken. En een keurige aflevering van onze aankoop. Wij zijn heel tevreden
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Het was een ongename verrassing dat bij levering pas duidelijk werd dat het niet gemonteerd werd. Aan de reviews te zien gebeurt dit heel vaak. Wordt dit opzettelijk niet vermeld?
Goedendag, Bedankt voor uw mail. We geven dit aan op de orderbevestiging die u per mail ontvangt; Ongemonteerd in de originele verpakking. Des al niet te min hopen we dat u kunt genieten van uw mooie aankoop! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
ik ben snel en netjes te woord gestaan en de tuintafel werd snel en netjes afgeleverd john g 26/2 2024
En prettige verkoper, niet te opdringerig
Goed en correct geholpen in de winkel. Komen de afspraken na en netjes afgeleverd door de chauffeurs.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Erg leuk geholpen in de winkel in Heerlen. Vervolgens razendsnelle bezorging en fijne service. En de gekochte tuintafel is ook erg mooi ;-)
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Prettig contact met de verkoopster, daarnaast prima geleverd
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Alleen bezorgtijd tussen 6.00 en 8.00 is veel te vroeg.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop . We geven deze feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Na onze aankoop en afwachtend op de levering, de dag voor de levering bericht over het te leveren tijdstip. Keurig optijd. Aardige bezorgers. In de garage geplaatst. Dezelfde dag nog een telefoontje gepleegd omdat wij de meubels pas over 2 weken kunnen uitpakken ivm met het leggen van het straatwerk. De vraag was, wanneer we de meubels uitpakken over 2 weken en mocht er dan iets verkeerd aan zijn of dan de garantie vervalt. Maar dit is niet het geval en gaan ervan uit dat het allemaal oké is. Bedankt voor een fijne aankoop voor ons.
Het bistrosetje voldoet aan onze verwachting. Mooie dikke kussens en het zit prima. Vlotte levering en zeer vriendelijke bezorgers.
Wij zijn in de vestiging Den Bosch en Eindhoven geweest om ons te oriënteren. In beide vestigingen super vriendelijk ontvangen en prima geholpen. Uiteindelijk hebben we een loungeset gekocht in de vestiging Den Bosch, waar de 10% extra korting nog een bonus was. Ook de levering is gegaan zoals afgesproken. Kortom niets dan lof.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij hebben de aankoop als zeer prettig ervaren, goede uitleg en ze weten waar ze over praten.
Bij ons bezoek aan de Tuinmeubelshop in Nunspeet viel ons meteen de vriendelijke, niet opdringerige ontvangst van het personeel op. We kregen fijne, geduldige begeleiding bij het maken van onze keus. Het regelen van de bezorging verliep zonder problemen en ook de daadwerkelijke bezorging op de afgesproken datum en tijd was perfect verzorgd door 2 uiterst vriendelijke en zorgvuldig werkende medewerkers. Alles samenvattend in één woord: PERFECT!!!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Thijs , die ons heeft geholpen, super.vriendelijk,koffie erbij. Mooie prijs. Bezorging ook op tijd, en vriendelijk.
De jongens die onze tafel kwamen brengen waren ondanks het vroege uur erg vriendelijk en behulpzaam...dikke pluim hiervoor!
Helemaal top geregeld.
Ik was al een tijdje op zoek naar een extra lounge zetel, als aanvulling bij de rest op mijn terras. Dit lounge-pareltje mocht zeker niet ontbreken. Het is meer dan een streling voor het oog, je geraakt er volgens mij niet meer uit, eens je er in gesetteld zit. De ronde vorm past perfect bij de strakke lijn indeling die ik al heb. Een aanrader voor wie graag vertoeft in eigen tuin! De levering verliep heel vlot binnen het gegeven tijdsslot, dikke pluim hiervoor! Eens besteld, had ik het het pareltje binnen de week al thuis, fantastisch toch!
Prima vriendelijke service en goede kwaliteit prijs verhouding Snel geleverd.
Aan de telefoon trof ik een vriendelijke medewerker en ook de bezorgers waren erg attent.
Heel goed geholpen in de winkel en snelle levering
Een bedrijf om aan te bevelen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Bestelling gedaan en geweldig afgehandeld en geleverd. Kom zeker terug. Top
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire