Bestelling gedaan en geweldig afgehandeld en geleverd. Kom zeker terug. Top
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zeer aangenaam
Ik had online een dining loungeset gezien. Ik ben naar het filiaal in Utrecht gegaan om het product in het echt te zien. Ik was tevreden en ik wou de dining loungeset kopen. Meerdere dingen heb ik toen nog nagevraagd en wij hadden het zo afgesproken dat ik het product zoals in de winkel thuis zou krijgen. Op de factuur stond in eerste instantie de verkeerde kleur. Ik heb hierover gebeld en ik kreeg het filiaal telefonisch niet tepakken. De klantenservice had 2x een terug bel verzoek bij het filiaal ingediend. De volgende dag heb ik weer gebeld en de klanten service kreeg ze weer niet te pakken en zij heeft toen weer een terug belverzoek ingediend. Na 1 uur werd ik terug gebeld. Diegene aan de telefoon gaf aan dat hij nog al veel dingen aan zijn hoofd had en daarom was vergeten terug te bellen. Telefonisch mijn verhaal gedaan en een paar dagen daarna het product geleverd gekregen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Alles pefekt. I moest the aflever dag mt 2 weken uitstellen, en dat was ook geen enkel probleem. Tafel and 6 stoelen waren ook perfekt ingepakt! Paul Roos
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Was kortingscode vergeten in te vullen, gebeld en gelijk nieuwe Faktuur met korting eraf, heel blij mee. Tuinstel ziet er mooi uit, nu nog de zon.
We zijn in den Bosch goed geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en we kregen ook voldoende tijd om na te denken over onze aankoop. De medewerkers waren zeer vriendelijk en de tuinset werd snel en in goede staat geleverd.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
In de winkel in Utrecht super leuk en goed geholpen door een vrouwelijke medewerkster. Er was niks te veel de medewerkster pakte de ene na de andere salon tafel om te kijken of het bij het set paste. Echt super geholpen ik zal deze zaak ook aan raden bij familie en kennissen. Je mag gerust weten wij waren ook bij kees Smit geweest maar daar konden we het niet vinden. Een tien met een griffel. Mag bovenstaande gebruiken voor reviews
Wij hebben diverse bedrijven bezocht en kwamen uiteindelijk bij Tuinmeubelshop in Nunspeet uit. We werden keurig geholpen. Binnen 10 minuten hadden we onze keuze gemaakt! De hele set is netjes volgens afspraak geleverd en de ontzettend zware granieten tuintafel werd door de bezorgers tot op de cm nauwkeurig geplaatst. Tuinmeubelshop is een super tevreden klant rijker!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
In de showroom goed begeleid in het aanschaffen van de juiste tuin loungeset. Een deskundige verkoopster heeft ons alle voor en nadelen van diverse loungesets laten zien waatdoor wij nu een mooi en lekker zittende set thuis hebben. Dankuwel.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Alle tijd voor me genomen. Een ander ding was: de thuisbezorging. Maar dat gaat weer over een andere schijf. Door mijn rugklachten ben ik 4 uur bezig geweest om alles uit de dozen te krijgen en in elkaar te zetten ( tafel). Daar ben ik dagen van kapot geweest.
Zijn in zwijndrecht geweest en zijn goed geholpen. Prijs is niet te hoog. Levering is netjes en snel. Kortom, we zijn er blij mee.
Fijne adviseur Martijn in de Cruqius . Prima bezorging en blij met de comfortabele loungehoek.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Het bestellen online ging prima Ik werd goed op ge hoogte gehouden En de verzorging ging goed Het was een aardige man die het kwam brengen Dus ik ben een zeer tevreden klant
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goed advies in de zaak. Aardige en behulpzame bezorger. Bezorgmoment werd nageleefd. Al met al ik beveel jullie aan bij mijn vrienden/kennissen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Heel blij met de tafel,goede service en kwaliteit,makkelijk in mekaarzetten
Vriendelijk en beleefd personeel. We zijn goed en prettig geholpen in Gouda. We mochten de opstelling even aanpassen en een tafeltje van een andere set proberen. Er is veel mogelijk ook maatwerk, erg fijn. Bij thuiskomst na aankoop van loungeset hebben we telefonisch nog een kussentas kunnen toevoegen. Handig!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Op zoek naar een kleine handige tuintafel vond ik die bij Tuinmeubelshop Gouda. Wilde toch eerst overleggen met mijn man. De verkoper was zo vriendelijk om een print te maken en ik mocht ook een foto maken van de tafel. Mijn man vond de tafel mooi. Dus naar de winkel gebeld voor overleg. Dezelfde verkoper die ik gesproken had kreeg ik aan de telefoon. Hij heeft de bestelling voor mij geregeld en afspraak gemaakt voor de bezorging. Betalen kon achteraf bij de levering. Top was dat. Afgelopen week werd de tuintafel netjes geleverd. Ik raad iedereen aan naar TUINMEUBELSHOP te gaan!!!!!
Mooie tuinsets tegen een redelijke prijs
Geweldig vriendelijk geholpen tijdens het uitkiezen van de juiste set en super behulpzaam tijdens het leveren van de set.
In de winkel een andere kleur tafel bekeken en direct online besteld. Twee dagen later kwam de tuintafel die netjes even in de garage werd gezet door de chauffeur. De volgende dag makkelijk in elkaar zetten en genieten maar! Fijne ervaring, mooi product
goed geholpen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We werden vriendelijk ontvangen met koffie en men heeft zich tijd genomen om ons te helpen. We hebben mooi spullen gekocht en het werd echt van aankoop tot afleveren uitstekend gedaan. We komen zeker nog terug want hebben nog het een en ander nodig. en dikke 10
Zowel in de zaak als bij de bezorging zeer vriendelijk en vakkundig geholpen! Top!
Heel relaxed kunnen kiezen en zitten in de showroom in Nunspeet, met koffie!, om een juiste houten stoel uit te proberen. Door mijn artrose heb ik veel pijn en is een comfortabele stoel heel erg belangrijk. Bezorgen door hun eigen bezorgdienst was ook prima en mooi op tijd. Zelfs de verpakking hebben ze mee terug genomen. Heel tevreden, top service!
We zijn echt super geholpen met deskundige uitleg. Vriendelijk, niet opdringerig, uitnodigend en aansluitend bij onze wensen en volgens afspraak bezorgd
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire