Netjes afgeleverd

Uitmuntende ontvangst en begeleiding bij aankoop. aankoop.

Ontvangst door verkoopster prima. Ook de voorlichting van het product was goed. De bezorging was zoals van te voren gemeld was.

Mooie overzichtelijke winkel.

Goed geholpen door de verkoper.

Grote collectie, goede service, snelle levering

Mooie verstelbare tuinstoelen

Van A tot Z heeft alles 100% goed verlopen.

Mooie verzorgde toonzaal op de woonboulevard te Heerlen Uiterst correcte verkoopster. Van bestelling tot aflevering heeft alles naar wens verlopen. Geen aanbetaling nodig , pinnen bij aflevering. Ons terras is er mooier op geworden. Dankjewel.......

Mooie tuintafel

Mooie tuintafel, snel en goed geleverd. Ik werd ook heel prettig en correct geholpen door de medewerkster vd klantenservice. Een aanrader!

mooie loungeset

snel bezorgd

top service

goed productvoor een mooie prijs. super netjes en snel geleverd.

Heel goed geholpen. Netjes op tijd bezorgd .

Goede Service Fijne mensen.

Mooie producten en duidelijke communicatie

Aanrader! Producten zoals omschreven en duidelijke communicatie omtrent levering. Aardige bezorgers en super blij met de producten.

Goed geholpen en zeer vriendelijk

En snelle levering .top

Ervaren verkoper met geduld. Een hele mooie zaak met tuin meubels

"Ouderwetse" dienstverlening ten top!

Wij zijn van koop tot levering bijzonder tevreden. Eigenaar, Jan van der Garde, krijgt van ons "de gouden tuinstoel" voor de zeer zorgvuldige afhandeling van onze mooie Coco Wickers tuinstoelen met tafel. Wij raden de tuinmeubelshop van harte aan, vanwege de dienstverlening en de prijs/ kwaliteits verhouding.

Klantvriendelijk, lekkere bonbons en een goede prijs.

Fijn geholpen door personeel, wat zelfs uitnodigde om iets te kopen. Als de prijs dan ook nog eens aantrekkelijk is, dan kun je niet met lege handen de zaak verlaten.

Fantastische ervaring

Na de levering van de eerste bestelling aangenaam verrast door de snelle en vriendelijke gang van zaken. Na deze ervaring besloten om ook een tafel te bestellen, deze moet nog gebracht worden maar we verwachten dat het ook weer prima in orde komt.

Prima product voor goede prijs

Deskundig advies, goede service

Weer perfekte levering

Deze keer een loungeset gekocht Als altijd weer perfect in orde Hop naar de volgende aankoop

Zeer prettige mensen,zeer goed advies.

Prima ontvangst ,met koffie als je wat langer rondkijkt en fijn geen enkele opdringerigheid. Heb je georiënteerd dan komt het advies en het moet gezegd worden als je al 40 jaar in dit vak zit, dan word je hier goed geadviseerd en kom je met elkaar vlug tot resultaat. Kortom wat een keus ,wat een advies en wat een goede deal

Mooi tuinset

Makkelijk te monteren kwalitatief mooi tuin set

Zeer beleefd en vriendelijk geholpen.

Een fijn gevoel om door de winkel te lopen zonder opdringerigheid.

Super tevreden met de tuintafel ! Precies waar we naar op zoek waren!

We werden goed geholpen in de winkel en goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Kleine prijzen en ook nog gratis bezorgd! Wat wil je nog meer? (Misschien wat latere bezorging op de dag in plaats dan 6.50 uur?) Supertevreden!

NOG NOOIT MEEGEMAAKT !!!

nadat ik mijn bestelling had geplaatst en betaald zag ik pas de actie vroegevogel2024 (10% korting) werd na een telefoontje met de klantenservice BINNEN 2 DAGEN !!! teruggestort op mijn rekening. Wat een coulance en snelle en klantvriendelijke service!!!!! Nogmaals: NOG NOOIT MEEGEMAAKT!!!!! Mijn complimenten. P.S.: en de meubels zijn uitermate geriefelijk en van zeer goede kwaliteit

Faboulus!

Vriendelijke benadering, fijne overzichtelijke winkel (Gouda), goede prijs, snelle levering zelfs zonder bezorgkosten! Mooie kwaliteit, kortom ik ben super blij met mijn nieuwe loungebak.

Klantvriendelijk

Goede service , rustige uitleg in winkel

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire