Goede service , rustige uitleg in winkel
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Het bezoek aan de winkel is perfect verlopen. Verkoopsters nam alle tijd voor ons en legde alles goed en duidelijk. Vandaar dat een keuze in u winkel hebben gemaakt.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Prima en met service geholpen in de winkel met daarna een snelle probleemloze levering
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Bestelling is netjes bezorgd op het afgesproken moment door vakkundige chauffeurs.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij zijn heerlijk ontspannen en relaxed in Sliedrecht door het verkoopproces begeleid!!! Voelde heel vertrouwd…, en dat is tot en met de aflevering zo gebleven! Dikke pluim voor dit bedrijf..! Komen we zeker nog een keer bij terug.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Fijne uitleg over mogelijkheden om te combineren. Laten rustig je gang gaan. Helemaal niet opdringerig. Komt afspraken na
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Helder en duidelijke uitleg door medewerkster, communicatie per mail uitstekend, bezorging in de aangegeven tijd en vriendelijke bezorger.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Uitstekend geholpen in de showroom. Vriendelijke bezorgers. Zijn erg blij met onze loungeset.
Correcte en vriendelijke behandeling
Bij de aankoop prettig geholpen. Uitstekende en tijdige levering. Zeer vriendelijke chauffeurs
Goed geholpen door Frans
Duidelijk en zeer netjes geholpen. Chauffeur die de set kwam afleveren was heel fatsoenlijk en nergens te beroerd voor.
Goed geholpen in de winkel, niet opdringerig, wel behulpzaam en mee denkend waar nodig. Goede afspraken met de levering en goed verpakt. Dus in een woord top
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
jullie zijn er wel goed 0p voor uitgegaan vergeleken met veldhoven veel keus en goed personeel die mooi alles uitlegt dat ik mijn keus heb kunnen maken
Gisteren mijn bestelling ontvangen van Meubelshop, deze was zeer goed verpakt en werd door een hele vriendelijke chauffeur tot op het eerste verdiep geleverd. Moet het nog wel monteren maar wacht nog op het drogere weer ,regen regen en nog eens regen Nogmaals bedankt en proficiat aan de vriendelijke chauffeur Groetjes Gerrit
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
mooie goederen en veilig ingepakt...juiste leveringsdatum en uur...als ik nog iets wil aanschaffen is het bij jullie hoor
Correcte aflevering van het product aan huis door uw vriendelijke en bereidwillige chauffeur. Nu nog uitpakken en in mekaar knutselen. Ben super benieuwd. Foto volgt
Goede sfeer in winkel (Den Bosch) Verkoopster liet ons heerlijk gaan door winkel en drong niet op! Verder alles goed geleverd nu de zon nog.
Vriendelijk geholpen en goed geslaagd voor een tuinset. 1 stoel was niet goed en wordt zonder probleem omgeruild.
Tafeltje besteld voor in de buitenkamer. voor een leuke prijs, netjes thuis afgeleverd Helemaal bij mee.
Wij zijn bij onze aankoop goed geholpen en de bezorgers waren vriendelijke mensen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Nvt
Vakkundig geholpen door verkopers Wessel en Mark in de Tuinmeubelshop Sliedrecht. Doordat er goed geluisterd werd naar onze wensen was de keuze snel gemaakt: een mooie loungebank met tafel!
Heb tuinstoelen gekocht, goede kwaliteit en snelle levering. De stoelen zijn zo mooi dat ze binnen bij onze ronde eethoek staan. Erg tevreden.
Makkelijke website, snel geregeld en snelle levering. Echt een aanrader!! Super bedankt.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire