Fijne winkel

Mooie showroom zeer netjes en wij zijn heel goed geholpen

Eén dag na de bestelling al thuis!

Fantastisch‼️

Grandioze winkel

Heel vriendelijk personeel, goed geholpen en mooie set kunnen kopen.

één woord top!

Wij hebben een fijne winkelervaring gehad in Nunspeet. Verkopers kwamen naar ons toe of ze ons specifiek konden helpen. Maar wij wouden graag gewoon rondkijken. Eenmaal de loungebank gevonden die we wouden mochten wij ook heerlijk met andere artikelen schuiven uit de serie zoals we het in onze tuin zouden willen hebben. De verkoper kwam opnieuw even langs of we ook koffie bij het proef zitten wouden. Nou, top toch? Maar die hebben we afgeslagen. Alles weer netjes terug gezet en een offerte laten maken. Zonder gepush om het gelijk te kopen. Erg fijn! Want ja, het is toch een bedrag waar je een nachtje over wilt slapen. Door de fijne winkelervaring en door dat we toch wel heel graag de set wouden hebben we besloten het bij tuinmeubelshop aan te schaffen. Wij hebben het uit eindelijk online besteld. Super fijn dat je kunt aangeven op welke dag je het geleverd wilt hebben. Van te voren wordt een tijdvak van maar 2 uur doorgegeven dat de chauffeur langs kan komen. Op de dag van bezorging werd ik opnieuw vriendelijk geholpen en hebben de chauffeur en bijrijder heel netjes de dozen achter in de tuin bezorgd. Artikelen waren netjes verpakt en het was makkelijk in elkaar te zetten. Kortom van a tot z top!

Goede informatie

Perfect.

Hele aardige, behulpzame verkoper in Den Bosch. Liet ons op ons gemak rondkijken. Onze keus was snel leverbaar. Op de afgesproken dag netjes thuisbezorgd.

Goed artikel, prijs OK.

Op tijd op gekozen bezorgdag en erg vriendelijke bezorger. Top!

Zeer goede service en advies

Denkt met klant mee, levert service en goed advies. Levering boven verwachting. Logistiek personeel zeer hulpvaardig.

Super klantvriendelijk

Mijn man en ik zijn heel goed geholpen. En zijn daardoor heel blij met onze aankoop

Geweldig geholpen, prima prijs en gelukkig met de producten

Zie hierboven. Kort en krachtig. Wij zijn in Veenendaal geweest overigens. Alles top en naar tevredenheid

Goede service.

Vriendelijk geholpen in de winkel. Netjes en snel geleverd.

Een allround positieve ervaring!

De website is overzichtelijk, geeft veel informatie en werkt prettig. Het contact in de winkel verliep ook boven verwachting. Erg vriendelijke verkoper, alles ging vlot, geen aanbetaling nodig e.d. Aflevering ook top. Nette en vriendelijke bezorgers. De heren stelden uit zichzelf voor de tafel naar de achtertuin te brengen. Ongevraagd goed advies over montage tafelpoten. Zeer tevreden!

Netjes in alles

Goed geholpen, goede communicatie zowel in de winkel, als over de levering. Betaling papas bij aflevering

Mooi product en keurige levering

Bij parasolvoet was duidelijk vermeld wat de montage mogelijkheden waren. En de levering was vooraf bekend met een tijdvak van 2 uur.

Ontzettend goed

Ontzettend goed en vrolijk geholpen heel relax niets opgedrongen gewoon goef

Vriendelijke meneer een goede service

Wij waren in Wormerveer in Het Babypark en zagen tot onze grote verrassing tuinmeubels staan. Je verwacht dit niet in een babyshop. Aangezien onze tuin net is vernieuwd en wij nieuwe meubels nodig hebben zijn we gaan kijken. Er waren 2 sets die wij mooi vonden en wilden combineren. De medewerker heeft ons enthousiast geholpen met alles bij elkaar te zetten zodat we konden zien hoe dat zou staan. Dit resulteerde in een kleine verbouwing en veel plezier. Uiteindelijk hebben we 4 grote fauteuils, een 3 persoons zitbank en 2 houten tuintafels gekocht. Deze konden dezelfde week nog bezorgd worden. We kregen ook nog 10% vroege vogel korting bovenop de aanbiedingsprijs. Voor ons is dit een adresje om te onthouden!

Vriendelijk en snel geholpen

Aankoop van loungeset Palazzo. Geleverd in duidelijk tijdvak. Zat keurig verpakt. Loungeset staat prachtig onder onze overkapping en zit heerlijk. Verstelbare tafel ideaal.

Prima winkel en goede service

Prima winkel. Goed advies en mooie prijzen

Topservice

Door de medewerker in de winkel goed geholpen, daarna op de afgesproken datum de bestelling tot in huis afgeleverd. Onze tuinset hebben we al jaren, nu een mooie tuinbank erbij. Topservice

Hele goede service - Flexibel in de levering - Top!

We hebben onze tuinset in november 2023 gekocht omdat we per januari in ons nieuwe huis trekken. Je wilt toch per se die ene tuinset hebben en gevraagd of we met de datum van de levering konden spelen wanneer het ons uitkwam: dat was geen enkel probleem! Hoe fijn is het dat je de datum (2,5 maand na aankoop) nog kan aangeven zonder dat ze er moeilijk over doen. Als klap op de vuurpijl mochten we nog extra kussentjes uitkiezen. Oprecht -> top bedrijf!

Vlotte afhandeling, nette bezorging

Complete informatie in winkel met de kleuropties. Bezorging goed aangekondigd en uitgevoerd

Uitstekende

Informatie over voortgang was perfect. Aflevering van het pakket is ook goed verlopen. De pakketbezorging belde waar hij stond bij aflevering want de straat en omgeving was opgebroken. Hij leverde het pakket tijdig en prima af.

Prima en vriendelijke en professionele dienstverlening!!!!

Tijdens de aanmaak van een order, via de webshop, voor een tuinmeubelset werd het pinnen automatisch geannuleerd. De klantendienst nam zelf contact op met ons. Zij stelden voor om alsnog het order laten verder te gaan en de betaling bij levering uit te voeren. De levering werd stipt uitgevoerd. Zeer vriendelijke jongens deze van de koeriersdienst!!!!! Echt een aanrader!!!!

Top , vanaf bestelling tot levering prima geregeld

Hele mooie stoelen met lekker dikke kussens , bezorgers heel vriendelijk en behulpzaam , aanrader voor voor verdere klanten.

Fijne mooie winkel ruime keuze vriendelijk personeel top service!

Tuinmeubelshop eindhoven.Ruime parkeergelegenheid.Mooie winkel en ruime keuze. Super goed en vriendelijk geholpen door Corwin. Snelle levertijd. Bezorgers Robin en Melvin Staan met een glimlach aan de deur. Als er iets was of vragen had kon ik altijd contact opnemen met het bedrijf. Ze wenste mij veel plezier met onze aankoop. Nu genieten van onze mooie lounge set. Top service!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire