Ik ben erg tevreden met mijn tuintafel

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verzenden van mijn bestelling en omdat het een zwaar pakket was werd deze bij het bezorgen netjes binnen gezet voor mij. Een mooie tuintafel waar ik erg blij mee ben.

Fijne communicatie

Netjes in behandeling en erg duidelijk .

Goede producten, prima service en nazorg

We hebben voor de tweede keer dit jaar een grotere aankoop gedaan bij Tuinmeubelshop in Bergen op Zoom en zijn opnieuw heel tevreden; dit keer over de geleverde lounge-set en de snelle reactie met bevredigende oplossing voor een klein accessoire dat was toegezegd in een Email maar bij levering bleek te ontbreken. Goede after-sales!

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Bestellen, betalen en brengen. Alles zonder enige moeite.

Alles top

Het bezoek was helemaal zoals wij dat voor ogen hadden.

Wij liepen langs en ons oog viel op het tuinmeubel setje. Tijdens een kopje koffie bij de buren (een croissanterie) besloten we nader te informeren. Wij gingen er in zitten en waren eigenlijk onmiddellijk verkocht. Na een kop koffie van en gedegen uitleg door Frank besloten wij direct tot aanschaf. Wij hebben de meubels inmiddels in goede staat ontvangen maar het is echt geen weer om een foto te maken. Nu hu

Wat we ervan verwacht hadden

Onze bartafel is precies wat we verwacht hadden omdat we hem al in de winkel hadden gezien. Nu hij onder onze veranda staat is het plaatje compleet. We hebben er nog niet echt aan kunnen zitten omdat de veranda nog niet helemaal af is. Maar hij is stevig en dat is wat we wilde. Fijn dat we ook konden kiezen op welke datum we hem wilde laten bezorgen.

Bijna een 10 waard

Ik vind de stoelen prachtig en ze zitten goed; met en zonder kussen. Kwamen ook goed verpakt binnen zodat er geen beschadigingen zijn. Bestellen via webshop is eenvoudig en communicatie daarna ook prima. Waarom dan geen 10? Levering tussen 06:00 uur en 08:00 uur, in werkelijkheid 07:15 uur geworden. Dat kan echt niet, is te vroeg op de dag!

Goede uitleg zonder verkooppraatjes

Rustige benadering, goed geluisterd naar wat de klant zoekt.

Blij met onze bestelling. Netjes en snel geleverd.

Goede ontvangst snelle verkoop en levering

30 minuten in de zaak geweest ,wist wat ik wou en werd meteen vriendelijk en doeltreffend geholpen door Stefan vd zaak in Den Bosch. Aanbetaling niet nodig, levering binnen enkele dagen en binnen bepaald dagdeel. Dus veel rekening gehouden met de wensen van mij. ( de klant is koning) Dat zie je niet vaak meer.

Helemaal top

Verkoper stelt je op gemak. Denkt mee en komt met andere goede voorstellen. Goede bezorg afspraak gemaakt.

UITSTEKEND !!!

Wij zijn keurig geholpen door enkele, zeer vakbekwame, mensen. Vriendelijkheid, maar vooral veel kennis van zaken hebben ons snel naar een beslissing genracht !!

Zeer vriendelijke dienstverlening.

Correct afspraken nagekomen en deskundige uitleg.

Keurig gesprek via chat! En extra korting

Snelle levering in overleg.Een prachtig tuinstel met relaxfauteuils!

Goede ontvangst goed van tekst en uitleg

Prima en vlotte service

Bondige informatie en snelle afhandeling en bezorging. Tuinmeubel en kussens maken een degelijke indruk.

Goede en snelle levering

De volgende aankopen zullen zeker bij deze winkel zijn

uitstekend

je kan rustig rondkijken in de winkel, als je hulp nodig hebt, kwam er gelijk iemand. vlotte afhandeling koop gratis thuisbezorging. en supersnel, was er al na twee dagen. dus alles top

goede service, snel en prettig geleverd

In de winkel in Utrecht een tuinset uitgezocht. Daarbij goed geholpen en advies/informatie gekregen. Uiteindelijk een set gekocht welke op een dag naar keuze geleverd kon worden. Dag voor levering tijdslot gekregen en perfect afgeleverd. Set bevalt tot nu toe ook goed.

Ondanks schade. Is vervanging snel geregeld.

Matig bedrijf

Een tuintafel met 6 stoelen besteld. Bij aanschaf geen enkele melding dat er van alles in elkaar gezet moet worden. Later gelezen dat de tafel nog gemonteerd moet worden. Dag voor levering een mail dat ze kwamen leveren tussen 6 en 8 uur in de ochtend. Bij levering werd alles in de dozen weg gezet. Bleken ook de stoelen nog gedeeltelijk gebouwd te moeten worden en op mijn vraag of ze vaak commentaar op de levertijd krijgen kreeg ik de reactie...mevrouw wij zijn nooit voor 7 uur bij een klant. Al met al veel minpuntjes en voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Correcte behandeling in het filiaal en de bezorging was ook perfect

Mooie winkel, aardig personeel en goede kwaliteit prijsverhouding

In Almelo netjes ontvangen en geholpen door een jonge dame, ze gaf goed advies en was alles behalve opdringerig zoals ik dat bij andere winkels heb ervaren. We hebben een goede prijs gekregen voor een hoekbank set inclusief een mooi dienblad. Levering was ook top, kreeg netjes een mailtje met het tijd venster. Aardige mensen die het kwamen bezorgen.

Super service

Vriendelijk geholpen in de winkel. Geen opdringerige verkoper, maar iemand die rustig afwacht tot hij ziet dat je hulp nodig hebt. Goed advies. Snelle levering. Vriendelijke jongens bij aflevering die meedachten (dozen waren groter dan de deuropening) en voorzichtig de spullen binnen hebben gezet. Bij montage bleek dat de beschermdopjes van de tafel beschadigd waren. Binnen drie dagen kosteloos nieuwe in huis. Al met al een dikke tien voor Tuinmeubelshop.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire