Heb een tuinset besteld werd netjes afgeleverd op de dag die we hadden afgesproken en op de tijd die zij mij gemeld hadden.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Op vragen goed geholpen mbt verschil in soorten stoelen en verschil duurzaamheid materialen. Kinderen konden fijn spelen (handen vrij om rustig te kijken). Ruime winkel, mis nog wat variatie en aanvulling als kussens en assesoires. Ook aanvullende opties als onderhoudsspray zijn niet aangeboden en achteraf was dit wel gewenst. Snelle levering.
We werden heel vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkster en zijn zeker van plan naar deze zaak terug te komen mochten we weer iets nodig hebben. Ook de bezorging ging prima!
Goede service zelfs na de garantie periode.
Ruime keuzes, vriendelijk personeel zonder opdringerig te zijn.
Op de website thuis alles bekeken en in het echt in de showroom de loungeset kunnen testen. In alle rust door de showroom kunnen lopen en uiteindelijk een goede keuze gemaakt. Top verkoopster in Heerlen samen met mij de loungeset kunnen samen stellen. Er werd gelijk een afspraak gemaakt voor levering en dat laatste is naar tevredenheid uitgevoerd. Dus echt goede service.
Bestellen bij de Tuinmeubelshop was eenvoudig en de website is zeer duidelijk. De levering was zeer snel door vakkundig en vriendelijk personeel. De geleverde loungebank is mooi, stijlvol en comfortabel en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Helemaal blij mee en klaar voor de nazomer.
Wij zijn zeer tevreden over de Tuinmeubelshop in Bergen op Zoom. Veel keuzes in meubels, prima service en snelle levering. Dankjewel en ga zo door!
In de winkel goed meegedacht en niet je het duurste willen verkopen maar luisteren naar wat de klant wil. Een andere tafel bij de set was geen enkel probleem. Goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorger zou komen en deze waren heel netjes en vriendelijk. Oh ja en betalen bij aflevering. Voelt toch prettiger!
Fijn geholpen En snelle levering
Levering op tijd helaas niet de afgesproken bus die de aflevering zou doen wel kwam de levering met een grote vrachtwagen die de camping niet op mocht. Maar het product da Oke.
Tuinset geruild zonder extra kosten
Mooie tuinset. Goede kwaliteit. Klein schoonheids foutje. Ga er wel een melding van maken. Afwachten hoe hun reactie gaat zijn. Maar ga er van uit dat dit opgelost wordt.
Goede prijs, goed geholpen en netjes bezorg. Zou Tuinmeubelshop zeker aanraden!
Wij zijn vanuit Krefeld in Duitsland naar de Tuinmeubelshop in Heerlen gereden. We zijn vriendelijk en vakkundig geholpen. We dachten dat de tafel die kochten het show model uit de winkel zou zijn omdat we 10 % extra korting kregen. Niets was minder waar, we hebben vandaag een hele nieuwe tafel ontvangen. De chauffeurs waren vriendelijk en voorkomend. De tafel ziet er prachtig uit en de montage is super simpel. Ik kan de Tuinmeubelshop erg aanbevelen. Dit heb ik overigens al gedaan bij mijn vriendinnen. Trots en blij op onze Glasgow teak tafel!
Goede en fijne service in de winkel, en nette bezorging die meedenkt in oplossingen. Fijn en goed geholpen op alle vlakken.
Lekkere koffie ! Goede voorlichting ! Mooie prijs ! Bezorging op afgesproken tijd ! Kortom.....fijne zaak om daar uw tuinmeubelen uit te zoeken!
Goede service en vriendelijke bezorgers zijn zeer tevreden met onze tuinstoelen .
Er is zelfs geregeld om op de dag van bezorgen in de middag te laten leveren. Eerder kon er niemand thuis zijn. Dank hiervoor nogmaals.
Goed ontvangen in de showroom, fijne verkoper helder en bekwaam. Bezorging ging top helemaal tot aan de caravan gebracht. Enige minpuntje had gebeld of het eerder bezorgd kon worden, zou nou geleken worden en dan zou ik gebeld worden. Dat is jammer genoeg niet gebeurd. Maar dat is ook het enige minpuntje. En gelukkig kwam het goed voor ons. Jack de Feber.
Uitstekend geholpen in de winkel, snelle bezorging, aardige en behulpzame bezorgers.
Veel mogelijkheden. Fijne begeleiding. Super veel keus.
Meneer had alle tijd voor ons, was vriendelijk en behulpzaam,
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ik was op zoek naar een tuinstoel met dikke kussens, en zodoende kwam ik bij jullie website terecht. Maar ja welke zit nu lekker voor ons. Ik kwam erachter dat jullie ook in de Cruquius zaten. Dus even een bezoekje brengen. Dat was zeer de moeite waard. Want ipv een rechte tafel kochten we een ronde.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
We werden uitstekend geholpen. We kregen advies en daarna werden we even met rust gelaten onder het genot van een beker koffie om zelf even onze gang te gaan zonder een opdringerige verkoper. Combineren mocht ook! Levering ook precies volgens afspraak! Zeker een aanrader!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire