Vriendelijk geholpen in de winkel. Geen opdringerige verkoper, maar iemand die rustig afwacht tot hij ziet dat je hulp nodig hebt. Goed advies. Snelle levering. Vriendelijke jongens bij aflevering die meedachten (dozen waren groter dan de deuropening) en voorzichtig de spullen binnen hebben gezet. Bij montage bleek dat de beschermdopjes van de tafel beschadigd waren. Binnen drie dagen kosteloos nieuwe in huis. Al met al een dikke tien voor Tuinmeubelshop.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Prima geholpen in de toonzaal,en alles vlug geleverd zoals afgesproken
Wij zijn super geholpen bij tuinmeubelshop Utrecht . Je kan rustig rond lopen om zelf je keuze te maken .het personeel was super vriendelijk en ze zijn daar zeker niet opdringerig om je aankoop daar te doen . Ik zou zeggen ga zo door en blijft de klant op nummer één zetten top . En niet te vergeten de levering van de mannen zij waren ook super vriendelijk en behulpzaam .
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Snelle en goede leveringen. Twee keer kort achter elkaar besteld. Het juiste en binnen 3 dagen geleverd
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Meer dan tevreden. Bestellen ging makkelijk en bezorgen top. Kan het iedereen aanraden hier iets te kopen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooie luie stoelen gekocht van hartman.zijn er blij mee!
goede service en komen afspraken perfect na
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop . We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Positief, niet alles direct in orde, maar snelle reactie en gaat opgelost worden
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Aangename beleving in de toonzaal Afspraken worden perfect nageleefd After sales super behulpzaam
Zo heb ik het weer mooi en gezellig in mijn Serre / Overkapping. Nu is het af. Ik hoop hier veel plezier van te hebben. Daarom de Score 5 Sterren.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zeer behulpzaam en alles werd vlekkeloos geregeld.
Fijne mensen die je vriendelijk te woord staan. Niets is teveel. Ik had een stoel die bij een tafel moest passen. Dus alle stoelen van zijn plek om te passen. En gelukt!!!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Fijn geholpen in de winkel. Vriendelijke en behulpzame chauffeur bij afleveren. Appeltje-Eitje om loungeset zelf in mekaar te zetten.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Mooie winkel, prima service, geen aanbetaling, gratis bezorgen door nette behulpzame heren. Tuinmeubels goed verpakt. Kortom zeer tevreden.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goed afgeleverd en fijn dat je zelf de tijd kunt plannen
Netjes bezorhd en neergezet. Wel erg vroeg 07.00 uur!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Vriendelijk personeel, en goede uitleg over de verschillen in de tuinsets, en ook een prima prijs kwaliteit verhouding. Goede service, en heel fijn dat de set thuis werd bezorgd. Wij zijn erg tevreden en hebben alles als heel fijn ervaren
In de winkel stonden veel verschillende soorten tuinmeubels. Dus je kon goed vergelijken. En uitproberen. De loungeset kon snel geleverd worden, maar het was ook niet erg toen we aangaven dat we hem pas na een ruime week wilden hebben. Er werd aangegeven dat de chauffeur tussen 2 en 4 zou komen, en hij kwam pas om 5. Dat was wel jammer, want je zit toch te wachten en dan komt hij een uur na de afgesproken eindtijd, maar aan het eind van de rit is het logisch dat het uitloopt. Misschien moet de tijdruimte ‘s middag naar 3 uur (dus tussen 2 en 5), om uitloop op te vangen .
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. Bedankt voor uw tip, we geven deze door aan onze transporteur. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tuintafel Bristol en tuinbank Santika besteld. Werden keurig thuisbezorgd op afgesproken zelfgekozen datum, aangekondigd via mail. Degelijke meubelen, goed verpakt zodat deze tijdens transport niet beschadigen. Wel moet je alles zelf in elkaar schroeven, maar zelfs mij lukte dit probleemloos. De verpakkingen heb ik met de auto naar de stort moeten brengen, flinke partij karton na t uitpakken, die je ook klein moet snijden. Eigenlijk kostte dat de meeste moeite. Bank en tafel zien er mooi uit, benieuwd naar de duurzaamheid. Mijn vorige tuintafel ging bijna 30 jaar mee, ik hoop bij deze aankoop op dezelfde levensduur...
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tijdens de online bestelling konden we zelf aangeven welke dag het beste uit kwam voor bezorging, en 1 dag voor tijd kregen we een mail met daarin de geschatte levertijd (2 uur). Op tijd bezorgd, en heel netjes verpakt. Meubels dus ook in goede staat ontvangen en onderhoudstips via de mail doorgestuurd gekregen. We hadden al op de meubels gezeten in de megastore in Utrecht, dus dat die goed zaten wisten we.
je wordt met geduld geholpen, en netjes op afspraak thuis gebracht door behulpzame chaufeurs
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Zoals afgeproken in de winkel , was ook de levering tuinset goed verpakt , met juiste tools in de doos . samengevat alles dik in orde.
Alles volgens de gemaakte afspraken na gekomen, goede info over het product. Het regelen van kosteloos opslag, het product bezorgd tot op de plaats van bestemming.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goede niet opdringerige ontvangst in winkel Den Bosch, Eerlijk advies en een goed aanbod. Netjes op afgesproken tijd afgeleverd.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Perfect geholpen en binnen 2 dagen keurig thuis bezorgd
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire