Geweldig!

De bank is stevig, de kussens zijn fijn en de tafel is ideaal dat je deze kan verstellen in hoogte. Zelfs in de winter kunnen we lekker onder onze overkapping chillen!

Quick and Easy Purchase and On-time Deliver

New store, Picked my Table and was delivered on-time and as expected. Zero issues, friendly staff and professional delivery.

Vriendelijk en goed geholpen

Klantvriendelijk geholpen in Bergen op Zoom. Mooie winkel en lekkere koffie. Stoel kon snel geleverd worden. Frans bedankt!

Goede keuze kunnen maken en prettig geholpen

Proffesionele hulp voor het kiezen van de combinatie tussen tafel en stoelen

Mooi weerbestendig materiaal

Snelle levering van een tuintafel met 8 Stoelen. Voldoen helemaal aan de verwachting. Probleem met 1 tuinstoel zeer snel en naar volle tevredenheid opgelost.

Ongeacht,de problemen die er waren,ongemonteerd zou het aangeleverd worden, gemonteerd zouden kosten aangebonden,zie de mevrouw op 085...... Dit is terug gedraaid.

Mooie tuinset

Snel en vriendelijk geleverd.

Goed geholpen

Tot nu tevreden als het garantie geval goed is afgewerkt

Klantvriendelijk geholpen en ze komen het zeer snel thuis bezorgen!

Zeer vriendelijk en servicegericht.

2 bijzonder vriendelijke heren hebben de tuinmeubels keurig afgeleverd op het balkon. Zeer service gericht en goede tips. Zo zie je het niet vaak meer. Top!

Netjes en afspraak na gekomen

Alles volgens afspraak geleverd

degelijk en sierlijk materiaal, een verrijking voor ons balkon

Bij stoelen Zaga graag in handleiding vermelden dat etiket aan buitenkant moet komen. Na deze correctie goed in elkaar te zetten. Korte sleutel voor ouderen ( wij) moeilijk te hanteren. Stoelen prima als eindresultaat. Tafel Veneto vraagt ringsleutel of ratel omdat onderste bouten anders niet willen. Eindresultaat goed.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en niet opdringerig ze laten je rustig zelf kijken.

Goede service en keurige prijs

Mooie winkel, vriendelijk personeel en service zoals beloofd

Mooie winkel met gemotiveerd personeel

Lekker zelf rond kunnen lopen Kopje koffie onder het rond lopen gekregen Goed advies gehad

Goed geholpen in de shop maar levering laat lang op zich wachten

Inmiddels 2 orders geplaatst, de loungeset zou binnen een week worden geleverd maar na een week bleek er een fout te zijn gemaakt waardoor na 2 weken werd geleverd. Vorige week order 2 geplaatst en na een week nog geen bericht en 4 telefoontjes verder een verzendbewijs ontvangen. Een levertijd binnen 3 werkdagen is geen moment sprake van en je moet continue achter je order aan bellen. Je zou anno 2023 toch anders verwachten.

prima levering

Fijn dat je het levermoment zelf kan kiezen. Vervolgens goede informatie over het tijdstip van de levering, die ook keurig op tijd was.

Zeer geschikt om zaken mee te doen.

Deskundige verkoper met hart voor zijn werk. Aanrader !

Tevreden hoe ik geholpen ben in de winkel

Alle tevredenheid zowel in de winkel en het bezorgen van de aankoop.

Een hele goede ervaring

Goed uitleg gehad, service ook goed.

Genieten dankzij Tuinmeubelshop

De nieuwe tuintafel mag gedekt worden ! Een ruim assortiment om te kiezen en met de duidelijke maten hebben wij de perfecte tafel besteld die onze nieuwe tuin afmaakt. Kwaliteit , prijs en service verhouding is uitstekend. Wij gaan genieten dankzij Tuinmeubelshop!

Vriendelijke verkooper ,tuinstel op tijd afgeleverd ,alleen wel jammer dat je met de verpakking blijf zitten dat word niet meegenomen

Prettig chatgesprek

Goed geregeld , bestelling gedaan via chatten omdat t via de site niet lukte.

Wat fijn dat er toch nog klantvriendelijkheid bestaat!

Zeer beleefd, geduldig en meedenkend waren Dennis en Ruth. Ik ging erg tevreden de deur uit. Nog geen week later werden de meubels al bezorgd. Ook deze medewerkers waren beleefd en netjes. Complimenten aan allemaal! En helemaal fijn is dat de meubels aan alle verwachtingen voldoen.

Goede kwaliteit en service voor een goede prijs

Tuinmeubelset gezien in de webshop en zijn in de winkel het gaan bekijken en daar een goede uitleg en info gekregen, het tuinmeubelset werd door de winkelier voor ons besteld en de datum besproken voor aflevering. Wij werden op de hoogte gehouden op welk tijdstip geleverd werd. Ook heel de vreden over het transport, alles werd op de gewenste plaats neergezet bij de overkapping. Top service!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire