De bank is stevig, de kussens zijn fijn en de tafel is ideaal dat je deze kan verstellen in hoogte. Zelfs in de winter kunnen we lekker onder onze overkapping chillen!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
New store, Picked my Table and was delivered on-time and as expected. Zero issues, friendly staff and professional delivery.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Eindhoven. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Klantvriendelijk geholpen in Bergen op Zoom. Mooie winkel en lekkere koffie. Stoel kon snel geleverd worden. Frans bedankt!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Proffesionele hulp voor het kiezen van de combinatie tussen tafel en stoelen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Snelle levering van een tuintafel met 8 Stoelen. Voldoen helemaal aan de verwachting. Probleem met 1 tuinstoel zeer snel en naar volle tevredenheid opgelost.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Almelo. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ongeacht,de problemen die er waren,ongemonteerd zou het aangeleverd worden, gemonteerd zouden kosten aangebonden,zie de mevrouw op 085...... Dit is terug gedraaid.
Snel en vriendelijk geleverd.
Tot nu tevreden als het garantie geval goed is afgewerkt
Klantvriendelijk geholpen en ze komen het zeer snel thuis bezorgen!
2 bijzonder vriendelijke heren hebben de tuinmeubels keurig afgeleverd op het balkon. Zeer service gericht en goede tips. Zo zie je het niet vaak meer. Top!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Alles volgens afspraak geleverd
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Bij stoelen Zaga graag in handleiding vermelden dat etiket aan buitenkant moet komen. Na deze correctie goed in elkaar te zetten. Korte sleutel voor ouderen ( wij) moeilijk te hanteren. Stoelen prima als eindresultaat. Tafel Veneto vraagt ringsleutel of ratel omdat onderste bouten anders niet willen. Eindresultaat goed.
Zeer vriendelijk en niet opdringerig ze laten je rustig zelf kijken.
Mooie winkel, vriendelijk personeel en service zoals beloofd
Lekker zelf rond kunnen lopen Kopje koffie onder het rond lopen gekregen Goed advies gehad
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Nunspeet. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Inmiddels 2 orders geplaatst, de loungeset zou binnen een week worden geleverd maar na een week bleek er een fout te zijn gemaakt waardoor na 2 weken werd geleverd. Vorige week order 2 geplaatst en na een week nog geen bericht en 4 telefoontjes verder een verzendbewijs ontvangen. Een levertijd binnen 3 werkdagen is geen moment sprake van en je moet continue achter je order aan bellen. Je zou anno 2023 toch anders verwachten.
Fijn dat je het levermoment zelf kan kiezen. Vervolgens goede informatie over het tijdstip van de levering, die ook keurig op tijd was.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Deskundige verkoper met hart voor zijn werk. Aanrader !
Alle tevredenheid zowel in de winkel en het bezorgen van de aankoop.
Goed uitleg gehad, service ook goed.
De nieuwe tuintafel mag gedekt worden ! Een ruim assortiment om te kiezen en met de duidelijke maten hebben wij de perfecte tafel besteld die onze nieuwe tuin afmaakt. Kwaliteit , prijs en service verhouding is uitstekend. Wij gaan genieten dankzij Tuinmeubelshop!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Online. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Vriendelijke verkooper ,tuinstel op tijd afgeleverd ,alleen wel jammer dat je met de verpakking blijf zitten dat word niet meegenomen
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Goed geregeld , bestelling gedaan via chatten omdat t via de site niet lukte.
Zeer beleefd, geduldig en meedenkend waren Dennis en Ruth. Ik ging erg tevreden de deur uit. Nog geen week later werden de meubels al bezorgd. Ook deze medewerkers waren beleefd en netjes. Complimenten aan allemaal! En helemaal fijn is dat de meubels aan alle verwachtingen voldoen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Tuinmeubelset gezien in de webshop en zijn in de winkel het gaan bekijken en daar een goede uitleg en info gekregen, het tuinmeubelset werd door de winkelier voor ons besteld en de datum besproken voor aflevering. Wij werden op de hoogte gehouden op welk tijdstip geleverd werd. Ook heel de vreden over het transport, alles werd op de gewenste plaats neergezet bij de overkapping. Top service!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire