Goed advies gekregen, denken mee!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Veenendaal. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Wij werden heel fijn geholpen in de winkel Sliedrecht. Wij werden ontvangen met een lekker bakje koffie. De stoelen en tafeltje zijn netjes op tijd bezorgd.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Sliedrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ik was al een tijdje aan het zoeken Naar een tuintafel zonderr hoeken Bij jullie vond ik het juiste produkt En is mijn aankoop naar volle tevredenheid gelukt De verkopers waren ontzettend aangenaam En ook de bezorger was heel erg behulpzaam Kortom :jullie verdienen een dikke tien En zullen mij vast wel weer eens zien
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Utrecht. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Erg goed geholpen in de winkel, en netjes op tijd een mail gehad wanneer ze de meubels zouden brengen. En de tijd klopte ook
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Bergen op Zoom. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Prima service en vriendelijk personeel
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Gouda. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Minpuntje: niet op zondag kunnen bestellen.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Heerlen. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Betrouwbaar, goede behandeling en dito producten.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop . We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Fijn geholpen, een tuin set die helemaal bij ons past. Stoelen zitten heerlijk en een tafel met weinig onderhoud. Zo kan ik weer jaren vooruit
Mooie stoelen, we zijn er blij mee.
Goede voorlichting over te product
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Ik heb een heel fijne ervaring met Tuinmeubelshop. Ik had vrij snel een mooie voordelige set gevonden. Complete dinerloungeset, met eettafel en 2 krukjes voor 999,-. Ik wilde graag op mijn thuiswerkdag geleverd hebben. Ik klikte de gewenste dag aan en dag voor levering bericht dat ze s ochtends zouden komen. Ze waren precies op tijd, 2 nette jongens brachten dozen tot in de tuin. Ik ben heel tevreden. Goede stevige kwaliteit met fijne stevige kussens. Is misschien een scherp prijsniveau waar je niet veel van zou verwachten, maar deze set is echt mooi en goed. ik heb Domani Beluga gekocht en ben er blij mee.
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Den Bosch. We geven deze mooie feedback aan hun door. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Maar… jullie adverteren met “tot 70% korting”. Toch hanteren jullie EXACT dezelfde prijzen als in januari jongstleden.
In de winkel man de verkoper alle tijd om de verschillen uit te leggen. Ook nog een link gemaild gekregen voor meer info. Wij zijn super tevreden ook over de levering.
Goed geholpen en netjes afgeleverd
Mooie winkel met veel keuze en ook erg vriendelijk personeel!
Prima aankoop
Goedendag, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij uw bezoek aan Tuinmeubelshop Cruquius. We wensen u veel plezier met uw mooie aankoop. Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop
Het bezoek aan de showroom in Gouda was gewoon een super gezellig uitje! Leuk geholpen, lekkere koffie en een mooie loungebank uitgezocht. De levering was ook perfect: ik moest het 3 keer uitstellen omdat de verbouwing uitliep, maar daar werd alle begrip voor getoond. De bank werd op tijd geleverd en op mijn balkon neergezet door vriendelijk personeel!! En nu maar hopen op een zonnige nazomer!
De stoelen precies geleverd op de afgesproken plaats en tijd.
Heb de standenstoel nog wel af moeten stellen. De rugleuning zakte tijdens het zitten langzaam achterover.
top winkel, mag wat meeer aan de buitenkant aandacht geven, is niet helemaal uitnodigend , maar eenmaal binnen is het top. dit was in ,Den Bosch, de meubels zagen er tip top uit voor een mooie prijs, dit wordt onze tuinmeubelschop.
Goed advies en snelle levering
We hebben een tuintafel gekocht en we zijn er enorm blij mee. Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten, ik was er nog geen half uur mee bezig om het in elkaar te zetten en alles op te ruimen.
Ruime keuze, goed advies, prettig geholpen. Heel blij met de tuinset en eethoek die we gekocht hebben in Gouda.
De verkoper heeft alle voors en tegens van ons product uitgebreid met ons doorgenomen
Super mooie loungeset, makkelijk te monteren. Zit goed en kussens lijken van goede kwaliteit evenals het frame. Bezorgers waren snel en vriendelijk.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire