Heel duidelijk en keurig de opgegeven tijd afgeleverd

Ik vond het heel fijn dat de track en trace zo duidelijk was. De tafel was bijna precies de tijd geleverd aan ons huisadres en de bezorgers waren ook behulpzaam. In de winkel in Sliedrecht werden we heel fijn geholpen door een jonge vrouw. Ze vroeg of we iets te drinken wilde en deed erg haar best voor ons.

Echt een aanrader

Zo blij met mijn tuinset van de Tuinmeubelshop .Kon zelf een bezorgdatum uitkiezen en keurige bezorging,Top. Erg mooie set en ook het in elkaar zetten ging prima. Kortom BLIJ.

Fijn in de winkel geholpen en snelle levering

Zie bovenstaande

Na de aanschaf van de Silvia/Tika loungeset bleek er eea onjuist te zijn afgehandeld. Het serviceteam en Tygo hebben dat netjes opgelost. Dat noem ik nou prima service.

Is een heel mooi setje. Ben er blij mee

Was fijn om bij jullie wat te kopen . Heel vriendelijk

Een aanrader

Op zoek naar een luie tuinstoel, naar de locatie Gouda gegaan, kregen een heel goed en deskundig advies, een enthousiaste verkoper die ook nog een tuintafel en stoelen aan ons verkocht. Een gezellige ontvangst met koffie. Levertijd heel snel en gebracht door vriendelijke chauffeurs. Zijn heel blij met de aankoop.

Een bezoek de moeite waard … !!

Een bezoek de moeite waard … !!

helemaal happy

na een vriendelijke ontvangst en goed advies zijn we in filiaal Eindhoven geslaagd voor een mooi tuinset dat zeer snel bezorgd kon worden. Het enige wat ontbreekt is de zon.

Netjes en vriendelijk personeel

Werden goed geholpen en geadviseerd. Lounge set is prachtig enige was dat de bezorging wel echt heel vroeg was. Vanaf 6.19 konden ze komen waren er net voor 7uur.

Doen wat ze beloven

Ben goed ontvangen in de winkel Bergen op Zoom onder het genot van een kop koffie hebben we onze keus kunnen maken. Ook zijn we heel goed voorgelicht. Niets dan lof!

Keurig nette winkel, kundig personeel

Ik werd vriendelijk ontvangen, kon op mijn gemak door de winkel struinen om tot slot uitleg te krijgen over mijn keuze van de tuinstoelen. Overgegaan tot aankoop en vlotte en nette levering. Ik ben heel blij met mijn keuze.

Fijne tuinstoelen en fijne service

Heerlijke stoelen gevonden die gister zijn geleverd door 2 jonge, vriendelijke jongens. Pas betalen bij afleveren. Blij mee!

Geweldig geholpen in de winkel

We waren op zoek naar barkrukken en twijfelde heel erg . De verkoper heeft ons erg mee geholpen met zijn adviezen maar ook ff rust bewaard om ons zelf te laten meten, proberen. En tenslotte beslissen. Super fijn. En niet opdringerig.

Wij zijn blij!

We zijn in de showroom in Wormer de tuinset gaan bekijken en heel vriendelijk te woord gestaan door een aardige jongen. Later hebben we de set online besteld, omdat we ook nog andere sets gingen bekijken. Gisteren is de set thuisbezorgd door twee zeer vriendelijke jongens. Ze hebben het netjes op de juiste plek neergezet. En ze waren er op de afgesproken tijd. We zijn heel blij!

Alles was perfect geregeld.

Ik ben zeer tevreden over de tuinmeubel shop. Goede communicatie en de levering zoals afgesproken. Mijn gekochte loungeset is van hoge qualiteit.

prima service

Ook de bezorging en communicatie was vlekkeloos

Prima geregeld aflevering product naar onze wensen .

Heel vriendelijk ,correct en snelle levering gewoon top

Heel mooie ervaring gahad in de winkel zeer vriendelijke verkoper en goede service gekregen . De levering was zeer snel alles mooi ingepakt

Perfecte stoelen. Top!

Alleen jamer verpakkings materiaal word niet meegenomen. Zelf maar afgevoerd.

Mooie tuinmeubelen.

Vlotte nette bediening , daardoor snel kunnen beslissen en snelle keurige levering , heel erg tevreden .

Goede website met goede beschrijving en makkelijke bediening. Goede communicatie Prima bezorging, aardige en nette bezorgers.

Prima kwaliteit

Levering perfect Goeie service Goede kwaliteit

Vriendelijk geholpen in de winkel door een aardige verkoopster. Niet opdringerig maar behulpzaam.

Tijdens een bezoek aan de winkel zijn we prettig geholpen door een vriendelijke jonge dame. Niet opdringerig maar behulpzaam. Bij levering aan huis bleek dat we een te kleine hoes hadden besteld. Na een belletje met Joris is dit direct opgepakt. Er wordt een grotere hoes geleverd. Prima service.

Heerlijk ongedwongen

Je komt binnen vragen keurig dat als je vragen hebt dat ze dan worden beantwoord en laten je daarna heerlijk met rust zodat je op je gemak rond kan kijken

Overzichtelijke showroom en keuze

Vriendelijke medewerker in winkel

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl